s
Μεσοδιαστήματα - Page 12
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 12 of 15 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 LastLast
Results 111 to 120 of 145
    Όνομα:
    Σωκράτης

Re: Μεσοδιαστήματα

Παιδιά όταν αγόρασα το πρώτο μου εγχειρίδιο και έκανα τον δικό μου γενέθλιο χάρτη πήγα να πάθω συγκοπή
    Μετά το πήρα βήμα βήμα, τέλος πάντων δεν είναι της παρούσης.

Τα τελευταία 2 χρόνια το "σύμπαν με έχει σκίσει". Έχασα φίλους καρδιακούς, αρρώτησαν οι γονείς μου και οι δυο, ο μεγάλος μου ο αδελφός. Πολύ αγαπημένα μου άτομα ακόμα υποφέρουν και είναι στα χέρια του Θεού η τύχη τους.

Ο χάρτης μου είναι ιδιαιτέρως σκληρός. Προοδευτικά δεν λέει ο ρημάδης να αμβλύνει. Το κοίταζα με όποιο σύστημα μπορείτε να φανταστείτε. "Μιλούσε" για αρρώστιες (δικές μου και του περιβάλλοντος), προσπάθησα να τις εντοπίσω, προσπάθησα να βάλω χαλινάρι στους ζόρικους πλανήτες, αυτό που έλεγε πριν η φίλη μας η taurine, εάν ξέρεις προετοιμάζεσαι.

Οκ μέχρι εδώ. Μείωσα το τσιγάρο, τοξίνες δεν έβαζα ποτέ στον οργανισμό μου όταν είχα διαπιστώσει (πάλι μέσω χάρτη) τους κινδύνους που θα είχα παραπάνω από τον μέσω άνθρωπο. Από παιδάκι δεν πίνω, δεν παίρνω ψυχοτρόπα, και τα φάρμακα μετο σταγονόμετρο μόνο στις δύσκολες περιόδους.

Παρόλα αυτά λύγισα. Να τα τηλέφωνα στους φίλους αστρολόγους. "Μήπως ρε γαμώτο δεν είμαι αντικειμενικός και με έπιασε η θανατίλα, από τα απανωτά χτυπήματα";
    Έτσι σκεφτόμουν. Και ζητούσα γνώμες πιο αντικειμενικές.

Όπως και να έχει, είτε εκτίμησα εγώ και οι άλλοι σωστά, και ας πούμε ότι θα συμβούν αυτά που οι χάρτες λένε (τα 3/4 ήδη είναι σε πλήρη ισχύ), ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να μείνως ανεπηρέαστος.

Και να, έρχονται και οι επιβεβαιώσεις μετά από πίεση (πες ρε την αλήθεια δεν μιλάς σε κάποιον τυχαίο) και από τους φίλους αστρολόγους.

Ε στο διάολο πια, όχι δεν είμαστε έρμαια των άστρων. Μετά την μπόρα θα έρθει το ουράνιο τόξο. Αυτό δεν είναι μια ποσειδώνια ψευδαίσθηση αλλά η πεποίθηση και η μακροχρόνια εμπειρία που λένε ΔΕΝ υπάρχουν 100% προβλέψεις από τη στιγμή που δεν υπάρχουν 100% στα χέρια μας όλα τα χαμένα βιβλία και τα κλειδιά της αστρολογίας από τη γέννησή της.

Αι σιχτίρ κάναμε το θέμα μπάχαλο και θα μας μαλώσει ο διαχειριστής :bigsmile:
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Quote Originally Posted by ScP View Post
    Παιδιά όταν αγόρασα το πρώτο μου εγχειρίδιο και έκανα τον δικό μου γενέθλιο χάρτη πήγα να πάθω συγκοπή
    Μετά το πήρα βήμα βήμα, τέλος πάντων δεν είναι της παρούσης.

Τα τελευταία 2 χρόνια το "σύμπαν με έχει σκίσει". Έχασα φίλους καρδιακούς, αρρώτησαν οι γονείς μου και οι δυο, ο μεγάλος μου ο αδελφός. Πολύ αγαπημένα μου άτομα ακόμα υποφέρουν και είναι στα χέρια του Θεού η τύχη τους.

Ο χάρτης μου είναι ιδιαιτέρως σκληρός. Προοδευτικά δεν λέει ο ρημάδης να αμβλύνει. Το κοίταζα με όποιο σύστημα μπορείτε να φανταστείτε. "Μιλούσε" για αρρώστιες (δικές μου και του περιβάλλοντος), προσπάθησα να τις εντοπίσω, προσπάθησα να βάλω χαλινάρι στους ζόρικους πλανήτες, αυτό που έλεγε πριν η φίλη μας η taurine, εάν ξέρεις προετοιμάζεσαι.

Οκ μέχρι εδώ. Μείωσα το τσιγάρο, τοξίνες δεν έβαζα ποτέ στον οργανισμό μου όταν είχα διαπιστώσει (πάλι μέσω χάρτη) τους κινδύνους που θα είχα παραπάνω από τον μέσω άνθρωπο. Από παιδάκι δεν πίνω, δεν παίρνω ψυχοτρόπα, και τα φάρμακα μετο σταγονόμετρο μόνο στις δύσκολες περιόδους.

Παρόλα αυτά λύγισα. Να τα τηλέφωνα στους φίλους αστρολόγους. "Μήπως ρε γαμώτο δεν είμαι αντικειμενικός και με έπιασε η θανατίλα, από τα απανωτά χτυπήματα";
    Έτσι σκεφτόμουν. Και ζητούσα γνώμες πιο αντικειμενικές.

Όπως και να έχει, είτε εκτίμησα εγώ και οι άλλοι σωστά, και ας πούμε ότι θα συμβούν αυτά που οι χάρτες λένε (τα 3/4 ήδη είναι σε πλήρη ισχύ), ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να μείνως ανεπηρέαστος.

Και να, έρχονται και οι επιβεβαιώσεις μετά από πίεση (πες ρε την αλήθεια δεν μιλάς σε κάποιον τυχαίο) και από τους φίλους αστρολόγους.

Ε στο διάολο πια, όχι δεν είμαστε έρμαια των άστρων. Μετά την μπόρα θα έρθει το ουράνιο τόξο. Αυτό δεν είναι μια ποσειδώνια ψευδαίσθηση αλλά η πεποίθηση και η μακροχρόνια εμπειρία που λένε ΔΕΝ υπάρχουν 100% προβλέψεις από τη στιγμή που δεν υπάρχουν 100% στα χέρια μας όλα τα χαμένα βιβλία και τα κλειδιά της αστρολογίας από τη γέννησή της.

Αι σιχτίρ κάναμε το θέμα μπάχαλο και θα μας μαλώσει ο διαχειριστής :bigsmile:
    Τώρα μου έφτιαξες τη διάθεση!
    :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Αστρολόγος δεν ειμαι, αλλά παραδίδω μαθήματα ΔΩΡΕΑΝ θετικής ενέργειας και αισιοδοξίας!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    ΕΦΗ

Ισως ειδατε το ποστ μου λιγο πριν την ταυρινα.

Ετσι ακριβως νοιωθω κι εγω. Εφ οσον ολη η γνωση, δ ε ν εχει ερθει ακομη σ εμας, μπορουμε να βλεπουμε τα πραγματα πιο απελευθερωμενα απο τις υποδειξεις των αστρων.

Σας καταλαβαινω απολυτα κι ευχαριστουμε για την παρεμβαση σας.

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Τώρα μου έφτιαξες τη διάθεση!
    :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Αστρολόγος δεν ειμαι, αλλά παραδίδω μαθήματα ΔΩΡΕΑΝ θετικής ενέργειας και αισιοδοξίας!
    Εισαι ανεκτιμητη γι αυτο κοριτσακι μου.Ευχομαι να εισαι παντα ετσι.

Όνομα:
    Δεσποινα

ScP μου
    !:bigsmile:

με πολυ πολυ αγαπη
    κουκι:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Μήπως υπάρχει καμμιά πιθανότητα να μου απαντήσει κάποιος στα προηγούμενα;
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Quote Originally Posted by SAGIVI View Post
    Εισαι ανεκτιμητη γι αυτο κοριτσακι μου.Ευχομαι να εισαι παντα ετσι.
    Σ'ευχαριστώ για το "κοριτσάκι" . Αν και περπατάω στα 34, κολακεύομαι ιδιαίτερα
    Τα δωρεάν μαθήματα ισχύουν για όλους όσοι ενδιαφέρονται! Μαζί με ένα καφεδάκι από κοντά, θα ήταν τέλειος συνδυασμός..
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Quote Originally Posted by paraskeyh View Post
    Συγνώμη....
    :embarrest
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Τίνα

Παρασκευή μου έχεις δίκιο, αυτά κάνουν τα οφ τόπικ :embarrest

Στα μεσοδιαστήματα παραπάνω από 1.5 μοίρα δεν θα δίνετε ανοχή, είτε πρόκειται για πλανήτη είτε για σημείο.

Υγ Παιδιά το τσατάρισμα τέλος.

Περιμένετε το "μεσάνυχτα και κάτι" ή μπορείτε να πάτε στο "εδώ λέμε τα Χρόνια Πολλά" να δώσετε και καμιά ευχή σε όσους γιορτάζουν σήμερα.

Όνομα:
    Κάτια

Τα γενέθλια μεσοδιαστήματα πιανονται μονο οταν προκύπτουν από σκληρές όψεις ή και σκέτα;Για τα προσωπικά σημεία(Ηλιος-Μεσουράνημα-Σελήνη-Ωροσκόπος)στα στα γενέθλια μεσοδιαστηματα υπάρχει πιθανότητα να δίνουμε 2 μοίρες ανοχή;
    Σκέτα και μέχρι 2. Για τις διελεύσεις 1ο μοίρα ανοχή.:bigsmile:

Τίνα πρόλαβες! Δεν σε είδα! Ευχαριστούμε. Είχε πλάκα το σχόλιο της Παρασκεύης.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Page 12 of 15 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)