- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 151 to 160 of 500
Thread: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
-
22-03-2008, 12:17 PM #151
Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
-
24-03-2008, 01:36 PM #152
Καλημέρα σε πρώτη φάση.
Σε συνέχεια λοιπόν του διαλόγου μας και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου θεωρώ ότι οι αστρολογικές ερμηνείες είτε αφορούν γενέθλιο χάρτη είτε προβλέψεις λειτουργούν σε πολλά επίπεδα. Οπότε όταν χρησιμοποιούμε λέξεις όπως "ποτέ" θεωρώ κατα την προσωπική μου άποψη ότι δεν μπορούν να ευσταθήσουν στην πραγματικότητα και περιορίζουν την αστρολογία γιατί το ποτέ από μόνο του βάζει κάποιο όριο και στη ζωή δεν υπάρχουν όρια όταν υπάρχει και η ελεύθερη βούληση που μπορεί να τα ανατρέψει. Όταν λοιπόν η αστρολογία έτσι όπως εγώ την έχω αντιληφθεί και έτσι όπως μου την έχουν μάθει σου δείχνει το δρόμο για να μάθεις τον εαυτό σου ( έναν από τους τρόπους) και για να οδηγηθείς λοιπόν στην ελεύθερη βούληση και άρα δεν υπάρχει λοιπόν μία πεπατημένη, δεν μπορεί για όλους να ισχύει μία ερμηνεία για μία όψη. Πάνω λοιπόν στις απόψεις τέτοιου τύπου έχω τις αντιρρήσεις μου και σε καμία περίπτωση ούτε υπονόησα ούτε επέβαλα τη μη ύπαρξη κάποιου διαλόγου, αφού το forum από τον ορισμό του είναι τέτοιο ώστε να ακούγονται τα πάντα για αυτό και εγώ την άποψη μου την σχολίασα δημόσια γιατί επιζητώ την κριτική και την άλλη άποψη.
Ευελπιστώ σε μία θετική κριτική και σε έναν δημιουργικό διάλογο.
-
07-04-2008, 08:04 PM #153
Ο 7ος οικος μου εχει ακμη στους διδυμους και εμπεριεχομενο τον καρκινο ..( που πιανει και καρκινο ) Ο κυβερνητης των διδυμων - ερμης μου βρισκεται στην παρθενο ( στον 8 οικο ) [ για να σας ειναι πιο ευνοητο 7ος οικος διδυμοι , 8ος λεοντας , 9ος παρθενος , 10ος ζυγος ] ο ερμης μου συνοδευεται απο τον Ηλιο στην παρθενο ( στον 9ο οικο )(δλδ ο Ηλιος στον 9ο οικο ) , επισης ειναι και ο Αρης στην παρθενο ( στον 8ο οικο ) . Απο οτι καταλαβα ψαχνω συντροφο με διδυμισια χαρακτηριστικα ? η μερκουριακα καλυτερα ? :weird: Αυτο σημαινει οτι μπορει ο συντροφος μου να ειναι η διδυμος η παρθενος ? η μπορει να ειναι καποιου αλλου ζωδιου ασχετο με αυτα ? η να εχει ωροσκοπο πανω σε αυτα τα ζωδια ? :embarrest:embarrest και τι σημαινει οτι υπαρχει στην παρθενο ο κυβερνητης πλανητης του διδυμου ?
Απο οσο γνωριζω ... ο ερμης ειναι κυβερνητης και των δυδιμων αλλα και της παρθενου .... !!! :nuts: Το οτι ερμης κανει συνοδο με τον Ηλιο μου στον 9ο και ειναι και οι δυο στην παρθενο .. σημαινει οτι μπορω να γνωρισω το εταιρο ημισυ στο εξωτερικο ( καθ οτι 9ος οικος - εξωτερικο ) η δεν εχει καμια σχεση αυτο ? Ποιους αλλους πλανητες πρεπει να κοιταξω ? Επισης στον 7ο οικο εχω και τον Χειρων , και την Pallas... Εχω την Αφροδιτη στον λεοντα ( στον 8ο οικο ), την Σεληνη στον ζυγο ( στο 9ο οικο ) , Πλουτωνας στον σκορπιο ( στον 10ο οικο ) , [εχω και τον juno στον 10ο ..:blink::blink: δεν ξερω αν αυτο λεει κατι :toung: ] Σας επρηξα ε ? Τα πα πολυ μπερδεμενα ? ? ? Ελπιζω οχι !!! Ευελπιστω στην βοηθεια σας ...
-
11-04-2008, 04:22 PM #154
Καλησπερα :bigsmile:
Εγώ που έχω τον 7ο οίκο στο ζυγό και μέσα στον οίκο αυτό εχω τον Πλούτωνα(Σκορπιό)..προσπάθη σα και βρήκα τις όψεις που κάνει η ¶φροδιτη(κυβερνήτης 7ου) και ο Πλούτωνας μεσα στον γενέθλιό μου χάρτη!...Αλλα και που τα βρήκα συμπερασμα δεν έβγαλα κανένα!...Θα σας παραθέσω ό,τι βρήκα μήπως καταλείγετε εσείς κάπου!!
Όψεις Αφροδίτης(και η Αφροδίτη μου βρίσκεται στον 10ο οίκο μου στον Αιγοκερώ)
α. τετράγωνο με σελήνη
β. εξάγωνο με Δία
γ. ενάμιση τετράγωνο με Χείρωνα
δ. εξάγωνο με Pallas
ε. σύνοδο με Juno
Όψεις Πλούτωνα
α. εξάγωνο με Ποσειδώνα
β. τετράγωνο με Juno
γ. εξάγωνο με Mc
δ. τρίγωνο με Λίλιθ
Θα βρεθεί ήρωας να με αποκαταστήσει αραγέ...??:toung::toung:
Ευχαριστώ προκαταβολικά
-
11-04-2008, 06:43 PM #155
μπορειτε,σας παρακαλω,να μου πειτε τι σημαινουν τα εξης??
εχω κενο 7ο, ακμη καρκινο(10,22). σεληνη στους διδυμους(7) που κανει αντιθεση με αρη(στο σκορπιο 28,21, αναδρομος), αντιθεση με ουρανο (στον τοξοτη 13 αναδρομο) και συνοδο με Β.Δ.
επισης ο ηλιος μου στον κριο (16,21)
η αφροδιτη μου στους ιχθυες(27μ42)
ο φιλος μου: κενο 7ο, ακμη ιχθυες (16,10)
ποσειδωνα στον τοξοτη (15,3) που σχηματιζει τετραγωνο με ηλιο στην παρθενο(20,01)και τριγωνο με σεληνη στον υδροχοο(10,25)
επισης η αφροδιτη του στο σκορπιο (5,09) και αρη ζυγο (25,31)
τι μπορει να δειχνουν ολα αυτα?εχω μπερδευτει!!:embarrest ευχαριστω!
-
11-04-2008, 08:08 PM #156
διορθωση: η σεληνη στον υδροχοο στις 0,26 μοιρες και οχι 10,25!
-
11-04-2008, 11:11 PM #157
Αυτο που σίγουρα πρέπει να κάνεις είναι να μην αγχωνεσαι!:nuts::nuts::nuts:
Όλα αυτά που είπες εχουν μια βάση, αλλά περισσότερο άσε τη διαίσθηση σου να σε καθοδηγήσει.
Ξεκίνα βημα-βημα την ερμηνεία, αφου έχεις πληρη στοιχεία όψεων και οικοθεσίας, και θα δεις μόνη σου στοιχεία απο τον/τους υποψηφιο/ους!
Ο τονισμένος 9ος οίκος, εχει πολλα να σου πει.
-
12-04-2008, 11:30 AM #158
Kαλή σας μέρα!!
Διάβασα τις διαφορες αναλύσεις για τον 7ο οικο, αλλα περαμένω με κάποιες απορίες.
Βλέπετε έχω Ουρανό στον πρώτο (Σκορπιό) και στον 7ο τον Ταύρο με τον Χείρωνα μοναδικό κάτοικο.
Συνεπώς, εκει που θελω να χωρίσω, ερχεται η θεραπεία με τον Χείρωνα?
Η' μηπως η αναγκη αυτή έχει να κάνει και με τους δεσμούς της σεληνης, που στη περιπτωσή μου ειναι ο Βόρειος στον Παρθένο , στο 10ο (σύμφωνα με άλλο άρθρο)?
Σελήνη και Αφροδίτη στον 3ο , στον Αιγόκερω.Ηλιος στον Τοξότη.
Διαβάζοντας τα διάφορα άρθρα, δεν επρεπε να εχω παντρευτεί , αλλα έγινε...χαχα
(Σηζυγος Υδροχόος με ωροσκόπο Τοξότη και με σελήνη στο Τοξότη...Του ειπα οτι στη προηγούμενη ζωη έκανε κάτι πολυ κακο ,γι αυτο του ετυχα εγω στη τωρινή..χαχαχαχα)
Ευχαριστώ...ειμαι τοξότηςςςςς...και ειμαι καλά...
η ζωη ειναι ωραια, χαλαρααααα...
-
12-04-2008, 09:51 PM #159
Με αφορμη το αρχικο ποστ 8α8ελα να ρωτησω κι εγω με την σειρα μου οταν καποιος εχει στον 7ο οικο του αφροδιτη και χειρωνα και εναν τελειωμενο γαμο ηδη τι να περιμενει;Να συμπληρωσω οτι ο 7ος ειναι στον υδροχοο.Ευχαριστω εκ των προτερων!
-
13-04-2008, 12:11 AM #160
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.