s
Απαισιοδοξα ζωδια - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 37

Re: Απαισιοδοξα ζωδια

Σα σκορπιος με ωροσκοπο ψαρι , σεληνη στον αιγοκερω και οψεις κρονου με ηλιο, σεληνη, αφροδιτη , αρη, ουρανο (τι εμεινε αλλο δηλαδη??!!), οπωσδηποτε θα ελεγα οτι ειμαι απαισιοδοξη.
    Η απαισιοδοξια μου δε με σταματησε ποτε απο το να παλευω για τα πραγματα που επιθυμω και ονειρευομαι. Σιγουρα μου λειπει λιγη ελαφροτητα, πραγματικα μου λειπει...ισως ομως γι αυτο οι κοντινοι φιλοι μου ειναι τοξοτες, κριαρια και υδροχοοι! :P

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by FireStarter View Post
    Σιγουρα μου λειπει λιγη ελαφροτητα, πραγματικα μου λειπει...ισως ομως γι αυτο οι κοντινοι φιλοι μου ειναι τοξοτες, κριαρια και υδροχοοι! :P

αλλο η αισιοδοξια κι αλλο η ελαφροτητα
    αλλιως να τα βλεπεις ελαφρια τα πραγματα και αλλιως αισιοδοξα

νομιζω διαφερει ε;
    ειναι καπως ...ο χαρακτηρισμος ..

κουκι:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Η απαισιοδοξια σου προσθετει ενα βαρος, η αισιοδοξια σου χαριζει ελαφροτητα και δε χρησιμοποιηση τη λεξη ελαφροτητα καθολου υποτιμητικα...καθε αλλο

ναι φυσικα , ξεχασα ερμη και mc σε οψη με κρονο...

παιδια μπορει να μου καποιος ποτε ακριβως εχουμε οψη?πως θα το καταλαβω στον γενεθλιο χαρτη μου?:unsure:
    Jedimani

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Το λέει το πινακάκι από κάτω από τον χάρτη στο πρόγραμμά μας και η ανάλυση που ακολουθεί για να μην παιδεύεσαι. Κάθε πλανήτης και κάθε όψη έχει τα δικα της «περιθώρια» ανοχής, που μπορεί να κυμαίνονται από μία μοίρα μέχρι και πάνω από δέκα (Ήλιος με Σελήνη). Όσο πιο ακριβείας είναι μία όψη πάντως, τόσο μεγαλύτερη και η έντασή της.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    JACK

Gia sou my friend FLOROS
    Η απαισιοδοξία δεν νομίζω ότι είναι βασικό χαρακτηριστικό ενός ζωδίου όπως συμβαίνει με άλλα γνωστά στο ευρύ κοινό επομένως είναι υποκειμενικό και εξαρτάται σε μεγαλο βαθμό από τις όψεις των πλανητών. Αλλά και πάλι σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει, και διαφωνώ σε αυτό το σημείο με τον κ. Στασινό, ότι οι "δυσκολες" όψεις προσδίδουν απαισιοδοξία στο άτομο αλλά αυτό οφείλετε σε μεγάλο βαθμό από τις συνθήκες της ζωής του και το περιβάλον του και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστασεις. Γενικά θα έλεγα ότι ο όρος αυτός "απαισιοδοξία" δεν χαρακτιρίζει κάπιο ζώδιο και οι αρνητικές όψεις κ. Στασινέ δεν παράγουν οπωσδήποτε τέτοια χαρακτηριστικά αλλιώς θα είχε "καταστραφεί" κόσμος!

Φιλικά

scorpio

Οι δυσκολες όψεις γενικότερα παράγουν δυσκολες καταστάσεις και εμπόδια στη ζωή κάποιου...και προφανώς οι οίκοι οι οποίοι τις φιλοξενούν αλλά και η φύση των πλανητών ίσως να δείχνουν εν μέρει ή και πιο συγκεκριμένα άλλες φορές τους τομείς της ζωής όπου κάποιος άνθρωπος συναντάει τις δυσκολίες αυτές.
    Φαντάζομαι ότι ο Δημητρης στήριξε την άποψη του περί των δύσκολων όψεων όσο αφορά την εκδήλωση απαισιοδοξίας κάτω από αυτό το πρίσμα. ότι λογικό είναι όσο περισσότερα εμπόδια συναντάει κάποιος στη ζωή του τόσο περισσότερο απαισιόδοξος να τείνει να γίνεται...
    απο εκεί και επειτα όμως νομίζω ότι πρέπει να δουμε και ένα άλλο θεμα για να "αποφασίσουμε" για την απαισιοδοξία κάποιου και πως αυτή μπορεί να εξάγεται από τις πληροφορίες που μας δίνει ένας χάρτης. Και αυτό το θέμα πιστεύω ότι είναι η δυναμη και η αντοχή του χαρακτήρα και της προσωπικότητας κάποιου
    για π.χ. γνωρίζουμε ότι διάφοροι άνθρωποι αντιδρουν διαφορετικά στην πίεση και τις δυσκολίες της ζωής. αλλοι απογοητεύονται και σηκώνουν τα χέρια ψηλά, ακινητοποιούνται και μουδιάζουν. άλλοι πεισμώνουν και λειτουργούν καλύτερα υπό πίεση...αρα μέσα από αυτη την πίεση και τις δυσκολίες γινονται πιο αποτελεσματικοί και αποδοτικοί!
    εδώ πιστεύω ότι κρύβεται η απαισιοδοξία καποιου,...στη δύναμη (ή μάλλον στην έλλειψη της) του χαρακτηρα του και στην εμπιστοσύνη στον εαυτό του και τις δυνάμεις του...μπορούμε τις δυσκολίες αυτές να τις αξιοποιήσουμε και να τις χρησιμοποιήσουμε προς την ενδυνάμωσή μας...αν βεβαίως αφεθούμε σε αυτές και παραδοθούμε σε μοιραλατρικές εκδηλώσεις τότε ναι...τότε ξεκινάει η απαισιοδοξία και όλα τα παρελκόμενα...
    αυτό το τελευταίο λοιπόν...από που φαίνεται μέσα σε ένα χάρτη σε συνδυασμό με τα παραπάνω...το αν θα επιλέξουμε τον έναν ή τον άλλον δρόμο...? βάζει ο αρης το χεράκι του όσο αφορά το δυναμισμό και το πείσμα κάποιου...ίσως και ο Πλούτωνας...?
    Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!

Όνομα:
    Δήμος

Απαισιόδοξοι?Συνήθως λένε ότι οι Καρκίνοι,οι Ι χθεις και οι Αιγώκεροι είναι απαισιόδοξοι(ΟΚ, και μια κκή θέση της Σελήνης-Κρόνου!),όμως δεν πιστεύω ότι αυτή είναι η κατάλληλη λέξη.Όλοι μας περνάμε από δύσκολες καταστάσεις και εξαρτάται από το πόση δύναμη έχουμε να τις αντιμετωπίσουμε.Εξάλλου,τα πράγματα ποτέ δεν έρχονται όπως τα περιμένουμε
    Από την άλλη,βασικός παράγοντας είναι οι προσδοκίες μας και πόσο ρεαλιστικές μπορεί αυτές να είναι...

Εγω παλι ειμαι τοξοτης με ωροσκοπο ζυγο,αφροδιτη στο σκορπιο στον 1ο μου οικο, σε τετραγωνο με τον κρονο(η αφροδιτη μου) μαυρη μαυριλα πλακωσε μαυρη σαν καλιακουδα ......μαλλον η αφροδιτη μου την κανει ολη την δουλεια με τον κρονο

Εγώ πάλι πιστεύω ότι ο απαισιόδοξος είναι ένας ΚΑΛΑ ενημερωμένος αισιόδοξος:bigsmile::bigsmile:

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)