- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 131 to 140 of 145
Thread: Μεσοδιαστήματα
-
15-02-2011, 01:28 AM #131
Re: Μεσοδιαστήματα
Κάτια μου αυτό έχουμε συζητήσει πολλές φορές με αστρολόγους. Ο θάνατος τις περισσότερος φορές είναι συμβολικός. Σε σένα μπορεί να λειτούργησε ώς "απώλεια"της ενέργειας.
Λέμε θάνατος μητέρας. Σκεφτήκαμε όμως ότι μπορεί να είναι ένας πολύ ισχυρός τσακωμός και την ¨σκοτώνουμε" μέσα μας;
Φυσικά όταν μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος είναι πολύ σοβαρά άρρωστος από 1000+1 λόγους είναι λογικό να υπάρχει και θάνατος του σαρκίου του.
Όσο για τα μεσοδιαστήματα, εάν πρώτα ξεμπερδέψουμε εάν συζητάμε για γενέθλια ή ένα κάρο από τα διάφορα προοδευτικά που υπάρχουν, οι αστρολόγοι λένε ότι ενεργοποιούνται μόνο από σκληρές όψεις και οι ανοχές τους είναι από 1 μοίρα και κάτω.
Αυτά δηλαδή που έφραψε και η Τίνα.
Οι κοσμοβιολόγοι θα έχουν καλύτερη άποψη.
Πρόσφατα ένα παιδί που ασχολείται ενδελεχώς με το θέμα μου είπε ότι τα Transit Μεσοδιαστήματα προς τους Γενέθλιους Πλανήτες είναι πιο ισχυρά σε αντίθεση με Transit Πλανήτες προς Γενέθλια Μεσοδιαστήματα τα οποία τα χαρακτήρισε μεγάλη πλάνη.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
15-02-2011, 01:48 AM #132
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις εγώ θέλω να ξεκαθαρίσω για τα γενέθλια αν μετράνε τα απλά μεσοδιαστηματα που δεν συνδέονται με άλλο πλανήτη με όψεις πχ Ουρανός-Δίας=Ποσειδώνας(χωρίς τετράγωνα κτλ) 2 μοίρες ανοχή αυτό ρωτάω αν ισχύουν το ίδιο όπως και τα υπόλοιπα γενέθλια μεσοδιαστήματα που έχουν και όψεις άμεσα ή έμμεσα
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
15-02-2011, 01:50 AM #133
-
15-02-2011, 02:01 AM #134
Αρα δεν χρειάζονται να συνδέονται με τρίτο πλανήτη μόνο με όψη,λειτουργούν και χωρίς τετράγωνακτλ. στον γενέθλιο.Απλά μεσοδιαστήματα με πλανήτη όπως το προηγούμενο χωρίς όψη όλα δεν μετράνε σε ένα γενέθλιο αρκεί η ανοχή να ειναι σωστή.Το λέω αυτό γιατί πχ στον γενέθλιο μου έχω ένα μεσοδιάστημα Αρη-Κρόνου=Μεσουράνημα(χωρίς όψη)απλό και τυχαίνει να είναι στις 2μοίρες για να ξέρω αν θα το πιάσω ή όχι.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
15-02-2011, 02:06 AM #135
Υστερόγραφο:Δεν καταφέρνει να με <<ρίξει>> το συγκεκριμμένο μεσοδιάστημα γιατί θα το ρίξω εγώ πρώτα:bigsmile:Ας είναι καλά ο Δίας στον 12ο:toung:
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
15-02-2011, 03:01 PM #136
Παρασκευη μου θα σου απαντησω μεσα απο την δικη μου εμπειρια. γιατι παρακολουθω τα μεσοδιαστηματα μου εδω και πεντε χρονια.
Στα γενεθλια δινω ανοχη 3 μοιρες συμφωνα με την υποδειξη του βιβλιου που εχω διαβασει.
Για να ενεργοποιηθει το γενεθλιο μεσοδιαστημα εχω παρατηρησει οτι, με καλη οψη ενος ευεργετη πλανητη που συμμετεχει στο μεσοδιαστημα (π,χ αφροδιτη-δια και να διελαυνει ο διας) δινει περισσοτερο υποσταση στην ψυχολογικη διαθεση.( βολτες, ευχαριστη παρεα, φλερτ).
Οταν ενεργοποιειται απο σκληρη οψη δινει ευχαριστο γεγονος.(καινουργιο φλερτ, καλη οικονομικη περιοδος,).
Ενεργοποιση απο δυσμενη που δεν συμμετεχει στο μεσοδιαστημα δεν εχω παρατηρησει τιποτε. Απο ευεργετη που δεν συμμετεχει στο μεσοδιαστημα παλι τιποτα.
Στην ενεργοποιηση,εχω παρατηρησει οτι συμβαινει κατι ειτε ψυχολογικα ειτε σαν γεγονος μονο με μιση μοιρα αποκλιση.
Πολυ σημαντικο βρισκω επισης την ενεργοποιηση των γενεθλιων μεσοδιαστηματων οταν ενεργοποιουνται με σκληρες οψεις, παλι με μιση μοιρα αποκλιση, απο προοδευμενους πλανητες (μοιρα-χρονος) και ταυτοχρονα διελευση της σεληνης η αλλους παραγοντες.
Μπορω να σου πω οτι για την τελευταια περιπτωση παντα κατι μου συμβαινει αρκει να μην διελαυνει απλα η σεληνη, αλλα να δημιουργουνται κι αλλες οψεις.
Ελπιζω να βοηθησα λιγο
-
15-02-2011, 03:11 PM #137
Κατια μου συμφωνω απολυτα μαζι σου. Ο πονος οποιασδηποτε μορφης, (ψυχικος-σωματικος),
δικος μας η των ανθρωπων που αγαπαμε, ειναι το σκληροτερο μαθημα, που εχουμε ν αντιμετωπισουμε σ αυτη την ζωη κι αυτο γιατι κατα την γνωμη μου, εχει να κανει με την εσωτερικη μας αξιοπρεπεια, μ αυτη καθ αυτη την διαφορετικοτητα μας, απο τα αλλα εμψυχα οντα.
-
15-02-2011, 08:28 PM #138
Παντως, σχετικα με τα γενεθλια μεσοδιαστηματα τα οποια μελεταω πολυ προσεκτικα, μηπως και βγαλω καποια ακρη για διαφορα σημαντικα προσωπικα γεγονοτα, εχω να πω πως αυτο που εχω δει να "δουλευει", ειναι η ενεργοποιηση μεσοδιαστηματος απο σκληρη διευλευση ενος εκ των δυο πλανητων.
Επισης προσεξα πως πολυ μεγαλο ρολο παιζει και ο απλανης που βρισκεται στην συγκεκριμενη μοιρα του μεσοδιαστηματος, οπως και η οψη που κανουν οι πλανητες μεταξυ τους στις αρχικες θεσεις του ωροσκοπιου.
Τελευταια ομως, βιωσα ενα γεγονος που επιβεβαιωσε αυτο που εγραψε ο Σωκρατης. Πως δηλαδη πιο σημαντικο ειναι η θεση του γενεθλιου πλανητη σε σχεση με το Transit μεσοδιαστημα.
Σωκρατη και φιλε του Σωκρατη, για μενα τουλαχιστον εχετε απολυτο δικιο!
-
15-02-2011, 10:02 PM #139
Χο.
Το μεσοδιάστημα ¶ρη - Κρόνου μου είναι στις 0° 44' Ιχθύων.
Τετράγωνο με την Αφροδίτη μου.
Από εκεί που θα περάσει σε λίγο ο Ποσειδώνας.
Και εκεί που βρίσκεται ήδη ο Χείρωνας.
Γειααααααααααααα!!!!!!!! :Ρ
. Mind over matter.
.
.
> >
-
15-02-2011, 10:13 PM #140
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.