- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 181 to 190 of 220
Thread: Γκει Συναστρια!!
-
30-08-2008, 06:26 AM #181
Re: Γκει Συναστρια!!
το μονο που με ενδιαφερει στους ανθρωπους ειναι να ειναι αξιοπρεπεις...και η αξιοπρεπεια δεν εχει ταμπελα....ισως στο μικροκοσμο μου τα πραγματα ειναι απλα...
-
30-08-2008, 03:39 PM #182
Πολυ ευστοχο το σχολιο του μελους και επαναφερει τη συζητηση στα αστρολογικα.
Ενας ενεργοποιημενος Ουρανος λοιπον εχει να κανει με την προδιαθεση/αναγκη/ταση του ατομου να φανει/λειτουργησει ρηξικελευθα ισως οχι απαραιτητα μεσα απο τον σεξουαλικο του προσανατολισμο αλλα σε περιπτωση που ο Ουρανος ενεργοποιειται απο πλανητες που εχουν να κανουν με την προσωπικη φυση(Ηλιος, Σεληνη, Αρης, Αφροδιτη) ή σε περιπτωση που η ενεργοποιηση αυτη λαμβανει χωρα σε αναλογο οικο τοτε η αναγκη/ταση/προδιαθεση για ''επαναστατικοτητα'' ειναι πιθανον να εκδηλωθει ΚΑΙ σαν ομοφυλοφιλια. Ενα τετοιο ομοφυλοφιλο ατομο σαφεστατα θα εκδηλωνει ''επαναστατικοτητα'' ΚΑΙ σε αλλους τομεις που δεν συνδεονται απαραιτητα με το σεξ.
Πολυ σωστη η παρατηρηση του μελους και οντως αποτελει αφορμη για αστρολογικη σκεψη!!!Φιλικα
Athan
-
30-08-2008, 03:59 PM #183
-
30-08-2008, 04:01 PM #184
-
30-08-2008, 05:15 PM #185
Σε αυτες τις περιπτωσεις πρεπει να υπαρχουν αλλα στοιχεια στο χαρτη (τονισμενο ανατολικο ή δυτικο κομματι του χαρτη, συνολο πλανητων στα στοιχεια ή στις ιδιοτητες κτλ κτλ) που κανουν το ατομο λιγοτερο επαναστατικο ή περισσοτερο ''προσαρμοσιμο''. Μια οψη Ουρανου Κρονου για παραδειγμα μπορει να εχει μια τετοια επιδραση. Μην ξεχναμε επισης οτι πολλες ''επαναστασεις'' γινονται με πολυ ηρεμο και πλαγιο/διπλωματικο τροπο.
Φιλικα
Athan
-
30-08-2008, 06:27 PM #186
-
30-08-2008, 09:58 PM #187
Σχετικά με τον Ουρανό και την επιρροή του στο συγκεκριμένο θέμα, σε συνδυασμό με την επαναστατικότητα:
Λίγο δύσκολο, τουλάχιστον όσον αφορά τα τελευταία κοινωνικά δείγματα. Παρά το γεγονός ότι ο γάμος ουσιαστικά θεσμοθετήθηκε για συγκεκριμένους λόγους - οι γνωστοί σχετικά με την αναπαραγωγή και τη διαχείριση πλεονάσματος από τα γνήσια τέκνα -, βλέπουμε τους ομοφυλόφιλους να θέτουν θέμα άνισης μεταχείρισης για κάτι που επί της ουσίας δεν τους προσφέρει κάτι, πέρα από μια ψευδαίσθηση ίσης μεταχείρισης.
Προσωπικά δεν μου κάνει καμία αίσθηση αν παντρεύονται ή όχι. Με αφήνει πλήρως αδιάφορη το γεγονός. Αλλά μου κάνει εντυπωση πως μια τέτοια απαίτηση τείνει να παρουσιαστεί ως ρηξικέλευθη, επαναστατική, προχωρημένη κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο, όταν επί της ουσίας πρόκειται για κάτι άκρως τυπικό, πλήρως εναρμονισμένο με τα συμβατικότατα δεδομένα του ισχύοντος συστήματος και χωρίς κάποια πραγματική υπόσταση.
Δεν νομίζω πως ο Ουρανός έχει να κάνει με τέτοιες συμπεριφορές. Λέω να ψάξουμε για κανέναν χτυπημένο Ποσειδώνα.Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
01-09-2008, 01:16 AM #188
αν καταλαβα θεωρησε καποιος την ομοφυλοφιλία επαναστατικο γεγονος? απο ποτε κανει κανείς σεξ για να ανατρέψει τα κοινωνικα δεδομένα? κουφαθηκα τωρα! κανεις δεν γίνεται γκέι λογω εποχής υδροχοου και πειραματισμων κλπ.κλπ. κανεις αστρολογικος χάρτης δε σου λεει οτι πχ. θα'σαι ξανθος,ή παχυς,και αναλογα γκει. για μενα ειναι ενα βιολογικο χαρακτηριστικο, οχι θεμα χαρακτήρα ή επιρροης μαμας-μπαμπα..η αστρολογια μιλα για χαρακτηρα και τασεις, εστω για ψυχολογια. και μη μου πειτε οτι η ομοφυλ/α ειναι αποτελεσμα ψυχολογικων περιστασεων.το αν εισαι γκει δε φαινεται στ'αστρα οπως δ φαινεται η ομαδα αιματος πχ. αν εχω αδικο πειτε.η ομοφυλ. δεν αφορα χαρακτηρα. αλλιως θα ηταν αναστρεψιμη!!
-
01-09-2008, 01:36 AM #189
Αποσπασμα απο το βιβλιου ενος καθηγητη μου Χρηστου Ζερβη Ψΰχοπαθολογια του ενηλικα...Ψυχιατρος,παιδοψυ χιατρος και ψυχαναλυτης...Εκπαιδευτηκε στη Γαλλια και εργαστηκε εκει σε νοσοκομειο και εκανε και διδακτωρικο στη ψυχαναλυση σε πανεπιστημιο στη Γαλλια....Εργαζεται τωρα ως καθηγητης ως ψυχιατρος και ψυχαναλυτης....
Πολυ σπανια οι ομοφυλοφιλοι ζητουν εξειδικευμενη βοηθεια για να αλλαξουν τον σεξουαλικο τους προσανατολισμο σ αυτον ετεροφυλοφιλικης μορφης. Στις περιπτωσεις που αυτο συμβει τα αποτελεσματα μπορει να ειναι αρκετα ικανοποιητικα στο ενα τριτο των περιπτωσεων, αν ακολουθηθει μια δομημενη θεραπεια. Αυτη μπορει να ειναι ψυχαναλυτικης ή συμπεριφοριστικης εμπνευσης.
Για την ομοφυλοφιλια λεει μεταξυ αλλων, θα χρησιμοποιησω δικα μου λογια, οτι η ομοφυλοφιλια δεν αναγνωριζεται πλεον ως διαταραχη αλλα ως ιδιομορφη σεξουαλικη συμπεριφορα,(επειτα απο ισχυρες πιεσεις απο διαφορες κοινωνικες ομαδες) που ειναι αποτελεσμα μιας εξελιξης οπου διαφοροι παραγοντες επενεβησαν σε ενα γενετικο ή βιολογικο επιπεδο οπως και στο πλαισιο των διαπροσωπικων σχεσεων και της επιδρασης του περιβαλλοντος...
(Φυσικα αυτο ειναι ενα αποσπασμα μονο και περιεχονται πολλα στο βιβλιο σε σχεση με την ομοφυλοφιλια)οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
01-09-2008, 02:01 AM #190
Οτι δηλαδη φταινε οι αλλοι οταν καποιος ειναι γκει? αν ευθυνεται η φυση τοτε δεν μπορει κατι ν'αλλαξει για τους γκει. αν φταινε οι '''επιρροες''' του περιβαλλοντος του ατομου,τοτε ποιος παιρνει την ευθυνη? και τελος παντων, αν φταιει ο περιγυρος τοτε ο γκει δεν αλλαζει ποτε. αν εισαι ανασφαλης θα εισαι παντα. αν εισαι μοναχικος θα εισαι παντα. ειναι υποκρισια να κατηγορεις εναν γκει. σε καμμια των παραπανω περιπτωσεων δεν το επιλεγει σωστα? επετρεψε μου ν'αμφιβαλλω φιλε σκορπιον για τη δυνατοτητα μετατροπης γκει=>στρειτ. οτι γραφει το υποσεινηδητο δεν ξεγραφει. δυστυχως.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 53 users browsing this thread. (0 members and 53 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.