- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 101 to 110 of 159
Thread: Ας μιλησουμε για Υδροχοους..
-
01-10-2007, 11:50 PM #101
Re: Ας μιλησουμε για Υδροχοους..
Κία, μισό λεπτό, γιατί μπερδεύτηκα λίγο. Εσύ δεν ήσουν το μέλος - υδροχόος που είχε πολλούς αιγόκερους και τα πήγαινε καλά με τους Καρκίνους γι' αυτό το λόγο; Κάτι θυμάμαι από μια παλιότερη δημοσίευση.
Όσο αυτό για τον 8ο ηλιακό, η emmalene έχει δίκιο να το αναφέρει, είναι γνωστή άποψη, νομίζω πως την έχει αναφέρει κι ο Βασίλης σε άλλο θέμα.
Ωστόσο είναι μια άποψη που δεν ξέρω αν "πατάει" και πολύ... Με προβληματίζει αρκετά, ιδιαίτερα αν σκεφτώ τους αντίστοιχους συνδυασμούς μεταξύ άλλων ζωδίων.
-
01-10-2007, 11:53 PM #102
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
01-10-2007, 11:56 PM #103
Αν κατάλαβα καλά αναφέρθηκες στον 8ο ηλιακό οίκο,δηλαδή το 8ο ζώδιο μετά το δικό μας.Ο 8ος οίκος όμως του ωροσκοπίου είναι τελείως διαφορετικό πράγμα.Αν υπάρχουν μέσα πλανήτες σε μια συναστρία,πρέπει να δόύμε ποιοι είναι αυτοί και κυρίως τι όψεις κάνουν.Αν είναι καλές μπορεί να έχουμε δείγματα ιδιαίτερης επικοινωνίας μεταξύ των συντρόφων.Αν είναι κακές,ίσως να προκαλείται μεγάλη αναστάτωση απ το ένα στο άλλο.Δεν είναι απαραίτητο δηλαδή να έχει να κάνει με τη σεξουαλικότητα.΄Αλλωστε εκτός απ όλα τα άλλα ,ο 8ος οίκος (όπως και ο 1ος,ο 6ος και ο 12ος) σ ένα προσωπικό ωροσκόπιο έχει και ενδειξεις σχετικές με την υγεία του ατόμου.
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
01-10-2007, 11:56 PM #104
-
01-10-2007, 11:58 PM #105
Όχι όχι... μια ζωή kia είμαι στο myhoroscope. Εγώ έχω πολύ Αιγόκερω στον χάρτη μου και τα πάω καλά με τους Αιγόκερους :bigsmile: Με τους Καρκίνους πάλι και τους Παρθένους κάτι δεν κάθεται απόλυτα καλά. (βάση "στατιστικής" μέσα από το φιλικό περιβάλλον πάντα)
Θα χρειαστεί πολύ σκέψη... Μπορεί να καταρριφθούν και μύθοι
-
02-10-2007, 12:01 AM #106
-
02-10-2007, 12:04 AM #107
Αντε..να πω και κατι αλλο..αν υπαρχει τετραγωνο κρονου αφροδιτης πια ειναι η γνωμη σου?για την σχεση εννοω.Και συμφωνω απολυτα στα οσα λες παραπανω.Και νομιζω οτι εχει να κανει με την σεξουλικοτητα γιατι σχετιζεται με το "παιρνω".Στα παντα...και ειναι και το τι "δινει"ο συντροφος στην σχεση.:bigsmile:
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
02-10-2007, 12:05 AM #108
Oscar Wilde
-
02-10-2007, 12:07 AM #109
-
02-10-2007, 12:07 AM #110
Είμαι υδροχόος με ήλιο στον 1ο και δηλώνω υπεύθυνα ότι οι Παρθένοι δεν με ελκύουν αισθηματικά και σεξουαλικά,παρόλο που έχω ακμή 8ου στην παρθένο.
Οπότε,το αμφισβητώ μάλλον.Επίσης,όπως είπε και η Κασσιόπη δεν μπορώ να φανταστώ ζεύγος Αιγόκερω με Λέοντα.Θα σφαχτούνε ,το λιγότερο...:toung:
Την τοποθέτηση για την αφροδίτη και τον άρη δεν την έπιασα
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.