s
Γάμος και άδειος 7ος οίκος - Page 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 10 of 50 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 20 ... LastLast
Results 91 to 100 of 500

Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος

Quote Originally Posted by nak View Post
    εμενα που ο 7ος ειναι στον πλουτωνα και η ακμη στην παρθενο - μηπως μπορει να ταιριαξει με του παρθενου μου που εχει 7ο αδειο:weird: και ακμη στον ταυρο???
    Διακρίνω μια ασάφεια
    Επειδή τα θέματα 5ου & 7ου είναι από τα σοβαρότερα ( :toung: ), μπορείς να μου πεις αν κατάλαβα καλά τα εξής: εσύ είσαι με έναν Παρθένο. Αυτός έχει άδειο 7ο στον Ταύρο και εσύ έχεις Πλούτωνα στον 7ο στην Παρθένο. Σωστά;
    O Πλουτωνάκος σου τι του κάνει του Ήλιου του;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by m@rili View Post
    Λοιπόν,αν δεν έχω κάνει λάθος γιατί είμαι πολύ "φρέσκια" στον χώρο, δεν έχω πλανήτη στον 7ο οίκο, ο οποίος 7ος είναι στον Ταύρο και η Αφροδίτη μου είναι στην Παρθένο (10ο) όπως και ο ήλιος μου. Επίσης η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο, τετράγωνο με Vx και είναι σε πτωση Ηρα. Σελήνη στον τοξότη και άρη στον υδοχόο.
    Πολύ θα ήθελα να πείτε την γνώμη σας...!!
    Τι φρέσκια..παιδι μου..εσυ εισαι αστερι...εγω 4 χρονια λεω πως ασχολουμαι και παλι σε νηπιακο σταδιο ειμαι..:toung:Εν παση περιπτωσει..απο τα ελαχιστα που γνωριζω...πρεπει να διυλιζεις το κωνωπα στις διαπροσωπικες σου σχεσεις..λεπτολογιες..λιγο αυστηρη κριτικη..λιγο τελειομανεια...:bigsmile::bigsmile:ν σου δειξω το δρομο προς τη τελειοτητα ..κλπ κλπ..:bigsmile::bigsmile:

αν καταλαβα καλα την ερωτηση, μηπως εννοειτε συνοδο??? ειναι καλο αυτο ?
    συγχωρηστε τις χαζες ερωτησεις αλλα ειμαι ακομα σε πρωιμο σταδιο...

εαν εννοειτε σε συναστρια δεν γνωριζω. το μονο που βλεπς ειναι οτι ο δικος μου ηλιος κανει τετραγωνο με τον δικο του πλουτωνα :blink: . Ο δικος μου πλουτωνας μαλλον κανει συνοδο με τον ηλιο του... Τι σημαινει αυτο???

Για να δούμε αν μπορεί κάποιος να μου πει κι εμένα μια γνώμη!
    Λοιπόν, ακμή του 7ου μου στον Ταύρο, περιέχει Β. Δεσμό (τελευταία μοίρα του Ταύρου), Σελήνη (Δίδυμοι, 1η μοίρα) και Χείρωνα (Δίδυμοι). Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο στην Παρθένο (10ος), τετράγωνο με Ερμή στην Παρθένο (10ος) Αφροδιτούλα στο Ζυγό, στον 11ο, σε τετράγωνο με Κλήρο Τύχης (Καρκίνος, 9ος) και εξάγωνο με ¶ρη (Τοξότης, 1ος). Ωροσκόπος στις 17,... του Σκορπιού.
    Με τις ελλιπείς γνώσεις μου αυτό που μπορώ να δω εγώ είναι ενδεχόμενος γάμος θα έχει και μία οικονομική σταθερότητα (Ταύρος)?? :blink:

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by melit View Post
    Για να δούμε αν μπορεί κάποιος να μου πει κι εμένα μια γνώμη!
    Λοιπόν, ακμή του 7ου μου στον Ταύρο, περιέχει Β. Δεσμό (τελευταία μοίρα του Ταύρου), Σελήνη (Δίδυμοι, 1η μοίρα) και Χείρωνα (Δίδυμοι). Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο στην Παρθένο (10ος), τετράγωνο με Ερμή στην Παρθένο (10ος) Αφροδιτούλα στο Ζυγό, στον 11ο, σε τετράγωνο με Κλήρο Τύχης (Καρκίνος, 9ος) και εξάγωνο με ¶ρη (Τοξότης, 1ος). Ωροσκόπος στις 17,... του Σκορπιού.
    Με τις ελλιπείς γνώσεις μου αυτό που μπορώ να δω εγώ είναι ενδεχόμενος γάμος θα έχει και μία οικονομική σταθερότητα (Ταύρος)?? :blink:
    Εγω λέω ότι εχεις καλά τοποθετημένο 7ο μιας και κυβερνήτης του ειναι η Αφροδίτη.Αυτό σε βοηθάει να έχεις αρμονικές σχέσεις.Το οτι εκει ειναι ο Βόρειος δεσμός σου σημαίνει οτι πρέπει να επιδιώξεις εναν γάμο που να σου προσφέρει και οικονομική ασφάλεια.Είναι θα έλεγα βασική προυπόθεση για σένα,ακόμα κι αν τώρα δεν το πολυπιστεύεις.Το οτι ειναι σε σταθερό ζώδιο ειναι πάλι θετικό και η Αφροδίτη σου είναι σε έξαρση,με πολύ συμπαράσταση απο φίλους.Νομίζω οτι αυτά απο μόνα τους είναι αρκετά θετικά στοιχεία!

Όνομα:
    Κυριακή

Νομιζω πως καλο ειναι να μην συνδεσουμε τα αιτηματα του Βορειου δεσμου της Σεληνης με εναν πλουσιο γαμο. Καλυτερα θα ηταν melit να διαβασεις αρθρα απο την ενοτητα της καρμικης αστρολογιας για το τι σημαινει ο Βορειος δεσμος στον Ταυρο. Ο Ταυρος στην ακμη του 7ου, εχει να κανει επισης με κτητικοτητα [αρα και ζηλεια?], με πιο υλικη οπτικη των σχεσεων [οικονομικα αλλα και σεξουαλικα]. Μπορει να σε ελκουν πολυ αντρες Ταυροι ή και ακριβως το αντιθετο. Η Αφροδιτη σου ειναι καλοτοποθετημενη και δειχνει οτι οι ερωτικοι σου συντροφοι ειναι πολυ πιθανο να προερχονται ειτε απο τον φιλικο σου κυκλο, ειτε απο συλλογικους χωρους [οργανωσεις, συλλογους, κλπ.] Αναγκη για αρμονια, διπλωματικοτητα, κοινωνικοτητα και γοητεια. Αν σ αρεσουν ιδιαιτερα οι Τοξοτες [Αρης στον Τοξοτη] μπορει και να βγαζεις ζηλεια στις σχεσεις σου με αυτους. Το "σηκωνουν" συνηθως!!!:toung::toung:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Νομιζω πως καλο ειναι να μην συνδεσουμε τα αιτηματα του Βορειου δεσμου της Σεληνης με εναν πλουσιο γαμο. Καλυτερα θα ηταν melit να διαβασεις αρθρα απο την ενοτητα της καρμικης αστρολογιας για το τι σημαινει ο Βορειος δεσμος στον Ταυρο. Ο Ταυρος στην ακμη του 7ου, εχει να κανει επισης με κτητικοτητα [αρα και ζηλεια?], με πιο υλικη οπτικη των σχεσεων [οικονομικα αλλα και σεξουαλικα]. Μπορει να σε ελκουν πολυ αντρες Ταυροι ή και ακριβως το αντιθετο. Η Αφροδιτη σου ειναι καλοτοποθετημενη και δειχνει οτι οι ερωτικοι σου συντροφοι ειναι πολυ πιθανο να προερχονται ειτε απο τον φιλικο σου κυκλο, ειτε απο συλλογικους χωρους [οργανωσεις, συλλογους, κλπ.] Αναγκη για αρμονια, διπλωματικοτητα, κοινωνικοτητα και γοητεια. Αν σ αρεσουν ιδιαιτερα οι Τοξοτες [Αρης στον Τοξοτη] μπορει και να βγαζεις ζηλεια στις σχεσεις σου με αυτους. Το "σηκωνουν" συνηθως!!!:toung::toung:
    Συγνώμη! Οικονομική ασφάλεια δεν σημαίνει απαραίτητα πλούσιο γάμο!Σημαίνει ίσως γάμο με κάποιον που διαθέτει τουλάχιστον σταθερό επάγγελμα για παράδειγμα.Ο Βόρειος Δεσμός στον Ταυρο λεει ακριβως αυτό ανάμεσα και σε άλλα.Να μαθει το άτομο να εξασφαλίζει το άτομο την ασφάλεια που του λείπει (Σκορπιος=έντονα πάθη:κτητικότητα,ζήλια ,ανασφάλεια κ.α)μέσα απο την απόκτηση οικονομικων πόρων.Επίσης δεν ελκεται μονο απο άντρες Ταυρους αλλα απο άντρες με πλανήτες στον Ταύρο,τονισμένο 2ο ή Αφροδίτη σε "στρατηγικά" σημεία!

Πολύ φιλικά

Α, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τον κόπο σας!
    Λοιπόν, πρέπει να πω ότι τα θέμα της οικονομικής σταθερότητας στην οικογένεια το σκέφτομαι όχι από την άποψη του πλούτου αλλά γιατί θέλω αρκετά παιδιά που όμως θα κάνω μόνο αν έχω όλα τα επαρκή, οικονομικά μέσα για να τα μεγαλώσω! Οπότε, ναι! Μια οικονομική σταθερότητα είναι επιθυμητή!

Ο Ταυρος στην ακμη του 7ου, εχει να κανει επισης με κτητικοτητα [αρα και ζηλεια?]
    Εννοείς εκ μέρους μου ή εκ μέρους του συντρόφου? Εγώ, εντάξει, ζηλεύω σε λογικά πλαίσια αλλά λόγω ψωροπερηφάνιας δεν το πολυαφήνω να φανεί (ωροσκόπος Σκορπιός??)

Με άντρες Ταύρους δεν έχω πάρε-δώσε, ίσως να μην έτυχε. Όσον αφορά τον ¶ρη μου στον Τοξότη, αν αυτό μπορεί ερμηνευτεί και ως προτίμηση σε μη επιτηδευμένους (εμφανισιακά) άντρες με... πως να το πω(?)... κουλ παρουσία, τότε ναι! Μέσα είστε!

Επίσης δεν ελκεται μονο απο άντρες Ταυρους αλλα απο άντρες με Αφροδίτη σε "στρατηγικά" σημεία
    Δηλαδή, ποια θεωρούνται κατα τη γνώμη σου στρατηγικά σημεία?

Τη Σελήνη στον 7ο δεν είδα να τη θίγει κανείς... Ίσως επειδή είναι στους Διδύμους και όχι στο ζώδιο της ακμής (Ταύρος)??

Όνομα:
    Ράνια

"Στρατηγικά" σημεία εννοώ για παράδειγμα την Αφροδίτη του στο DC σου ή στον Ήλιο σου.Υπάρχουν πολλές θέσεις που προκαλούν έλξη.Παίζουν ρόλο φυσικά και οι όψεις του ενός προς τον άλλο.Το ίδιο ισχύει και για κάποιον με έντονα στοιχεία Τοξότη.Η Σελήνη σου στους Διδυμους δείχνει οτι πολλές ανησυχίες,ιδέες και σκέψεις ταλαιπωρούν την ψυχή.Το θυληκό στοιχείο της δημιουργίας( η προστασία, η αγάπη, η προσφορά, η μνήμη κι η παράδοση που κρατιέται ζωντανή, η συντήρηση και η προσπάθεια ανάπτυξης,η έννοια της μητρότητας και της οικογένειας )στον 7ο οικο σου είναι κάτι πολύ καλό πιστεύω.

Page 10 of 50 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 20 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)