s
Με πόνο ψυχής... - Page 14
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 14 of 17 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 LastLast
Results 131 to 140 of 168
    Όνομα:
    Μαρια

Re: Με πόνο ψυχής...

Quote Originally Posted by Δ. Μ. View Post
    Παλιοκόριτσα!

ΕΜΕΙΣ????αγγελακια ειμαστε.....και αμιλητα...
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Μαρία

Παλιοκόριτσα!
    :embarrest

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Χρυσο μου και αγαπητο παιδι νομιζα οτι ηθελες σπιτι και ουχι Δωρικο ναο....Για δωρικο ναο παρακαλω οπως απευθυνθεις σε επιστημονα εξ Ιταλιας..να σου φτιαξει και πορτα σε 2ο οροφο χωρις μπαλκονι οπως ενας γνωστος μου...εκ Ιταλιας ορμωμενος θελω να πιστευω..(να προτεινω κατι?ναι!Λοιπον εκτος απο ελληνικους χαρακτηρες να καθιερωσουμε και την καθαρευουσα...θα προσθεσει κυρος νομιζω!):bigsmile:
    Με πληγώνεις ασυστόλως και ενστόλως. Ξέρεις πόσο ευαίσθητη είμαι σε γλωσσικά θέματα. Μην αρχίζουν να τρίζουν τα κόκαλα του Κακριδή και του Ψυχάρη... ¶κου εκεί καθαρεύουσα... ώρε να μου λες ότι συμμερίζεσαι τις σχετικές απόψεις του Πολυdonus για τα γλωσσικά... Μαρία; Μαρία;

Όνομα:
    Μαρια

Ααααα Μαρουλιτα μου....αλλο κυρος η καθαρευουσα..με τους τονους,τις περισπωμενες τις ψιλες...Εκει να τα δω τα master και τα ιατροβιολογικα.....τι ετσι???:bigsmile:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Μαρία

Ααααα Μαρουλιτα μου....αλλο κυρος η καθαρευουσα..με τους τονους,τις περισπωμενες τις ψιλες...Εκει να τα δω τα master και τα ιατροβιολογικα.....τι ετσι???:bigsmile:
    Είσαι καλή πασαδόρα, βρε κοπελιά! Πιστεύω πως αι σύγχροναι θετικαί επιστήμαι είναι άτοναι. Οπότε το επιχείρημά σου περί κύρους και πρεστίζ πάει στον βρόντο. :embarrest

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ..Στο μαγαζη εκεινος ειναι και vip και επιτιμο μελος και εχει και 8 αστερακια...Εδω παλι στο ριξιμο???που ειναι τα αστερακια μας???θα αποχωρησω...:nuts:Ασε που το γνωθι σεαυτον ειναι ΠΟΛΥ σοβαρη κουβεντα...(Παρακαλω μην ερωτηθω παλι για τον Αρη...εχω και ερμη στον Κριο αντιθεση με Πλουτωνα...):bigsmile:ΑΑΑΑΑ και τα ενεργα μελη ΚΙΑ και ΚΙΑΡΡΑ και λοιποι εχουν και κυπελο....και η ΓΗ εχει συμβολο στην Αστρολογια???????εγω που την εχω????την γη...
    Είσαι αχάριστη... έχεις ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ αστεράκι και μιλάς;;;;;;;; :nuts: Αυθάδεια............η παλαιά νεολαία έχει ξεφύγει...:weird:

Οικολογοι εναλλακτικοι η ετσι απλα εναλλακτικοι??να ξερω και που ειμαι δηλαδη...φτανει που δεν ξερω που εχω την γη μου δεν θελω αλλα διλληματα....
    Θα σου πω εγώ που την έχεις την Γη σου....
    Από κάτω σου :nuts:.... ναι ναι από κάτω σου!!!!!!!!

μμμμ καλλαααα...θα σκεφτω και θα αποφασισω...εναλλακτικες εχω...απο εναλλαγες αλλο τιποτα...μια χαρα..τα αστερακια δεν βλεπω αλλα θα περιμενω...
    Για άλλη μια φορά είσαι αχάριστη....

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Εδώ είμαστε δυνάστες, αυταρχικοί, κατακτηταί, ευρώδουλοι, σκορπάμε ιούς ΟΠΟΤΕ αφού και συ είσαι ΑΠΛΑ ένα ΦΙΛΟΔΟΞΟ παιδάκι και ΔΙΚΑΙΩΣ σε εκμεταλλευόμαστε, πρέπει να ακολουθείς τη ΓΡΑΜΜΗ __________________________________

Emmalene μου
    Εγώ επειδή είμαι και Υδροχοάκι επαναστάτρια, δεν ακολουθώ ποτέ την γραμμή...... ούτε την καμπύλη..... Μόνο οδοντωτή γραμμή...
    Να έτσι: /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Μονο να καναμε και καμια καμπυλη στην γραμμη???ειμαι και καλλιτεχνης και οι ευθειες με κουραζουν....:bigsmile:
    Επειδή είμαι καλός άνΤρωπος /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Είσαι και επιστήμων όμως και αν με λες πως σ' αρέσουν αι καμπύλαι... :worried: μου φαίνεται πως θα πάω σε άλλον επιστήμονα εξ Ιταλίας για να μου χτίσει το σπίτι. Α όλα κι όλα Μαρία μου... τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη. :weird::nuts:
    Και το σκάφος, κότερο.... Πάμε μια βόλτα; :bigsmile:

Όνομα:
    Κωστής

μου φαίνεται πως θα πάω σε άλλον επιστήμονα εξ Ιταλίας για να μου χτίσει το σπίτι.
    Αν χτίζει σπίτια, στην άμμο, όπως τα αστροταιριάσματά του :sick: τότε προβλέπεται να περάσει απ' έξω ο μπαρμπα λύκος (βλ. φαρμακοτρίφτης και με ένα φου να το γκρεμίσει.....

Ουρανία λουβ δεν ξεκολάς από το μέλι έτσι;;;;; Με ενημερώνουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ότι πριν προλάβουμε να πατήσουμε υποβολή μηνύματος έχει διαβάσει κιόλας το ποστ.
    Ωραία πάντως η προσπάθειά σου. Η συνήθεια του βρείτε το αστροταίρι σας έχει περάσει στο κύτταρο σου.

Κατά τ' άλλα καλά; Η αγγελιαφόρος σου έγραφε ότι και ο τελευταίος δικτυακός τόπος να ήμασταν στο νετ δεν θα πατούσες. Το μπετόν αρμέ ξαναλέω είναι ΜΟΥΦΑ...

Το βιβλίο δεν πλήρωσες ακόμη. Μην ξεχνιόμαστε...
    Και ο αστρομαΓΑΖΗΣ τα 20 κείμενα που έχει σουφρώσει με την παρέα των καθαγιασμένων σουρεάλ από εδώ, δεν τα έβγαλε....
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Κωστής

Έκκληση για βοήθεια

Παρακαλούνται εταιρίες φιλοξενίας (hosting) να βοηθήσουν διάσημο αστρολογικό φόρουμ με 2-3 κιλά hosting γιατί οι άνθρωποι πραγματικά πεινάνε, έπειτα από εξοντωτικούς αστρο-αγώνες εναντίων των τούλων........

Παρακαλούνται όσα μέλη μας επιθυμούν να δώσουν αίμα (εγγραφή) στο ίδιο διάσημο φόρουμ της 9ης αρμονικής χιλιετίας να επικοινωνήσουν μαζί μου να τους καθοδηγήσω. Θα ναυλωθεί πλοίο ή και πτήση τσάρτερ για την αεροαστρομεταφορά.

Τέλος... διατάσσονται τα "παιδάκια" του myhoroscope να διαθέσουν χρηματικό ποσόν για αγορά λουλουδιών υπό μορφή στέφανου το οποίο και θα αποσταλλεί σε πρώην οχτρούς (μάχης 2 ημερών, τόσο άντεξαν). Οι αρχισυντάκτες καλούνται να συντάξουν τη συλλυπητήρια επιστολή....

Αντίο παιδιά του Ποσειδώνα......... Αιωνία η μνήμη............

Σκουλικοφτιυαράκια; Όλο αποχωρείτε και όλο εκεί είστε....
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

8. Re: Με πόνο ψυχής...

Είστε κακοί ανθρώποι και δεν θα πάτε στον παράδεισο. Η τιμωρία σας θα είναι να είστε κατώτερες ενσαρκώσεις την επόμενη φορά και να βολοδέρνετε (Μαρουλίτα, πώς γράφεται αυτό; ) σε ιστοτόπο παγκόσμιας κλάσης που η ηχώ θα σου τρυπάει τα αυτιά και οι αράχνες θα κάνουν πάρτι. Η διοίκηση του εν λόγω ιστοτόπου, η οποία θα ασκείται από τριμελή ομάδα ενός ατόμου με καμένο Ποσειδώνα, θα σας υποβάλει σε φρικτά τεστ αστροταιριάσματος και σε καθημερινή βάση θα γράφετε 30 ποστ για να έχετε το δικαίωμα να ρωτήσετε αν μπορείτε να πάτε στην τουαλέτα.
    Αυτά και άλλα πολλά θα πάθετε γιατί δεν είστε ικανοί να συλλάβετε το εύρος της προσωπικότητας του παγκοσμίου φήμης τρώγομαιμεταρούχαμου ποιοτικού και ανιδιοτελή Thoma le petite του 1ου.
    Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...

Όνομα:
    Μαρία

Συγγνώμη ΚΙΟΛΑ που επεμβαίνω στας εκκλησεις σας μεσιέ Δελπιεγό, αλλά προτείνω το ποσό που θα συγκεντρωθεί για αγορά λελούδων και στεφάνων να κατατεθεί σε λογαριασμό εις το όνομα της ΡΗΜΑΔΑΣ εκείνης, που τόσα παλικάρια εχάθησαν για πάρτη της. Ως αρχισυντάκτρια, θα δώσω τον καλύτερό λογοτεχνικό εαυτό μου. :embarrest

Είστε κακοί ανθρώποι και δεν θα πάτε στον παράδεισο. Η τιμωρία σας θα είναι να είστε κατώτερες ενσαρκώσεις την επόμενη φορά και να βολοδέρνετε (Μαρουλίτα, πώς γράφεται αυτό; )
    Εύγε Δ.Μ. από ορθογραφία καλά πάμε. Από κάρμα πάσχουμε.

Επιθυμώ να συνδράμω.................................. ......

μόλις πληρωθώ :embarrest

Page 14 of 17 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)