s
ΧΑΡΤΗΣ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5

Thread: ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Γεια σας παιδιά. Συγνώμη πολύ αν το κάνω ποστ σε λάθος μέρος και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ επειδή είμαι αγόρι και ασχολούμαι με τα ζώδια. Θα μπορούσε μήπως κάποιος αν δεν του κάνει κόπο να μου βγάλει τον χάρτη μου?
    Γεννηθήκα 20/03/1990 στην Βέροια και στις 3:15 π.μ.

Όνομα:
    Μαρία

Re: ΧΑΡΤΗΣ

Γεια σου και χαρά σου

Το να ασχολείσαι με την αστρολογία δεν είναι επιλήψιμο και οπωσδήποτε δεν θίγει τον ανδρισμό σου.

Στην αρχική σελίδα, καρτέλα Δωρεάν Ωροσκόπιο, κάνεις εισαγωγή των στοιχείων που παρέθεσες και έχεις και χάρτη και μια γενική ανάλυση.

http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/data_entry.php

Αν έχεις δυσκολίες, εδώ είμαστε πάλι.:bigsmile:
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

τα συμπλήρωσα όλα. τώρα πρέπει να περιμένω για κάτι?

Όνομα:
    Χρύσα

Quote Originally Posted by taokla007 View Post
    τα συμπλήρωσα όλα. τώρα πρέπει να περιμένω για κάτι?
    Kαλησπερα,

στην αρχικη σελιδα πατας την επιλογη ΔΩΡΕΑΝ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ, μετα πατας την επιλογη ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΣΑΣ κ απο εκει θα πατησεις την επιλογη ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ. Στο κουτακι που λεει ID θα πληκτρολογησεις τον 5ψηφιο κωδικο σου που βλεπεις παραπανω στη σελιδα..

γεια σας εχω ακμη του 7 οικου στους διδυμους και την αφροδιτη μου στον καρκινο αλλα μεσα στον 7 οικο,ο ερμης κυβερνητης του 7 ειναι στον ταυρο στον 5οικο..η αφροδιτη μου ομως δεν κανει οψεις με πλανητες εκτος απο τον ερμη που κανει ενα εξαγωνο αφροδιτη-ερμη 7ος- με 5ος οικος..τι δειχνει αυτο σε σχεση με το γαμο και τις σχεσεις μου..ειναι καλο??

επισης στον γεννεθλιο χαρτη του φιλου μου εχει την ακμη του 7 οικου στον αιγοκερο και μεσα στον 7 οικο του εχει ερμη αφροδιτη και ηλιο..ο κρονος κυβερνητης του 7 οικου του ειναι στον 5 οικο (σκορπιος η ακμη του 5 οικου του)αλλα ο κρονος αν και μεσα στον 5ο ειναι στον τοξοτη.ο ηλιος του κανει συνοδο με την αφροδιτη και μεσα στον 5ο οικοκαι ο ερμης εξαγωνο με τον αρη του που ειναι και αυτος στον σκορπιο στον 5ο οικο..τι σημαινει αυτο??για τις σχεσεις του και τον γαμο??

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)