s
Με πόνο ψυχής... - Page 13
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 13 of 17 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 LastLast
Results 121 to 130 of 168
    Όνομα:
    Μαρια

Re: Με πόνο ψυχής...

Αααααχχχ ναιιιι...το προσεξατε???και ειναι και το αγαπημενο μου!Σε λιγο θα παρω και κρανος και ασπιδα και θα μπω στον αγωνα...ως νεα Λιλιθ...
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Μαρία

Βρε emmalene μου.... :embarrest τί είπαμε;

Δεν είπαμε ότι δεν θα τρωγόμαστε δημοσία; Με φέρνεις σε δύσκολη θέση :toung: και όχι τίποτα άλλο, θα αναγκαστώ να αποχωρήσω και να χάσω το χρωματάκι μου το φούξια...

Επίσης: δεν είμαστε εναλλακτικοί, αλλά ανταλλακτικοί. ΑΑ (Αστρολόγοι Ανταλλακτικοί)

Ζέστη σήμερα ε;;;; :toung:

Όνομα:
    Μαρια

Καλααααα Μαρουλιτα μου...οτι πεις εσυ....ουφ..και ειχα ορεξη......:bigsmile:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

4. Re: Με πόνο ψυχής...

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Όχι και τόσο και με εντυπωσιάζει το γεγονός !
    Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...

Όνομα:
    Φωτεινή

Επίσης: δεν είμαστε εναλλακτικοί, αλλά ανταλλακτικοί. ΑΑ (Αστρολόγοι Ανταλλακτικοί)

Πιάσε ενα κλειδί, μια φλάντζα καινούργια για μοντέλο σκότος 78 και ελα τρέχοντας:nuts:

Ζεεεστηηηηηηηηη
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Καλααααα Μαρουλιτα μου...οτι πεις εσυ....ουφ..και ειχα ορεξη......:bigsmile:
    Εδώ είμαστε δυνάστες, αυταρχικοί, κατακτηταί, ευρώδουλοι, σκορπάμε ιούς ΟΠΟΤΕ αφού και συ είσαι ΑΠΛΑ ένα ΦΙΛΟΔΟΞΟ παιδάκι και ΔΙΚΑΙΩΣ σε εκμεταλλευόμαστε, πρέπει να ακολουθείς τη ΓΡΑΜΜΗ __________________________________

Emmalene μου

Όνομα:
    Μαρια

Εδώ είμαστε δυνάστες, αυταρχικοί, κατακτηταί, ευρώδουλοι, σκορπάμε ιούς ΟΠΟΤΕ αφού και συ είσαι ΑΠΛΑ ένα ΦΙΛΟΔΟΞΟ παιδάκι και ΔΙΚΑΙΩΣ σε εκμεταλλευόμαστε, πρέπει να ακολουθείς τη ΓΡΑΜΜΗ __________________________________

Emmalene μου

Ναι Αδολφε μου...εεεε....σορρυ....ευρωδου ε μου...εεεε...αμα ολο μπερδευομαι...Μαρουλιτα μου ηθελα να πω....

Μονο να καναμε και καμια καμπυλη στην γραμμη???ειμαι και καλλιτεχνης και οι ευθειες με κουραζουν....:bigsmile:
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Ναι Αδολφε μου...εεεε....σορρυ....ευρωδου ε μου...εεεε...αμα ολο μπερδευομαι...Μαρουλιτα μου ηθελα να πω....

Μονο να καναμε και καμια καμπυλη στην γραμμη???ειμαι και καλλιτεχνης και οι ευθειες με κουραζουν....:bigsmile:
    Είσαι και επιστήμων όμως και αν με λες πως σ' αρέσουν αι καμπύλαι... :worried: μου φαίνεται πως θα πάω σε άλλον επιστήμονα εξ Ιταλίας για να μου χτίσει το σπίτι. Α όλα κι όλα Μαρία μου... τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη. :weird::nuts:

9. Re: Με πόνο ψυχής...

Παλιοκόριτσα!
    Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...

Όνομα:
    Μαρια

Χρυσο μου και αγαπητο παιδι νομιζα οτι ηθελες σπιτι και ουχι Δωρικο ναο....Για δωρικο ναο παρακαλω οπως απευθυνθεις σε επιστημονα εξ Ιταλιας..να σου φτιαξει και πορτα σε 2ο οροφο χωρις μπαλκονι οπως ενας γνωστος μου...εκ Ιταλιας ορμωμενος θελω να πιστευω..(να προτεινω κατι?ναι!Λοιπον εκτος απο ελληνικους χαρακτηρες να καθιερωσουμε και την καθαρευουσα...θα προσθεσει κυρος νομιζω!):bigsmile:
    Oscar Wilde

Page 13 of 17 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)