- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
Thread: ΧΑΡΤΗΣ
-
12-03-2010, 08:55 PM #1
ΧΑΡΤΗΣ
Γεια σας παιδιά. Συγνώμη πολύ αν το κάνω ποστ σε λάθος μέρος και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ επειδή είμαι αγόρι και ασχολούμαι με τα ζώδια. Θα μπορούσε μήπως κάποιος αν δεν του κάνει κόπο να μου βγάλει τον χάρτη μου?
Γεννηθήκα 20/03/1990 στην Βέροια και στις 3:15 π.μ.
-
12-03-2010, 10:04 PM #2
Re: ΧΑΡΤΗΣ
Γεια σου και χαρά σου
Το να ασχολείσαι με την αστρολογία δεν είναι επιλήψιμο και οπωσδήποτε δεν θίγει τον ανδρισμό σου.
Στην αρχική σελίδα, καρτέλα Δωρεάν Ωροσκόπιο, κάνεις εισαγωγή των στοιχείων που παρέθεσες και έχεις και χάρτη και μια γενική ανάλυση.
http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/data_entry.php
Αν έχεις δυσκολίες, εδώ είμαστε πάλι.:bigsmile:Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
12-03-2010, 10:59 PM #3
τα συμπλήρωσα όλα. τώρα πρέπει να περιμένω για κάτι?
-
12-03-2010, 11:55 PM #4
-
15-03-2010, 05:04 PM #5
γεια σας εχω ακμη του 7 οικου στους διδυμους και την αφροδιτη μου στον καρκινο αλλα μεσα στον 7 οικο,ο ερμης κυβερνητης του 7 ειναι στον ταυρο στον 5οικο..η αφροδιτη μου ομως δεν κανει οψεις με πλανητες εκτος απο τον ερμη που κανει ενα εξαγωνο αφροδιτη-ερμη 7ος- με 5ος οικος..τι δειχνει αυτο σε σχεση με το γαμο και τις σχεσεις μου..ειναι καλο??
επισης στον γεννεθλιο χαρτη του φιλου μου εχει την ακμη του 7 οικου στον αιγοκερο και μεσα στον 7 οικο του εχει ερμη αφροδιτη και ηλιο..ο κρονος κυβερνητης του 7 οικου του ειναι στον 5 οικο (σκορπιος η ακμη του 5 οικου του)αλλα ο κρονος αν και μεσα στον 5ο ειναι στον τοξοτη.ο ηλιος του κανει συνοδο με την αφροδιτη και μεσα στον 5ο οικοκαι ο ερμης εξαγωνο με τον αρη του που ειναι και αυτος στον σκορπιο στον 5ο οικο..τι σημαινει αυτο??για τις σχεσεις του και τον γαμο??
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.