s
Γάμος και άδειος 7ος οίκος - Page 18
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 18 of 50 FirstFirst ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 22 28 ... LastLast
Results 171 to 180 of 500

Re: Γάμος 7ος οίκος

Γεννήθηκα 21/6/1964 και ώρα 01:30
    Είμαι πάρα πολύ νέα στον χώρο και προσπαθώ τώρα να μάθω και να ανακαλύψω κάποια πράγματα, θα μπορούσατε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε στην ανάλυση μου ?
    Ήλιο στους Διδύμους 29,38, Σελήνη στον σκορπιό 15,22, Ερμής στους Διδύμους 21,56, Αφροδίτη στους διδύμους 27,59R, ¶ρη στους διδύμους 2,30, Δία στον Ταύρο 16,00, Κρόνο στους Ιχθείς 5,01R, Ουρανό στην Παρθένο 6,34, Ποσειδώνα στον Σκορπιό 15,24 R, Πλούτωνας στην Παρθένο 11,50, Λίλιθ στο Τοξότη 17,37 και Β. Δεμσό στον Καρκίνο.
    Με ωροσκόπο Κριό και οι οίκοι μου: 2ος στον Ταύρο, 3ο Δίδυμοι, 4ο Καρκίνο, 5ο Λέων, 6ο Παρθένο, 7ος Ζυγό, 8ος Σκορπιός, 9ος Τοξότης, 10ος Μεσουράνημα στον Αιγόκερω, 11ος στον Υδροχόο και τέλος 12 στους Ιχθείς.
    Μ' ενδιαφέρει ένα άτομο Σκορπιός με σελήνη στους Διδύμους κι ωροσκόπο στον Ταύρο
    Τι ανάλυση θα μπορούσε να γίνει σχετικά με 2ο γάμο και σχέση μ' αυτόν ?

Quote Originally Posted by ANGIEM View Post
    Γεννήθηκα 21/6/1964 και ώρα 01:30
    Είμαι πάρα πολύ νέα στον χώρο και προσπαθώ τώρα να μάθω και να ανακαλύψω κάποια πράγματα, θα μπορούσατε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε στην ανάλυση μου ?
    Ήλιο στους Διδύμους 29,38, Σελήνη στον σκορπιό 15,22, Ερμής στους Διδύμους 21,56, Αφροδίτη στους διδύμους 27,59R, ¶ρη στους διδύμους 2,30, Δία στον Ταύρο 16,00, Κρόνο στους Ιχθείς 5,01R, Ουρανό στην Παρθένο 6,34, Ποσειδώνα στον Σκορπιό 15,24 R, Πλούτωνας στην Παρθένο 11,50, Λίλιθ στο Τοξότη 17,37 και Β. Δεμσό στον Καρκίνο.
    Με ωροσκόπο Κριό και οι οίκοι μου: 2ος στον Ταύρο, 3ο Δίδυμοι, 4ο Καρκίνο, 5ο Λέων, 6ο Παρθένο, 7ος Ζυγό, 8ος Σκορπιός, 9ος Τοξότης, 10ος Μεσουράνημα στον Αιγόκερω, 11ος στον Υδροχόο και τέλος 12 στους Ιχθείς.
    Μ' ενδιαφέρει ένα άτομο Σκορπιός με σελήνη στους Διδύμους κι ωροσκόπο στον Ταύρο
    Τι ανάλυση θα μπορούσε να γίνει σχετικά με 2ο γάμο και σχέση μ' αυτόν ?
    Δεν ξερω αν "μπορω" να κανω ανάλυση, αλλά φαίνεσαι πολυ τυχερή και η τυχη ευνοεί συνήθως τους τολμηρούς.

Quote Originally Posted by dominia77 View Post
    Δεν ξερω αν "μπορω" να κανω ανάλυση, αλλά φαίνεσαι πολυ τυχερή και η τυχη ευνοεί συνήθως τους τολμηρούς.
    Κάτι περισσότερο που θα με βοηθούσε ?
    Δεν το αφήνω απλά έχ κάνει λόγο πίσω τώρα γιατί εδώ και 7-8 μήνες εκείνος προσπαθεί να απομακρινθεί αλλά όλο εδώ είναι και το μόνο που κάνει είναι να με βγάζει από τα ρούχα μου και να με κολάει ακόμα περισσότερο.

Quote Originally Posted by ANGIEM View Post
    Κάτι περισσότερο που θα με βοηθούσε ?
    Δεν το αφήνω απλά έχ κάνει λόγο πίσω τώρα γιατί εδώ και 7-8 μήνες εκείνος προσπαθεί να απομακρινθεί αλλά όλο εδώ είναι και το μόνο που κάνει είναι να με βγάζει από τα ρούχα μου και να με κολάει ακόμα περισσότερο.
    Η γνωστή τακτική του γραμματοσήμου ή του χταποδιού...
    Μην μπαίνεις στο τριπάκι.
    Είσαι διδυμάκι, άρα ευέλικτη, άρα έξυπνη, άρα καταφερτζού. Η σελήνη σου στο σκορπιό σε ταλαιπωρεί και σε κάνει ευάλωτη,χωρίς λόγο πολλές φορές. Θα μπορούσες έξυπνα να χρησιμοποιήσεις τον 3ο οίκο σου αλλά και τον 8ο, για να πάρεις το παιχνίδι στα χέρια σου, με ερμίσια σβελτάδα και σκορπίσια αποφασιστικότητα.
    Μην ξεχνάς, το χταπόδι μαλακωνει όταν το χτυπάς αλύπητα.

Μην ξεχνάς, το χταπόδι μαλακωνει όταν το χτυπάς αλύπητα.[/QUOTE]

Καλημέρα και καλή εβδομάδα !!
    Ω... μου άρεσε αυτό !!
    Έτσι είναι όσο τα φτήνεις τόσο κολάνε το θέμα είναι να ξεκολήσει κανείς και να γυρίσει τα πράγματα υπέρ του.
    Ο.Κ. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.
    Πολλά φιλιά

Αγγελική

Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος

συνηθως δεν γραφω τα δικα μου σε ποστ των αλλων, αλλα απο οτι βλεπω εδω ....λιγο μπερδευτηκε το πραγμα, οποτε ας με συγχωρεσει αυτος που ανοιξε το ποστ και ας μου επιτρεψει μια προσωπικη ερωτηση....:weird:

λοιπον, εχω ακμη εβδομου στον ζυγο, και μεσα στον 7ο μου εχω:
    Δια ως γωνιακο πλανητη στις 24 μοιρες του ζυγου
    Αφροδιτη στις 8 μοιρες του σκορπιου
    Ηλιο στις 25 μοιρες Σκορπιου και
    Ερμη στις 26 μοιρες Σκορπιου,
    Δεδομενου οτι εχω κανει ηδη ενα γαμο και αυτο φαινεται (ε!!!)
    για τον δευτερο γαμο τι χαρακτηριστικα μας δειχνουν οι πλανητες αυτοι????????????
    ευχαριστω πολυ

Όνομα:
    Silia

Για τα του δευτέρου γάμου... κοιτάει κανείς τον 9ο κ τον κυβερνήτη / συγκυβερνήτη του.

:toung:
    may..

Σωστη!!!
    εχεις απολυτο δικιο, παραλειψη, εχω ακμη 9ου στον τοξοτη(αδειος), του οποιου κυβερνητης ειναι ο Διας που ειναι στον 7ο μαζι με ολους τους αλλους που ανεφερα παραπανω και ο οποιος Διας κανει αντιθεση με κρονο αναδρομο στον 1ο στον κριο, τωρα? ? ? καποιο συμπερασμα???????

Όνομα:
    Silia

και ο κυβερνήτης του 7ου σου που είναι;;; :nuts:

(γράψε κ θα σου απαντήσω αύριο, πρέπει να φύγω)

σορρυ, το είδα... Αφρο εντός του 7ου κ κυβερνήτης 7ου.

με πρόχειρη πολύ σκέψη ναι θα μπορούσε να υπάρχει κ 2ος γάμος.
    may..

σωστα, αφροδιτη στον 7ο ,
    οκ, θα περιμενω:nuts:

Page 18 of 50 FirstFirst ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 22 28 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)