- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 141 to 150 of 500
Thread: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
-
19-03-2008, 08:14 PM #141
-
19-03-2008, 10:05 PM #142
Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
Ίσως!Αλλά και πάλι ο γάμος δεν παύει να θεωρείται συναιταιρική σχέση(για όποιους λόγους έχει γίνει), και ως τέτοια πιστεύω πως πρέπει να υπάγεται στον 7ο.Μήπως δείχνει όμως έναν άντρα που μέσα στον γάμο, θέλει να'χει τον έλεγχο σε όλα,μιας και ο 10ος ειναι αντρικό πρότυπο;Με ψιλοπροβλημάτισες...
-
20-03-2008, 12:03 AM #143
Μπορει να ειναι κι ετσι.
Αλλωστε, το παραδοσιακό καθεστως που ισχυε στην εποχη των μαμαδων μας, ειναι πως ο άνδρας που θελει να καταξιωθει,(αιγόκερως-10ος) πρεπει πρωτα να εχει εξασφαλισει μια υποστήριξη, ένα back up, κάνοντας εναν γαμο, με μια γυναικα που του παρεχει ασφαλεια, γαλήνη και στήριξη, πισω απο την "αυλαία" (καρκίνος-4ος).
Να σου πω τη αλήθεια, κι εμενα με εβαλε σε σκεψεις, χωρις ομως να μπορω να καταληξω σε ξεκαθαρο συμπερασμα.
Το βιβλίο που έπεσε στα χερια μου (Εγχειρίδιο Αστρολογιας, ΟΛΓΑΣ ΚΑΣΣΑ, εκδοσεις ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ) ανελυε ως συναστρια "αρμονιας και δημιουργιας", την οψη που εμφανίζει τα φωτα και τον ωροσκοπο της γυναικας, τοποθετημενα στον 10ο οίκο του ανδρα.
Πάσα αποψη δεκτη προς προβληματισμο και εμβαθυνση..
-
20-03-2008, 12:53 PM #144
Αγαπητη dominia77, μολις χθες διαβασα καπου και ρωτησα ακριβως ακριβως αυτο που αναφερεις παραπανω!!! και πραγματικα τωρα εχω εκπλαγει με αυτο που γραφεις αφου κατα καποιο τροπο επιβεβαιωνει αυτο που διαβαζα μολις χθες. Διαβασα λοιπον οτι σε μια συναστρια οταν ο ηλιος της γυναικας πεφτει στον 10ο οικο του αντρα τοτε ειναι το πεπρωμενο του. Αναρωτιομουν κατα ποσο ισχυει αυτο...
-
20-03-2008, 01:19 PM #145
-
20-03-2008, 08:21 PM #146
Ίσως, τι άλλο να πω κι εγω...
Μπορει για κάποιους άνδρες που επιθυμουν να ανελιχουν και να βάλουν τον εαυτο τους σε "ακριβή κορνίζα", ενας γαμος πιθανον να τους βοηθα, και να τους "επικυρωνει" κοινωνικα, με τη σφραγιδα του οικογενειάρχη, συζυγου, πατερα κλπ.
Καπως ετσι, φανταζομαι σε συναστρια τον ηλιο της γυναικας στο 10ο οικο του ανδρα, αλλα σιγουρα σε καμια περιπτωση δεν "βλεπω" γαμο απο αγαπη, οπως θα ηταν τα φωτα, η αφροδίτη, κλπ στον 7ο.
-
20-03-2008, 09:15 PM #147
Κι εγώ μόνο αυτην την ερμηνεία μπορω να σκεφτώ!
-
21-03-2008, 12:47 PM #148
-
22-03-2008, 04:29 AM #149
Το "βρισκεις" απολυτο σημαινει πως ειναι η ΔΙΚΗ σου άποψη, απο τη δικη σου "σκοπια".
Σε καμια περιπτωση, δεν απαγορευεται ο καθενας να εκφερει τις ΔΙΚΕΣ του αποψεις.
Η δικη μου "σκοπια" βλεπει καπως ...συνεταιριστικο το γαμο στο 10ο οικο,αποτελεσμα πειρας ή λογικής (επιρροή Κρονου), και ερωτικο-ρομαντικο το γαμο στο 7ο οίκο, (επιρροή Αφροδίτης)
Αλλωστε, εδω μεσα βρισκομαστε να αλλαζουμε αποψεις και οχι μονο να καταδεικνυουμε ερμηνειες, συμφωνα με προσωπικα κριτήρια ή και βιωματα.
Φαντασου, πως η συγκεκριμενη εκδοχη επεξήγησης της οψης, έπεσε στην αντιληψη μου, με μορφη βιβλιου, μολις πριν 5 μερες, και όπως οι περισσότεροι εδω μεσα, μου προκαλεσε προβληματισμο και μια δευτερη σκεψη-γνωμη-αποψη.
-
22-03-2008, 08:52 AM #150
Ό,τι δεν κινείται, είναι νεκρό
Γηράσκω αεί διδασκόμενοςΕπίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.