s
[Συζήτηση] Declinations, η εωσφορική φάση στους εκτός ορίων πλανήτες - Page 14
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 14 of 15 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 LastLast
Results 131 to 140 of 150

Re: Declinations, η εωσφορική φάση στους εκτός ορίων πλανήτες

Καλησπέρα Κ. Άρχο...
    Αν μπορειτε δείτε κ το δικό μου χάρτη μήπως εχω κ εγώ πλανήτες εκτός ορίων...
    Γεννήθηκα 13/11/1973 , στις 13:40 στην πόλη Varberg της Σουηδίας.
    Ευχαριστώ πολύ....

Κύριε ¶ρχο, θα ήθελα να μου πείτε, αν γίνετε και τους δικούς μου εωσφορικούς πλανήτες
    Γεννημένη 21 03 1960 ώρα 01 την νύχτα Iskenderun- Hatay- Τουρκία και αν δεν είμαι υπερβολική και του άντρα μου 22 12 1959 16.30 Αθήνα..Ευχαριστώ

Πολύ το άρθρο σας!!!!
    Θα μπορούσατε να διαφβτίσετε και μένα αν έχω πλανήτες εκτός ορίων?

25/01/1994 Αθήνα 10:13 περίπου το πρωί!

Kαλημέρα σας Κε ¶ρχο. Ενδιαφέρομαι κι εγώ να μάθω αν έχω πλανήτες εκτός ορίων.
    Ημ/νία γέννησης 16/7/70, 13.22΄Αθήνα.
    Σας ευχαριστώ πολύ

5. Declinations, η Εωσφορικη Φαση στους Εκτος Οριων Πλανητες

Καλημερα κε Αρχο,
    Και παλι συγχαρητηρια για το πολυ καλο αρθρο. Αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποιος τροπος να διαπιστωνουμε εαν καποιος Πλανητης βρισκεται εκτος οριων η οχι. Γιατι οπως γραψατε, ο Πλανητης που βρισκεται κοντα στα Ηλιοστασια, δεν ειναι απαραιτητο να ειναι σε Εωσφορικη Φαση.
    Ευχαριστω

6. Re: Declinations, η Εωσφορικη Φαση στους Εκτος Οριων Πλανητες

Χαιρεται!
    Την ιδια απορια που εξεφρασε η theresa alma εχω και εγω. Επίσης, αναφερετε στο άρθρο σας ότι "Όταν λοιπόν τα άτομα δεν έχουν πλανήτες χωρίς όψεις ουσιαστικά είναι μέσα στο κύκλο του Ήλιου". Θα ήθελα να ρωτησω αν η συνοδος με τον ήλιο μπορει να θεωρηθει οψη και αρα αν Ηλιος και Ουρανος ειναι τοποθετημενοι στο γενεθλιο ωροσκοπιο στην 1η μοιρα αιγοκερω, ο Ουρανος βρισκεται εκτος ή εντος οριων..?
    Ευχαριστω εκ των προτερων

Όνομα:
    Χρήστος

Re: Declinations, η Εωσφορικη Φαση στους Εκτος Οριων Πλανητες

Καλησπέρα σας. Ο μοναδικός τρόπος δυστυχώς είναι μέσω αστρολογικών προγραμμάτων. Έχω την εντύπωση ότι το αστρολογικό πρόγραμμα του myhoroscope σας δίνει αυτή τη δυνατότητα.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Όνομα:
    Χρήστος

Η σύνοδος μπορεί να συμβεί και μεταξύ δύο πλανητών που είναι σε διαφορετική φάση αλλά και ίδια. Σε αυτή τη περίπτωση δηλαδή θα μπορούσε ο Ήλιος και ο Ουρανός να είναι κανονικά αλλά και ο Ουρανός να είναι σε εωσφορική φάση.
    Παρόλα αυτά οι πιο δυνατές όψεις - σύνοδοι είναι οι εκλείψεις στα declination εκεί δηλαδή που υπάρχει σύνοδος και παραλληλία. Έκλειψη με πλανήτη εκτός ορίων ο Ήλιος ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας δεν μπορούν να κάνουν.

9. Re: Declinations, η Εωσφορικη Φαση στους Εκτος Οριων Πλανητες

Ευχαριστω! νομιζω καταλαβα καλα τι ειπατε. Η συνοδος-εκλειψη μπορει συνεπως να ειναι μια δικελιδα ασφαλειας για να εξετασουμε και να καταληξουμε αν οντως ενας πλανητης ειναι εκτος οριων, ακομη κι αν βρικσεται μεσα στη ζωνη που δινετε γυρω απο τη μηδενικη μοιρα καρκινου και αιγοκερω....? Σε ποιο απο ολα τα προγραμματα μπορω να δω την εωσφορικη ή οχι κινηση του ουρανου μου...?
    Ευχαριστω και παλι για το χρονο σας!

Όνομα:
    Χρήστος

Σε ένα βαθμό ναι λειτουργεί και ως δικλείδα ασφαλείας. Αν έχετε το solar fire με το που ανοίξετε έναν χάρτη και πατήσετε reports κάποιες θέσεις των πλανητών κάτω απο την κατηγορία "Decl" θα είναι ροζ, αυτοί οι πλανήτες θα είναι εκτός ορίων. Επειδή όμως αυτό είναι μόνο στο gold μπορείτε να πάτε στο ephemeres generator και να βρείτε απο εκεί αν βάλετε την ημερομηνία γέννησης σας και του ζητήσετε να σας βάλει θέσεις by declination θα μπορέσετε να δείτε μόνοι σας πότε περνάνε τα όρια και πότε όχι. Είμαι σίγουρος όμως ότι είχε και το πρόγραμμα του myhoroscope αυτή τη δυνατότητα.

Page 14 of 15 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)