- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 161 to 170 of 220
Thread: Γκει Συναστρια!!
-
22-08-2008, 07:07 AM #161
Re: Γκει Συναστρια!!
Ax, αχ, αχ....
Κρίμα και πάλι κρίμα
Σε ένα αστρολογικό φόρουμ να γράφονται σελίδες επί σελίδων για ένα ζήτημα και να μην υπάρχουν παρά ελάχιστες αστρολογικές αναφορές...
Και σα να μην έφτανε μόνο αυτό, αλλά να είναι δύο γυναίκες αυτές που υποστηρίζουν το φύλο τους και κατ' επέκτασιν και το δικό μου :nuts: O tempora, o mores.
To τι θα κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δουλειά του και γούστο του και ποσώς πρέπει να μας ενδιαφέρει. Από τη στιγμή όμως που στο πλαίσιο μιας κακώς εννοούμενης ελευθερίας αποφασίζει όχι απλώς να κρατήσει την ιδιωτική του ζωή ιδιωτική (όπως και έχει κάθε δικαίωμα) αλλά να την δημοσιοποιεί και ουσιαστικά να θέλει να την επιβάλει στους άλλους, τότε το πράγμα αλλάζει.
Η όλη κουβέντα (πλην των ελάχιστων αστρολογικών αναφορών) μου θυμίζει τις προσπάθειες που κάνουν οι καπνιστές, που οργανώνονται επειδή ...καταπιέζονται με τους απαγορευτικούς όρους που τίθενται και τους περιορίζουν το ...δικαίωμα του καπνίζειν. Και είμαι και καπνιστής. Θες, φίλε μου, να βγάλεις τα μάτια σου καπνίζοντας; Βγάλ' τα στο σπίτι σου, χωρίς να ενοχλείς όσους δεν ασπάζονται τη δική σου ΚΑΚΗ συνήθεια. Μην πας να μας τρελάνεις λέγοντας ότι κατά βάση θέλουν και οι άλλοι να καπνίσουν αλλά δεν το δείχνουν και έχουν πρόβλημα.
"Χριστιανόπουλος" είμαι και εγώ, έχω ένα κουσούρι (γιατί για τέτοιο πρόκειται) και δεν πάω να το ωραιοποιήσω. Καπνίζω, αλλά δεν λέω ότι είναι καλό, απεναντίας πιστεύω ότι είναι πολύ κακό. Είμαι όμως ασυνείδητος και αδύναμος για να το κόψω. Και αυτό δεν με τιμά, για αυτό και κάνω τουμπεκί όταν μιλούν όσοι δεν έχουν το κουσούρι και μου λένε "φίλε, αν θες, μην καπνίζεις εδώ γιατί ενοχλείς". Την ευγένειά τους δεν την εκλαμβάνω σαν δυνατότητά μου να βγω και από πάνω, στο πλαίσιο της ...δημοκρατίας.
Και με την ευκαιρία, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε ότι τη δημοκρατία την υπερασπίζουμε πάντα και όχι μόνο εκεί που μας συμφέρει. Και επιπλέον, αν αναλωνόμαστε σε ανάδειξη και υπεράσπιση τέτοιου είδους συμπεριφορών, οι όποιοι εξουσιαστές τρίβουν τα χεράκια τους και ανοίγουνε σαμπάνιεςΕπίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
22-08-2008, 08:49 AM #162
Στο θέμα των αστρολογικών αναφορών συμφωνώ κι εγώ. Καλή η γενική συζήτηση αλλά πρέπει να έχουμε και μία σύνδεση με το θέμα. Και καλό θα ήταν αν υπάρχουν άλλα άρθρα στο site που αναφέρονται στο θέμα να δούμε τι λένε. Να μη συζητάμε γενικά και αόριστα.
Σε ό,τι αφορά το άρθρο του Χρήστου ¶ρχου που επισήμανα, η παράθεση μου ήταν για να δει κανείς τις αστρολογικές αναφορές. Όχι για την άποψη που έχει ο συγγραφέας για την άλλη σεξουαλικότητα. Αυτή είναι υποκειμενική κι ο καθένας έχει τη δική του... Αυτή την εκφράζει και πολιτικά μέσα από την ψήφο του και επομένως συν-διαμορφώνει και τη γενικότερη στάση της κοινωνίας απέναντι στο θέμα.Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
22-08-2008, 03:05 PM #163
Χαμένοι στη μετάφραση δηλαδή... :embarrest:bigsmile: Τι να πω, εγώ πιστεύω ότι εάν δεν καταλάβουμε πρώτα τι είναι gay-ομοφυλοφιλία (δεδομένου ότι ξέρουμε τι είναι συναστρία) δεν θα μπορέσουμε να τα συνδυάσουμε. Και το να καταλάβεις κάτι δεν σημαίνει να το αποδεχτείς, ούτε το να ξέρεις κάτι σημαίνει ότι πρέπει να πείσεις με το ζόρι τους άλλους να το μάθουν. Πλάτωνας, Πολιτεία, σπήλαιο, κλπ. Οφείλεις να το καταθέσεις να το υπερασπιστείς και να το στηρίξεις. Πράγμα που σε βοηθάει και τον ίδιο να το εδραιώσεις. Μέχρι εκεί._
Επίσης δεν βρίσκω κακό να δέχομαι κομμάτια ενός συλλογισμού σαν ορθά άσχετα εάν εκείνος που τα διατύπωσε τα συνδύασε διαφορετικά για να φτάσει σε άλλο αποτέλεσμα. Πέρα από αυτό ελάχιστα με ενδιαφέρει εάν τη σκέψη την έκανε ο Μπακούνιν ο Χριστός ή ο Βούδδας.
Στο θέμα τώρα, εάν φτάσουμε να έχουμε παραδεχτεί ότι η ομοφυλοφιλία είναι παρέκκλιση της φύσης και ναι μεν γεννιόμαστε όλοι «στρέιτ» αλλά στην πορεία στρίβουμε συμφωνώ θα πρέπει να φαίνεται στον χάρτη. Εάν είναι ορμονικό θέμα (DNA) θα πρέπει να το ανιχνεύσουμε κατά τη στιγμή της γονιμοποίησης του ωαρίου και της πρώτης μίτωσης. Φυσιολογικά θα φανεί στον χάρτη εκείνης της στιγμής, αφού το παιδί όταν γεννηθεί ήδη θα φέρει το ανάλογο γονιδίωμα.
Εάν παραδεχτούμε ότι όλοι μας λίγο-πολύ ορμονικά είμαστε και άντρες και γυναίκες και υπάρχει μια «γκρίζα ζώνη» που μας διαχωρίζει, το πράγμα περιπλέκεται.
Πρώτον γιατί η κλασική αστρολογία στηρίχθηκε σε παρατηρήσεις που έγιναν επί τη βάσει του σαφούς διαχωρισμού των δύο φύλλων. Η απενοχοποίηση (και απομυθοποίηση)των σεξουαλικών παρεκκλίσεων είναι πολύ πρόσφατη και δεν υπάρχει επαρκής βιβλιογραφία γραμμένη υπό αυτό το πρίσμα.
Και δεύτερον γιατί γνωρίζοντας ότι υπάρχουν άπειρα ενδιάμεσα ποσοστά αρρενωπότητας - θηλυκότητας είναι δύσκολο να ορίσουμε ποιά όψη θα αντιπροσωπεύει//σηματοδοτεί το κάθε ποσοστό! Δηλαδή δεν έχουμε να κάνουμε με δύο πολικά αρχέτυπα (π.χ. Ήλιος - Σελήνη, ¶ρης - Αφροδίτη, Δίας - Κρόνος) αλλά με ολοκληρη την περιοχή ανάμεσά τους.
Κατά τη γνώμη μου πάντα, από αυτόν τον συλλογισμό οφείλουμε να ξεκινήσουμε - να δούμε πρώτα αν υπάρχει κάτι να βρούμε και τι! - και μετά να ψάξουμε να το εντοπίσουμε στον έναν χάρτη και ύστερα και στους δύο. Αλλοιώς πάει ο ένας από δω, πάει ο άλλος από κει, αν το κουτουλήσουμε έτσι στα τυφλά έχει καλώς....! Υπό αυτό το πρίσμα η συζήτηση δεν έχει ξεφύγει και οι τοποθετήσεις που έγιναν είναι εποικοδομητικές αν εξαιρέσεις καναδυο κορώνες (έμβλημα της μοναρχίας :-)
. Mind over matter.
.
.
> >
-
22-08-2008, 04:09 PM #164
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
22-08-2008, 04:29 PM #165
Βρε Μητσάκο συγκρίνεις το κάπνισμα (= συνειδητή προσωπική επιλογή) με την ομοφυλοφιλία (= πιθανότατα αναπόφευκτη γενετική τάση)... Εάν φυσικά παραδέχεσαι ότι και η ομοφυλοφιλία είναι θέμα ατομικής επιλογής ή περιστάσεων, επίκτητο δηλαδή και όχι εγγενές, πάσο. Διάβασε όμως τη συζήτησή μας.
¶τοπο επίσης να επικαλείσθε μία ρήση ενός ανθρώπου (Χριστιανόπουλος) ο οποίος ποσώς γνωρίζουμε εάν την είπε σκωπτικά ή απολογητικά. Ε;
Del_ εάν οι Λάκωνες είχαν κυριαρχήσει τον κόσμο, εκτός των άλλων η συμπαθής τάξη των εκδοτοβιβλιοπωλών θα είχε μαραζώσει :bigsmile:
. Mind over matter.
.
.
> >
-
22-08-2008, 04:33 PM #166
Σύμφωνα με τις προχωρημενιές της συζήτησης θα έλεγα ότι στα σίγουρα έχουν κυριαρχήσει. Φυσικά από την οπτική που το βλέπει ο καθένας και τα σύμφέροντά του :bigsmile:
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
22-08-2008, 04:38 PM #167
Εγώ πάντως φωτογράφος είμαι :bigsmile:
On second thoughts... Μήπως είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζω και δεν γνωρίζω? :dizzy:
. Mind over matter.
.
.
> >
-
22-08-2008, 11:50 PM #168
Μου ήρθε κατακέφαλα μια κουλή απορία διαβάζοντας ξανά όσα έγραψε ο Βασίλης.
Αν θεωρήσουμε ότι η κοινωνική κατακραυγή εν τέλει όντως αναγκάζει πολλούς ομοφυλόφιλους να κρύβονται (κάτι που δεν απέχει και πολύ απ την πραγματικότητα)μήπως τότε κάνουμε κάποιο λάθος να δίνουμε τόση σημασία στον Ουρανό;Μήπως αυτό που κάνει ο Ουρανός είναι απλώς να δίνει στο άτομο το θάρρος να δηλώσει ανοιχτά αυτό που είναι,να προκαλέσει τον κοινωνικό περίγυρο,να θέλει να δημιουργήσει κάποια "ρήξη" και ο αστρολογικός παράγοντας στην πραγματικότητα να είναι κρυμμένος κάπου που δε μπορούμε να τον δούμε;
Καλά,νυστάζω,μη βαράτε...:toung::embarrest
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
23-08-2008, 12:16 AM #169
Όχι δα. Από πότε κρύβονται; Κατέχουν σημαντικότατες θέσεις (και εξουσίας) και δρουν μέσα στο κοινωνικό σύνολο όλο και πιο προκλητικά.
Μην κλείνουμε τα μάτια ή/και κάνουμε ότι δεν βλέπουμε τι γίνεται.
Σέβομαι την επιθυμία του ιδιοκτήτη να παραμείνει το φόρουμ σε επιπέδα αστρολογικών συζητήσεων.Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
-
28-08-2008, 02:23 AM #170
Αγαπητέ φίλε!
Αυτό το υποστηρίζω κι εγώ,γιατί μου έχει τύχει πολλές φορές συζητώντας με άτομα ετεροφυλόφιλα να συμφωνούν όλα ότι τον καλύτερο στοματικό έρωτα,τους τον έκανε κάποια φορά κάποιος τρανσέξουαλ.Και τα άτομα που αναφέρω ήταν από αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους,εντελώς ετεροφυλόφιλους με πάρα πολλές γυναίκες στο ενεργητικό τους.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.