- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 161 to 170 of 500
Thread: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
-
13-04-2008, 01:23 AM #161
Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
Να υπο8εσω οτι συμπιπτουμε; η μπα; Στον Μητσακο αναφερομαι!!!!και στην αφρο και στον υδροχοο και στον 7ο οικο.....
-
13-04-2008, 08:32 AM #162
Θα σου πρότεινα να διαβάσεις αρχικά από τον παρακάτω σύνδεσμο το πώς λειτουργεί γενικά μια Αφροδίτη στον Υδροχόο:
http://www.myhoroscope.gr/?page=planets
Στη συνέχεια να τα συνδυάσεις με τα του 7ου οίκου (7ος οίκος - Συνεργασία
Εδώ αντλούμε πληροφορίες για τις σχέσεις και συνεργασίες μας, το γάμο μας, τα δικαστήρια, τους φανερούς αντιπάλους μας, το διαζύγιο.) από αυτόν τον σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%...%EF%F5%F2.html
και στη συνέχεια να διαβάσεις αρχικά για τον Χείρωνα σε αυτόν τον σύνδεσμο: http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%...%EF%F5%F2.html και δευτερευόντως σε αυτόν: http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%...%EF%FD%F2.html
Όταν τα διαβάσεις αυτά, πάντρεψέ τα μεταξύ τους και, αν έχεις απορίες, τα ξαναλέμε :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
13-04-2008, 12:09 PM #163
Αγαπητε Μητσακο,αν και περασα απο ολα οσα μου ειπες( λογω I.Q ραδικιου) το μονο που καταλαβα ειναι οι γενικες τασεις για την αφρο στους υδροχοους και στον 7ο.Ε3ακολουθω να εχω την απορια σχετικα με τον 7ο και την σχεση που εχει με τον-τους γαμους.Σ'ευχαριστω παντως ετσι κι αλλιως!!!!!:respect:
-
14-04-2008, 11:34 AM #164
Καλημέρα,
Η ακμή του 7ου οίκου μου είναι στον Τοξότη (διπλό ζώδιο - πιθανότητα δεύτερου γάμου), ο ήλιος μου κάνει τετράγωνο με την σελήνη μου (πιθανότητα διαζυγίου).
Είμαι σε διαδικασία διαζυγίου και ήθελα να μάθω τι σημαίνει η ακμή του 9ου να βρίσκεται στον υδροχόο?
Ευχαριστώ!
-
14-04-2008, 11:40 AM #165
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
14-04-2008, 12:55 PM #166
Απ' όσο ξέρω είναι οι Δίδυμοι, οι Ιχθείς και ο Τοξότης και κάποιοι συμπεριλαμβάνουν και την Παρθένο.
-
14-04-2008, 01:54 PM #167
....Mητσάκο...
Παρηγορια στον άρρωστο ε?..:toung::bigsmile:..
χαχαχα..
Θα βρω την ακρη που θα μου παει...τοτε θα δεις...χαχα:toung:...ειμαι τοξότηςςςςς...και ειμαι καλά...
η ζωη ειναι ωραια, χαλαρααααα...
-
14-04-2008, 02:26 PM #168
-
16-04-2008, 07:29 PM #169
Το διαζύγιο σας το έφερε ο Πλούτωνας ο οποίος από το 1997 είναι στον Τοξότη.Φθάνοντας με τον καιρό στην ακμή του 7ου οίκου σας έφερε την απόλυτη ρήξη.Αναγκάζει δηλαδή το πάρσιμο αποφάσεων,οριστικά και αμετάκλητα.Αυτός είναι ο Πλούτων...Έχει μπεί στον Αιγόκερω από τον Ιανουάριο του 2008 και έχει αρχίσει την ανάδρομη πορεία του ώστε θα ξαναμπεί για λίγο στον Τοξότη για να αποτελειώσει ότι απέμεινε...τον Νοέμβριο του 2008 ξεκινά την ορθόδρομη πορεία του όπου θα περάσει οριστικά στον Αιγόκερω και θα παραμείνει 16 χρόνια περίπου.Ο 9ος οίκος ο οποίος είναι και ο δείκτης του δεύτερου γάμου έχοντας κυβερνήτη τον Ουρανό καθώς λέτε οτι είναι στον Υροχόο κατά κύριο λόγο σημαίνει οτι οι σχέσεις σας από εδώ και πέρα θα βασίζονται στην Ουσία και όχι στους τύπους και στις κοινωνικές συμβάσεις...Αναθεωρήστε λοιπόν τις σχέσεις που κάνατε μέχρι τώρα και ζήστε την ΟΥΣΙΑ.
-
17-04-2008, 12:10 AM #170
Λοιπόν , θα ήθελα την βοήθεια σαs....
'Εχω ακμή 7ου οίκου στον ταύρο......ναι, ναι, τα διάβασα τα σχετικά άρθρα, απλά δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα πολλά....
Η αφροδίτη είναι στον 12ο και ανάδρομή στο ζώδιο του σκορπιού.....σαν να μη έφανε αυτό βρίσκεται σε σύνοδο στο ίδιο ζώδιο με τον ήλιο και τον ουρανό....
τώρα εγώ τι θα πρέπει να υποθέσω.....!!!!!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.