s
Μεσοδιαστήματα - Page 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 10 of 15 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 91 to 100 of 145

Re: Μεσοδιαστήματα

Καλημέρα κ. Ζαχαριάδου! Η εγκυμοσύνη φαίνεται απο το Μεσοδιάστημα Σελήνη/Αφροδίτη=Ουρανός,σωστά? Θα μπορούσε όντως να δείχνει εγκυμοσύνη αυτό το Μεσοδιάστημα απο μόνο του ή θα πρέπει να υπάρχουν και άλλες ενδείξεις? Και αν ναι,μπορείτε να αναφέρετε δυό τρείς?

Όνομα:
    Τίνα

Καλημέρα sissydog.

Το μεσοδιάστημα Σελήνης/Αφροδίτη σε δύσκολη όψη (μόνο οι δύσκολες όψεις ενεργοποιούν μεσοδιαστήματα) με Ουρανό σε γενέθλιο χάρτη δείχνει μια τάση για ξαφνικές εγκυμοσύνες αλλά και ξαφνική τάση για διακοπής τους.

Από μόνο του ένα μεσοδιάστημα δεν πιστεύω πως μπορεί να δείξει ένα γεγονός, για αρχή θα πρέπει να ενεργοποείται από διέλευση ενώ η εγκυμοσύνη θα πρέπει να φανεται κι από τα άλλα προγνωστικά συστήματα.

Οι ενδείξεις είναι αρκετές, βάλε το θέμα στην αναζήτηση και θα βρείς πολλές απαντήσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σας!!

Στο γενέθλιό μου ΜΡ Αφροδίτης - Κρόνου πέφτει ο Κρόνος & ο Ερμής της ηλιακής επιστροφής
    και στο ΜΡ Αφροδίτης - Πλούτωνα πέφτει η Σελήνη της ηλιακης (με ακρίβεια!).
    Επίσης στην ηλιακή μιας φίλης ο Κρόνος κάνει αντίθεση με το ΜΡ Αφροδίτης - Δία.
    Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά;
    Το τελευταίο μήπως σημαίνει και χωρισμό;:weird:

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Το μεσοδιαστημα αφροδιτη/κρονου δειχνει συνηθως καποια δυσκολια χωρισμο,μη νομιμη εγκυμοσυνη

Κορίτσια το μεσοδιάστημα Αφροδιτης/Κρόνου έμεσα τουλάχιστον δεν δείχνει μη νόμιμη εγκυμοσύνη.

Είναι μεσοδιάστημα γάμου εξαιτίας των κοινωνικών προτύπων και θεσμών.
    Θα μπορούσε να δείξει δηλαδή ένα γάμο εξαιτίας εγκυμοσύνης ή άλλων παραγόντων.

Μεσοδιαστημα για το "Εγώ πότε θα γίνω μάνα?" κοιτάξτε Σελήνης/Αφροδίτης.

Επίσης, μεσοδιάστημα που θα μπορούσε να δείξει χηρεία (χωρίς να σημαίνει ότι οποια το έχει θα μείνει χήρα, μην ακούσω καμιά να πει ότι επειδή το έχει ο χάρτης της θα μείνει χήρα!!!!!!!!!)
    κοιτάξτε Αρη/Κρόνου σε όψη με Ήλιο ή Κρόνο.

ΥΓ Εμένα μια αστρολόγος πριν από χρόνια μου είχε πει ότι δεν θα παντρευτώ και δεν θα κάνω παιδιά.
    Δυο γάμους έκανα με τον ίδιο άντρα και δυο παιδιά έχω, γερά να ναι.
    Αχ βρε Τινάκι!
    Εκτός από το Μεσοδιάστημα Αφροδίτης /Κρονου που πέφτει στις 9ο των Διδύμων, υπάρχει και το Μεσοδιάστημα Αρη/Κρόνου που πέφτει στις 8ο των Διδύμων! Δηλαδή τα δύο παραπάνω μεσοδιαστηματα είναι σε σύνοδο ακριβείας με τον απλανή Aldebaran, και σε σύνοδο με ανοχή 2 μοιρών με το γενέθλιο Δία! (ενδεχόμενη χηρεία κλπ κλπ)

Κι όσο για τις μαύρες προβλέψεις. καλό θα ήταν να μην τις παρεξηγούμε και κυρίως να μην τις φοβόμαστε, αντίθετα να τις λαμβλανουμε σοβαρά υπ'όψη, και να τις φυλάμε στο πίσω μέρος του μυαλού. Αλλωστε στην τελική, ένας έμπειρος και οξυδερκής αστρολόγος, αν το δεί καθαρά, ίσως και να ρισκάρει και να το φέρει "απ'έξω - απ'έξω". ¶λλωστε αυτή την Τέχνη υπηρετεί, της πρόβλεψης και όχι μόνο της συμβουλευτικής.

Αν ο γιατρός μας, πχ, δεί στις εξετάσεις μας υψηλές τιμές χοληστερίνης, δεν θα μας αφήσει να πάθουμε ξαφνικά το έμφραγμα. Θα μας ενημερώσει για τις υψηλές τιμές και θα μας προετοιμάσει να αποφύγουμε, όσο μπορούμε, απερισκεψίες και υπερβολές. Και παίρνω το θάρρος να συγκρίνω τον Αστρολόγο με το Γιατρό γιατί και οι δύο παρακολουθούν έναν άνθρωπο στο ΣΥΝΟΛΟ, εξετάζοντάς τον κομμάτι-κομμάτι, λαμβάνοντας υπ'όψη του τον παράγοντα της ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Προσωπικά, όχι απλά δεν φοβάμαι τις τολμηρές προβλέψεις, αλλα υποκλίνομαι και σε όσους έχουν το θάρρος να τις ξεστομίσουν.

Υ.Γ Ο Δίας αυτή τη στιγμή, έχει καβαλήσει το γενέθλιο ¶ρη μου στον Κριό,στον 3ο οίκο, και ζω κοσμοιστορικές στιγμές! Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σε τεράγωνα επίσης ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ, και δεν χαρίζει κάστανα. Το τί έχω ξεστομίσει η άθλια αυτές τις μέρες, δεν λέγεται! Η αλήθεια τσούζει σαν καθαρό οινόπνευμα ,αλλά ευτυχώς "καθαρίζει" την πληγη!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Σωκράτης

Καμία οξυδέρκεια και καμία εμπειρία δεν μπορεί να προβλέψει το τέλος της ζωής.
    Ήμουν μικρό παιδάκι όταν άρχισα να σχεδιάζω με το χέρι τον πρώτο μου χάρτη και τώρα έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου.

Σπουδαίοι αστρολόγοι έχουν θάψει τον πατέρα μου 3 φορές την μητέρα μου 2, όπως άλλη μια και τον μικρό μου αδελφό. Πειράζει που ζουν και βασιλεύουν όλοι. Επειδή και εμένα η γλώσσα μου είναι αρκετά κοφτερή όταν τους ρώτησα γιατί δυστυχώς (για εσάς) τόσες αποτυχίες; εισέπραξα το γνωστό καραμελάκι όλων των αστρολόγων.
    Δεν είχαμε σωστή ώρα γένησης. Ή άλλα φαιδρά. "Δεν χαίρεσαι;" Ο λα λα ! ! !
    Ακόμα και ο πιο ψύχραιμος άνθρωπος όταν περιμένει μέρα με την μέρα την "εκπλήρωση της πρόβλεψης"... να θάψει 47 χρόνων πατέρα, τότε, και 25 αδελφό μόνο ψύχραιμος δεν μπορεί να μείνει.

¶νθρωποι με κανένα πρόβλημα υγείας, αλλά ένα πρόβλημα "που ΘΑ" εμφανιζόταν.

Εγκυκλοπαίδεια μπορώ να γράψω, βλέπεις είναι πολλά τα χρόνια που είμαι μέσα στο χώρο, για τις αρρώστιες, τους σεισμούς, τους πολέμους, τους θανάτους που έχουν προβλεφθεί.

Ένα καλό ψαχτήρι του φόρουμ θα βρει δεκάδες γραμμένες πατάτες από αστρολόγους που φιλοξένησε κατά καιρούς το myhoroscope. ¶λλοι της "επιστημονικής", άλλοι της βιωματικής, άλλοι του 090 και άλλοι της ότι αρπάξει η τσέπη μας αστρολογίας.

Τα παραμυθάκια, "τόξερα μωρέ, αλλά τι να του πεις", εκ των υστέρων, τα έχουμε φάει με την κουτάλα της σούπας.
    6 παλιοί και έμπειροι αστρολόγοι έχουν πεθάνει την τελευταία τετραετία. Κανείς δεν είχε προβλέψει τον θάνατό τους.

Ψυχραιμία λοιπόν γιατί κάποιες άλλες αλήθειες τσούζουν πολύ περισσότερο από το οινόπνευμα στις πληγές.

Σε αυτό το φόρουμ, όσο είμαι εγώ ιδιοκτήτης οι ακραίες ερμηνείες και οι μάντεις θα τρώνε ρόπαλο στην κεφαλή. Συμβολικά πάντα όπως συμβολική είναι και η αστρολογική γλώσσα.

Αγαπητή μου taurine, μια φίλη του φόρουμ μου είπε πρόσφατα ότι ένας αστρολόγος προέβλεψε ότι θα χάσει το μικρό της παιδί από πνιγμό. Αν λοιπόν σου πει και εσένα κάτι παρόμοιο τι θα κάνεις; Θα το κρατήσεις σε κάποια γωνίτσα πίσω στο μυαλό σου και θα είσαι συνεχώς μαζί του στη μπανιέρα, στη θάλασσα ή όπου αλλού; Θα του χορηγείς το νερό και το φαγητό παρεντερικά για να ελαχιστοποιήσεις τους κινδύνους;

.....
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Quote Originally Posted by ScP View Post
    Καμία οξυδέρκεια και καμία εμπειρία δεν μπορεί να προβλέψει το τέλος της ζωής.
    Ήμουν μικρό παιδάκι όταν άρχισα να σχεδιάζω με το χέρι τον πρώτο μου χάρτη και τώρα έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου.

Σπουδαίοι αστρολόγοι έχουν θάψει τον πατέρα μου 3 φορές την μητέρα μου 2, όπως άλλη μια και τον μικρό μου αδελφό. Πειράζει που ζουν και βασιλεύουν όλοι. Επειδή και εμένα η γλώσσα μου είναι αρκετά κοφτερή όταν τους ρώτησα γιατί δυστυχώς (για εσάς) τόσες αποτυχίες; εισέπραξα το γνωστό καραμελάκι όλων των αστρολόγων.
    Δεν είχαμε σωστή ώρα γένησης. Ή άλλα φαιδρά. "Δεν χαίρεσαι;" Ο λα λα ! ! !
    Ακόμα και ο πιο ψύχραιμος άνθρωπος όταν περιμένει μέρα με την μέρα την "εκπλήρωση της πρόβλεψης"... να θάψει 47 χρόνων πατέρα, τότε, και 25 αδελφό μόνο ψύχραιμος δεν μπορεί να μείνει.

¶νθρωποι με κανένα πρόβλημα υγείας, αλλά ένα πρόβλημα "που ΘΑ" εμφανιζόταν.

Εγκυκλοπαίδεια μπορώ να γράψω, βλέπεις είναι πολλά τα χρόνια που είμαι μέσα στο χώρο, για τις αρρώστιες, τους σεισμούς, τους πολέμους, τους θανάτους που έχουν προβλεφθεί.

Ένα καλό ψαχτήρι του φόρουμ θα βρει δεκάδες γραμμένες πατάτες από αστρολόγους που φιλοξένησε κατά καιρούς το myhoroscope. ¶λλοι της "επιστημονικής", άλλοι της βιωματικής, άλλοι του 090 και άλλοι της ότι αρπάξει η τσέπη μας αστρολογίας.

Τα παραμυθάκια, "τόξερα μωρέ, αλλά τι να του πεις", εκ των υστέρων, τα έχουμε φάει με την κουτάλα της σούπας.
    6 παλιοί και έμπειροι αστρολόγοι έχουν πεθάνει την τελευταία τετραετία. Κανείς δεν είχε προβλέψει τον θάνατό τους.

Ψυχραιμία λοιπόν γιατί κάποιες άλλες αλήθειες τσούζουν πολύ περισσότερο από το οινόπνευμα στις πληγές.

Σε αυτό το φόρουμ, όσο είμαι εγώ ιδιοκτήτης οι ακραίες ερμηνείες και οι μάντεις θα τρώνε ρόπαλο στην κεφαλή. Συμβολικά πάντα όπως συμβολική είναι και η αστρολογική γλώσσα.

Αγαπητή μου taurine, μια φίλη του φόρουμ μου είπε πρόσφατα ότι ένας αστρολόγος προέβλεψε ότι θα χάσει το μικρό της παιδί από πνιγμό. Αν λοιπόν σου πει και εσένα κάτι παρόμοιο τι θα κάνεις; Θα το κρατήσεις σε κάποια γωνίτσα πίσω στο μυαλό σου και θα είσαι συνεχώς μαζί του στη μπανιέρα, στη θάλασσα ή όπου αλλού; Θα του χορηγείς το νερό και το φαγητό παρεντερικά για να ελαχιστοποιήσεις τους κινδύνους;

.....
    Καταρχήν, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντση και την τοποθετησή σου. Το εκτιμώ ιδιαίτερα.
    Εχεις απόλυτο δίκιο σε ότι και να λες, το οποίο νομίζω πως ισχύει για τους περισσότερους ανθρώπους με αισθήματα και ψυχή.
    Δεδομένου, όμως πως εξέφρασα μια πολύ προσωπική άποψη, ξαναλέω πως κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να μην ξέρει "τι μέλλει" γενέσθαι , αλλά και το δικαίωμα να ξέρει τί του γίνεται.
    Αν για παράδειγμα, υπάρχει κληρονομική τάση καρκίνου στην οικογένεια, τότε θα κοιτάξω τον 8ο, τον Πλούτωνα, τις όψεις κλπ, αλλά παράλληλα, θα κόψω το κάπνισμα, θα αρχίσω γυμναστική και καλη διατροφή, και συχνές εξετάσεις. Τουλάχιστον, θα είμαι ήσυχη αναφορικά με την πρόληψη.
    Επειδή όμως ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΟΙ και δεν ορίζουμε το σύμπαν, θα συμφωμήσω μαζί σου στο κομμάτι του παιδιού και του πνιγμού. Κάποια πράγματα σίγουρα δεν μπορείς να τα αντιστρέψεις, αλλά αξίζει τον κόπο να προσπαθείς, και να παίρνεις κάποια μέτρα, όσο το δυνατόν μπορεις, και σε σημείο που δεν αγγίζει την ψυχασθένεια φυσικά.
    Και όσο για την πρόβλεψη, κάποτε κι εμένα μου είπαν πως θα χάσω 2 από τα παιδιά μου. Η αλήθεια είναι πως ναι, τα έχασα και τα τρία κοντα στον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Αυτό όμως δεν με εμπόδιζε να προσέχω τον εαυτό μου όσο ήμουν έγκυος. Ήμουν πολύ αισιόδοξη και με καλή ψυχολογία και δεν άφησα τίποτε να μου τσακίσει την ψυχή. Ξαναπροσπάθησα 2 και 3 φορές και τώρα έχω ένα μικρό κοριτσάκι.
    Εσύ πολύ καλά κάνεις και χρησιμοποιείς το ροπαλο κατά βούληση, γιατί στο κάτω κάτω εσύ βάζεις τους όρους. Προσωπικά, δεν ξέρω αν ποτε θα φτάσω το επίπεδο πρόγνωσης "βαρέων περιστατικών". Ίσως και να μη μου φτάνει αυτή η ζωή. Εάν όμως κάποιος με προβληματίσει με κάποια άποψη που θα εκφέρει, και πάλι δεν θα παρεξηγηθώ, ούτε και θα με πιάσει πανικός, αλλά ούτε και θα σε φέρω σε δύσκολη θέση να χρησιμοποιήσεις ρόπαλο. Είναι στη δική σου ευχέρεια και δεν πρόκειται να παρεξηγήσω οποιαδήποτε ενέργεια. Στο κάτω κάτω, μία άποψη εξέφρασα και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να την ασπαστεί, όσο κι αν μου αρέσει τα πράγματα να λέγονται με το όνομά τους.
    (Προσφατα πληροφορήθηκα πως έχω ωρ. στα τέλη του Τοξότη!
    Και αυτή είναι η ομορφιά του πολιτισμού μας, η ποικιλοχρωμία των απόψεων να συνθέτει τη γοητευτική παλέτα των διαλόγων μας.
    Από εμενα πάντως μή φοβάσαι, δεν έχω κολυμπήσει ακόμη στα βαθιά και μεσοπέλαγα, σε επίπεδο προβλέψεων. Ακόμη στα ρηχά και με μπρατσάκια είμαι!:bigsmile:

Όπως και να εχει,χάρηκα ιδιαίτερα για την τοποθέτησή σου, και σε ευχαριστω για άλλη μια φορά που απάντησες.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Καλησπέρα και από μένα,τα μεσοδιαστήματα μου φαίνονται ανεξάντλητα:bigsmile:.Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτήσει σε 2 ερωτήσεις;
    1.Στα μεσοδιαστήματα κοιτάμε και τον οίκο που πέφτουν;Δηλαδή αν έχω ενα μεσοδιάστημα Αφροδίτης-Κρόνου=Ηλιος πχ από αντίθεση και αυτό πέφτει στον 3ο οικο αλλάζει η ερμηνεία του;Το περιμένω να βγει στον 3ο;Η οι οικοι δεν έχουν σημασία;
    2. Εκτός απο ανοχή 1 μοίρας στα γενέθλια μεσοδιαστήματα,τι ανοχή δίνουμε στις προόδους,διελεύσεις και επιστροφές;
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Μεσοδιαστημάτων συνέχεια...

Αναφορικά με το μ/δ Αρη/Κρόνου, γνωρίζω την αρνητική του σημασία πολύ καλά. Να είναι καλά οι αρθρογράφοι μας σε αυτό τον ιστότοπο, που μας εμπλουτίζουν και μας ταξιδεύουν και σε άλλες διαστάσεις γνώσεων.

Γνωρίζω όμως πως δεν είμαι συντηρητική οδηγός και γνωρίζω πως και ο σύζυγός μου με το γενέθλιό του ¶ρη στις 26ο του Ταύρου τρέχει στις πίστες με γόνατο στην άσφαλτο και όχι μόνο...
    Δεν περιμένω μαγικές προβλέψεις από κανέναν. Διαβάζω, συνδυάζω, μελετάω, του γκρινιάζω συχνά πυκνά να πουλήσει τη μηχανή του κλπ κλπ.

Όπως και να έχει όμως, η Αστρολογία είναι ΤΑΛΕΝΤΟ, μαγεία,Τέχνη, πρόκληση και την αγαπώ, αλλά κυρίως τη Σέβομαι. Όχι μόνο για τις ανάλαφρες αναλύσεις Αφροδίτης/Δία αλλά και για τον Κρόνο/¶ρη και όλους τους υπόλοιπους συνδυασμούς που "βαραίνουν" το κλίμα.

Να είστε καλά, και να με συγχωρείτε αν έφερα κάποιους σε δύσκολη θέση. Δεν ηταν πρόθεσή μου.
    Είναι όμως και στο χαρακτήρα μου να ακούω όλα όσα δεν "χαιδεύουν" τα αυτιά μου.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Τίνα

Αχ βρε taurine μου!!!!!!!

Για αρχή δεν μας ενδιαφέρει ένα μεσοδιάστημα σε ποιον οίκο πέφτει εκτός κι αν υπάρχει εκεί πλανήτης ο οποίος ούτως ή άλλως λειτουργεί κανονικά στον οίκο. Τους απλανείς δεν τους κοιτάζω σε σχέση με τα μεσοδιαστήματα ακόμη, τα μεσοδιαστήματα τα πιάνουμε μόνο με μια μοίρα ανοχή.

Για τις μαύρες προβλέψεις τώρα κα9ι για τις προβλέψεις γενικότερα, πόσες φορές εγώ προσωπικά θα σας πω, ότι δεν υπάρχουν 100% έγκυρες προβλέψεις?
    Έναν θάνατο ούτε εμείς δεν μπορούμε να τον προβλέψουμε στους δικούς μας χάρτες τους πόσο μάλλον στων υπολοίπων.
    Ναι συμφωνώ θα πρέπει να γνωρίζετε τι πρέπει να προσεχέτε και τι όχι, αυτό συνεπάγεται πως έχετε μάθει απ' έξω κι ανακατωτά τον γενέθλιο σας χάρτη, αν όχι οφείλετε να τον μάθετε είτε μόνοι σας είτε με την βοήθεια επαγγελματία, αρκεί να πέσετε στον σωστό.
    Είμαι σίγουρη πως οι περισσότεροι, όχι μόνο δεν γνωρίζουν τον χάρτη τους αλλά και ούτε τα μεσοδιαστήματα που ρωτούν.
    Για παράδειγμα, πόσοι από εσάς γνωρίζετε τι είναι το μεσοδιάστημα Αρη/Κρόνου ή Αφροδίτης/Πλούτωνα που ρωτά η aktina?

Εσύ και γω δεν φοβόμαστε τις τολμηρές προβλέψεις, ενδεχομένως και πολλά μέλη τα οποία αυτή την στιγμή μας διαβάζουν, με τους υπόλοιπους όμως τι γίνεται.
    Έχεις παρακολουθήσει λίγο τους τίτλους στα νέα θέματα που ανοίγουν κάποια μέλη ή τις απορίες τους?
    ΒΟΗΘΕΙΑ, ΣΟΣ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ, είναι πολύ κακό αυτό?, τι θα μου συμβεί και άλλα τέτοια, γι αυτό στο προηγούμενο μου μήνυμα προειδοποιήσα και είπα, πως δεν θέλω να ακούσω καμιά να μιλήσει για χηρεία.
    Επιπλεον ξεχνάς κάτι σημαντικό, πως εδώ είναι φόρουμ και πρέπει όλοι να προσέχουμε τι λέμε ειδικά όταν πρόκειται για τολμηρές προβλέψεις, ωστόσο νομίζω πως όλοι μας όταν βλέπουμε δύσκολες επιρροές φροντίζουμε να ενημερώσουμε για το τι πρέπει να προσέχει ο καθένας και τι όχι.
    Όμως μέχρι εκεί, δεν είναι συνεδρία το φόρουμ, γιατί ότι γράφεται είναι σκόρπιο και πολλές φορές αβάσιμο αφού δεν γράφεται με βάση το σύνολο ενός χάρτη αλλά βασιζόμενο με μια ή δυο όψεις.

Πρεμπιπτόντως το μεσοδιαστημα ¶ρη/Κρόνου σχετίζεται με χειρουργεία, με μπλοκαρισμενη ενέργεια, με υπερβολική αντοχή, με αδυναμία και τον θάνατο.

Το μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Πλούτωνα , είναι του κεραυνοβόλου και μοιραίου έρωτα και της οικονομικής απώλειας ή ανόδου μέσα από δύσκολες και μοιραίες συνθήκες.

Page 10 of 15 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)