s
Μεσοδιαστήματα - Page 13
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 13 of 15 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 LastLast
Results 121 to 130 of 145

Re: Μεσοδιαστήματα

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Παρασκευή μου έχεις δίκιο, αυτά κάνουν τα οφ τόπικ :embarrest

Στα μεσοδιαστήματα παραπάνω από 1.5 μοίρα δεν θα δίνετε ανοχή, είτε πρόκειται για πλανήτη είτε για σημείο.

Υγ Παιδιά το τσατάρισμα τέλος.

Περιμένετε το "μεσάνυχτα και κάτι" ή μπορείτε να πάτε στο "εδώ λέμε τα Χρόνια Πολλά" να δώσετε και καμιά ευχή σε όσους γιορτάζουν σήμερα.
    Τα γενέθλια μεσοδιαστήματα πιανονται μονο οταν προκύπτουν από σκληρές όψεις ή και σκέτα;
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Σκέτα και μέχρι 2. Για τις διελεύσεις 1ο μοίρα ανοχή.:bigsmile:
    Σε ευχαριστώ Κάτια μου τώρα το είδα
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Όνομα:
    Σωκράτης

Όχι δεν διαφωνώ καθόλου. Έχω γράψει μέσα στο φόρουμ ότι για μένα το ζητούμενο (μου) στην αστρολογία είναι η πρόγνωση και όχι η κατανόηση του εαυτού μου, η αυτογνωσία και όλα που ξενικούν από αυτο-...

Τι να που πει ο αστρολόγος; Μην είσαι επιθετικός όταν σε θίγουν αλλά προτίμησε την διπλωματία;
    Αυτό μου το έμαθε η ίδια η ζωή. Ευκαιρίες δίνω. Μέχρι δυο σε όσους δεν γνωρίζω μέχρι 10 σε όσους αγαπώ. Μετά τέλος.

Να μου πει πρόσεχε μην πίνεις;
    3 φορές ήπια και με έφεραν σηκωτό. Γιατί ήπια μια πισίνα ποτό.

Βρήκα την συνειδητότητα :toung: καλή ήταν και πέρασα συνοπτικά στην πρόγνωση.

Έχω δει εκατοντάδες χάρτες. Ούτε ένας δεν υπάρχει που δεν έχει προβλήματα. Σοβαρά προβλήματα. Σοβαρά εγώ εννοώ την υγεία και όχι τα λεφτά και τα αισθηματικά κ. ά..
    Ωραία εχω εκ των υστέρων καταγράψει και κάμποσα σχήματα που μπορούν να εξηγήσουν έναν θάνατο.

Έρχεται λοιπόν ένας φίλος και ρωτάει; Θα πεθάνει η μάνα μου ρε; ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ ΣΥ ΘΕΟΣ για να ξέρω;
    Ναι έχει δείκτες δύσκολους, από την άλλη έχει και μια εύνοια από άλλους δείκτες.
    Βλέπουμε και μερικά παλιά βιβλία ιατρικής αστρολογίας (ο Θεός και η ψυχή τους πόσες αλλοιώσεις έφαγαν μέχρι να φτάσουν στα χέρια μας) και λέμε ότι θα έλεγε και ο μη εμπλεκόμενος με την αστρολογία.
    ¶ι σύρε παιδάκιΜ στου γιατρό (είμαι ΣτερεοΕλλαδίτης)

Και να σου πω. Μην πας μόνο σε έναν. Μην βαρεθείς να πάρεις και 2η ή και ακόμα 3η διάγνωση.

Μέχρι εκεί καλή μου raurine εγώ προσωπικά.

Δεν έχω την ευχή ή μάλλον την κατάρα να είμαι χαρισματικό ψυχικό άτομο, μέντιουμ. Ένας Έντγκαρντ Κέισυ, ένας Νοστράδαμος τέλος πάντων.

Ακόμα όμως και ένας άνθρωπος με θαυμάσιο χάρτη να μου ζητήσει μια ετίμηση πάλι θατ ον στείλω στον γιατρό για τσεκάπ.

Καλή ξεκούραση σε όλους μας και να κάνετε συχνά τις εξετάσεις σας :bigsmile:

1 η υγεία
    Βάζουμε ένα μηδενικό = 10 (τα λεφτά)
    βάζουμε δεύτερο μηδενικό = 100 (η δόξα)
    βάζουμε τρίτο μηδενικό = 1000 (οι τιμές)
    αφαιρούμε το 1, τι μένει;

Αφιερωσούλα

Quote Originally Posted by taurine View Post
    πως αν ήμουν εγώ ο Αστρολόγος, δεν θα το παρέλειπα τελείως, αλλά θα του έλεγα πως "αυτό το καλοκαίρι ο μπαμπάς σου ίσως να χρειαστει λίγο παραπάνω τη συντροφιά σου και τη φροντίδα σου". Θεωρείτε πως η παραπάνω προσέγγιση/ερμηνεία θα ήταν αντιδεοντολογική και επιπόλαιη? Θα με βοηθούσε η απάντησή σας εδώ.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by paraskeyh View Post
    Τα γενέθλια μεσοδιαστήματα πιανονται μονο οταν προκύπτουν από σκληρές όψεις ή και σκέτα;
    Παρασκευή τα μεσοδιαστήματα υπάρχουν μέσα στον χάρτη, μόνα τους δεν μας δίνουν πληροφορίες.
    Όταν μέσα στον γενέθλιο υπάρχει πλανήτης που σχηματίζει όψη με μεσοδιάστημα έχει περισσότερη επιρροή.
    Για να ενεργοποιηθούν όμως και να φέρουν γεγονότα, χρειάζονται όψεις και μάλιστα σκληρές.

Όνομα:
    Κάτια

Σε ευχαριστώ Κάτια μου τώρα το είδα
    Η Τίνα λέει 1,5 μοίρα. Εγώ έχω δει και μέχρι 2 αλλά προτιμώ τις τσιγγουνιές στις όψεις, γι’ αυτό κράτα Τίνα.:bigsmile:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Συγνώμη λίγο τώρα γιατί μπερδεύτικα:blink:για όλα μέχρι 1,5 και τα προσωπικά εκτός από διελεύσεις που δίνουμε 1;
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Αρα λοιπόν στην ουσία έχουν νόημα αυτα που δέχονται σκληρές όψεις και συνόδους,τα υπολοιπα που σχηματίζονται από πλανήτες δεν τα κοιτάμε(διορθώστε με αν κάνω λάθος),το ρωτάω γιατί μεσοδιαστήματα στον γενέθλιο μου βγαίνουν ένα σωρό για να καταλάβω γιατί αν διαχωριστεί αυτό μένουν ελάχιστα.:weird:
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

1 η υγεία
    Βάζουμε ένα μηδενικό = 10 (τα λεφτά)
    βάζουμε δεύτερο μηδενικό = 100 (η δόξα)
    βάζουμε τρίτο μηδενικό = 1000 (οι τιμές)
    αφαιρούμε το 1, τι μένει;

Αφιερωσούλα
    [/QUOTE]
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Τίνα

Αρα λοιπόν στην ουσία έχουν νόημα αυτα που δέχονται σκληρές όψεις και συνόδους,τα υπολοιπα που σχηματίζονται από πλανήτες δεν τα κοιτάμε(διορθώστε με αν κάνω λάθος),το ρωτάω γιατί μεσοδιαστήματα στον γενέθλιο μου βγαίνουν ένα σωρό για να καταλάβω γιατί αν διαχωριστεί αυτό μένουν ελάχιστα.:weird:
    Περίμενε γιατί τα μπλέξαμε.

Τα μεσοδιαστήματα είναι κάποια σημεία μεσα στον χάρτη μας που προκύπτουν από την μέση απόσταση δυο πλανητών ή και σημείων.

Αν υπόθέσουμε πως το μεσοδιάστημα Σελήνης/Αφροδίτης βρίσκεται στις 10 Υδροχόου, κάθε φορά που περνά πλάνήτης από αυτό το σημείο, ενεργοποιείται το συγκεκριμένο μεσοδιάστημα και αναλογα τον πλανήτη ερμηνεύουμε για να προβλέψουμε την φύση του γεγονότος.
    Το ίδιο ισχύει αν ένας πλανήτης σχηματίσει με το μεσοδιάστημα όψη τετραγώνου, αντίθεσης κτλ.

Έστω πως το ίδιο μεσοδιάστημα βρίσκεται ο γενέθλιος Δίας, για να ενεργοποιηθεί και να φέρει τα ανάλογα γεγονότα, χρειάζεται πάλι διέλευση, όψη δηλαδή με κάποιον πλανήτη. Για παράδειγμα, κόβει βόλτες από εκεί ο Ουρανός, τότε λέμε πως είναι πιθανόν να προκύψει εγκυμοσύνη από το πουθενά.

Ωστόσο και μόνο που υπάρχει ο Δίας στο μεσοδιάστημα Σελήνης/Αφροδίτης μια εύνοια τύχης, υπάρχει στα θέματα που σχετίζεται το μεσοδιάστημα πχ. εγκυμοσύνη.

Την ίδια ανοχή δίνω και στις διελεύσεις χωρίς να αμφισβητώ αυτό που είπε η Κάτια για τις δυο μοίρες.

Στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σας θα κρατάτε πάντα μια επιφύλαξη για όσα ακούτε γιατί το κάθε ωροσκόπιο λειτουργεί κατά περίπτωση.

Όνομα:
    Κάτια

…Και έτσι, για την ιστορία, να πω ότι με την ενεργοποίηση του μεσοδιαστήματος ¶ρη\Κρόνου, της «χαμηλής ζωτικής ενέργειας» θα το χαρακτηρίσω και όχι του «θανάτου» που κάνει πιο μεσαιωνικό, προσωπικά βασανίστηκα πολύ στο θέμα της υγείας μου φέτος. Με σκληρή όψη Κρόνου, ουρανού και Δία.
    Ωστόσο συνηγορούσαν και ένα κάρο άλλες όψεις, γενέθλιες και από προγνωστικά συστήματα.

Για μένα είναι λάθος να ονομάζεται το μεσοδιάστημα ¶ρη\Κρόνου, μεσοδιάστημα του θανάτου, προκαλώντας φόβο και δέος. Σκληρός είναι ο πόνος και η αρρώστια. Ο θάνατος είναι λυτρωτική μετάβαση στην κατάσταση μη-πόνος.
    Όσο ο ¶ρης σχετίζεται με την ζωτικότητα και ο Κρόνος με την στέρηση και την σκληρή προσπάθεια, το μεσοδιάστημα αυτό με δυσμενείς όψεις, μπορεί να δείξει από σεξουαλική ανικανότητα μέχρι τον άνθρωπο που θα αποτελειώσει το χτίσιμο του σπιτιού του με τα χεράκια του, λόγω οικονομικής στενότητας, και στο τέλος θα σκούζει σαν την Σαπφώ Νοταρά «τα λουμπάγκα μου!»
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Page 13 of 15 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)