- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 111 to 120 of 145
Thread: Μεσοδιαστήματα
-
15-02-2011, 12:01 AM #111
Re: Μεσοδιαστήματα
Παιδιά όταν αγόρασα το πρώτο μου εγχειρίδιο και έκανα τον δικό μου γενέθλιο χάρτη πήγα να πάθω συγκοπή
Μετά το πήρα βήμα βήμα, τέλος πάντων δεν είναι της παρούσης.
Τα τελευταία 2 χρόνια το "σύμπαν με έχει σκίσει". Έχασα φίλους καρδιακούς, αρρώτησαν οι γονείς μου και οι δυο, ο μεγάλος μου ο αδελφός. Πολύ αγαπημένα μου άτομα ακόμα υποφέρουν και είναι στα χέρια του Θεού η τύχη τους.
Ο χάρτης μου είναι ιδιαιτέρως σκληρός. Προοδευτικά δεν λέει ο ρημάδης να αμβλύνει. Το κοίταζα με όποιο σύστημα μπορείτε να φανταστείτε. "Μιλούσε" για αρρώστιες (δικές μου και του περιβάλλοντος), προσπάθησα να τις εντοπίσω, προσπάθησα να βάλω χαλινάρι στους ζόρικους πλανήτες, αυτό που έλεγε πριν η φίλη μας η taurine, εάν ξέρεις προετοιμάζεσαι.
Οκ μέχρι εδώ. Μείωσα το τσιγάρο, τοξίνες δεν έβαζα ποτέ στον οργανισμό μου όταν είχα διαπιστώσει (πάλι μέσω χάρτη) τους κινδύνους που θα είχα παραπάνω από τον μέσω άνθρωπο. Από παιδάκι δεν πίνω, δεν παίρνω ψυχοτρόπα, και τα φάρμακα μετο σταγονόμετρο μόνο στις δύσκολες περιόδους.
Παρόλα αυτά λύγισα. Να τα τηλέφωνα στους φίλους αστρολόγους. "Μήπως ρε γαμώτο δεν είμαι αντικειμενικός και με έπιασε η θανατίλα, από τα απανωτά χτυπήματα";
Έτσι σκεφτόμουν. Και ζητούσα γνώμες πιο αντικειμενικές.
Όπως και να έχει, είτε εκτίμησα εγώ και οι άλλοι σωστά, και ας πούμε ότι θα συμβούν αυτά που οι χάρτες λένε (τα 3/4 ήδη είναι σε πλήρη ισχύ), ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να μείνως ανεπηρέαστος.
Και να, έρχονται και οι επιβεβαιώσεις μετά από πίεση (πες ρε την αλήθεια δεν μιλάς σε κάποιον τυχαίο) και από τους φίλους αστρολόγους.
Ε στο διάολο πια, όχι δεν είμαστε έρμαια των άστρων. Μετά την μπόρα θα έρθει το ουράνιο τόξο. Αυτό δεν είναι μια ποσειδώνια ψευδαίσθηση αλλά η πεποίθηση και η μακροχρόνια εμπειρία που λένε ΔΕΝ υπάρχουν 100% προβλέψεις από τη στιγμή που δεν υπάρχουν 100% στα χέρια μας όλα τα χαμένα βιβλία και τα κλειδιά της αστρολογίας από τη γέννησή της.
Αι σιχτίρ κάναμε το θέμα μπάχαλο και θα μας μαλώσει ο διαχειριστής :bigsmile:De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
15-02-2011, 12:09 AM #112
-
15-02-2011, 12:09 AM #113
Ισως ειδατε το ποστ μου λιγο πριν την ταυρινα.
Ετσι ακριβως νοιωθω κι εγω. Εφ οσον ολη η γνωση, δ ε ν εχει ερθει ακομη σ εμας, μπορουμε να βλεπουμε τα πραγματα πιο απελευθερωμενα απο τις υποδειξεις των αστρων.
Σας καταλαβαινω απολυτα κι ευχαριστουμε για την παρεμβαση σας.
-
15-02-2011, 12:11 AM #114
-
15-02-2011, 12:24 AM #115
ScP μου
!:bigsmile:
με πολυ πολυ αγαπη
κουκι:bigsmile:Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
15-02-2011, 12:25 AM #116
Μήπως υπάρχει καμμιά πιθανότητα να μου απαντήσει κάποιος στα προηγούμενα;
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
15-02-2011, 12:27 AM #117
-
15-02-2011, 12:28 AM #118
-
15-02-2011, 12:35 AM #119
Παρασκευή μου έχεις δίκιο, αυτά κάνουν τα οφ τόπικ :embarrest
Στα μεσοδιαστήματα παραπάνω από 1.5 μοίρα δεν θα δίνετε ανοχή, είτε πρόκειται για πλανήτη είτε για σημείο.
Υγ Παιδιά το τσατάρισμα τέλος.
Περιμένετε το "μεσάνυχτα και κάτι" ή μπορείτε να πάτε στο "εδώ λέμε τα Χρόνια Πολλά" να δώσετε και καμιά ευχή σε όσους γιορτάζουν σήμερα.
-
15-02-2011, 12:39 AM #120
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.