s
Απαισιοδοξα ζωδια - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 37
    Όνομα:
    Χρύσα

Re: Απαισιοδοξα ζωδια

Quote Originally Posted by Δημήτρης Στασινός View Post
    Σε γενικές γραμμές απαισιοδοξία δείχνουν οι σκληρές όψεις Κρόνου, ειδικά με 'Ηλιο, Ερμή και Σελήνη, και υπερβολική αισιοδοξία οι σκληρές όψεις Δία. Επίσης πολύ συχνά ο Δίαςσε σκληρή όψη με τον Ποσειδώνα ή και οι δυο τους σε όψη με 'Ηλιο, Ερμή, Σελήνη, δείχνουν άτομα που πετάνε στα σύννεφα και έχουν μια υπερβολική αισιοδοξία, αλλά μετά απογοητεύοται οικτρά. Στις πολύ υπεραισιόδοξες όψεις συγκαταλέγω και Δία τετράγωνο με 'Αρη που το άτομο κάνει πολύ τολμηρά επιχειρηματικά ανοίγματα και συνήθως τρώει τα μούτρα του. Από υπέρμετρη απαισιοδοξία μπορεί να την πατήσεις εύκολα τις εποχές που πραγματοποιούνται διελεύσεις Δία από τον Ποσειδώνα, αλλά και το αντίσττροφο.
    Καλησπερα σε ολους,

σχετικα με την παραπανω απαντηση του κ. Στασινου, λεγοντας σκληρες οψεις εννοουμε τετραγωνα κ αντιθεσεις?? Κ αν στο χαρτη υπαρχουν οι συγκεκριμενες οψεις αλλα ο Διας εχει συνοδο με τον Κρονο, πως αποδιδεται? Αντισταθμιζεται η υπεραισιοδοξια με την απαισιοδοξια ή συνυπαρχουν στο ατομο κ εκφραζονται εναλλαξ αναλογως των συνθηκων, των προκλησεων κλπ??

Όνομα:
    Άννα

Καλημέρα!!!!:bigsmile:Συμφωνώ πως ρόλο παίζουν οι όψεις και όχι το ζώδιο!!
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Δηλαδή μια Σελήνη στον Αιγόκερω π.χ. δεν μπορεί να δώσει απαισιοδοξία;

τωρα γιατί μου πατάς τον κάλο δηλαδίς...???
    αφού ξέρεις πόσο σε συμπαθώ...
    και η απάντηση είναι ΟΧΙ...δε μπορεί να δώσει απαισιοδοξία....!!!
    :toung:
    πέρα από την πλάκα τώρα...πιστεύεις ότι μια σελήνη από μόνη της στον ΑΙγόκερω μπορεί να δώσει απαισιοδοξία....? :unsure:
    Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!

Quote Originally Posted by whisperer View Post
    τωρα γιατί μου πατάς τον κάλο δηλαδίς...???
    αφού ξέρεις πόσο σε συμπαθώ...
    και η απάντηση είναι ΟΧΙ...δε μπορεί να δώσει απαισιοδοξία....!!!
    :toung:
    πέρα από την πλάκα τώρα...πιστεύεις ότι μια σελήνη από μόνη της στον ΑΙγόκερω μπορεί να δώσει απαισιοδοξία....? :unsure:
    Πιστεύω πως ναι, μια Σελήνη στον Αιγόκερω θα μπορούσε να δείξει μια προδιάθεση προς την απαισιοδοξία. Όπως κι ένας Ήλιος στον Σκορπιό. Αν ένα άτομο έχει και τα δυο, δηλαδή Ήλιο στον Σκορπιό και Σελήνη στον Αιγόκερω δεν θα μπορούσε να έχει μια προδιάθεση τέτοια; Πιστεύω ότι τόσο οι ζωδιακές θέσεις όσο και οι όψεις μπορούν να το δείξουν. Και πιο έντονα φυσικά αν υπάρχει ένας συνδυασμός ζωδιακών θέσεων και όψεων.

καλημέρα,
    έχω ήλιο, σελήνη σύνοδο στα ψάρια ακριβείας και τετράγωνο ακριβείας με τον Κρόνο στον Δίδυμο. Επίσης έχω στα ψάρια και αφροδίτη και ερμή ανάδρομο ο οποίος κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα. Παρόλες τις δυσκολίες που έχω αντιμετωπίσει, πιστέψτε με μισώ την μοιρολατρία και την απαισιοδοξία και αντιθέτως μάλιστα είμαι πολύ σκληρή με τους ανθρώπους που καταθέτουν τα όπλα και δεν μάχονται. Βέβαια ίσως να με βοηθάει ο ¶ρης στον Αιγόκερω που κάνει εξάγωνο με τα φώτα μου και που βρίσκεται στον πρώτο μου οίκο;;;;;;;

Quote Originally Posted by gold soul View Post
    Καλησπερα σε ολους,

σχετικα με την παραπανω απαντηση του κ. Στασινου, λεγοντας σκληρες οψεις εννοουμε τετραγωνα κ αντιθεσεις?? Κ αν στο χαρτη υπαρχουν οι συγκεκριμενες οψεις αλλα ο Διας εχει συνοδο με τον Κρονο, πως αποδιδεται? Αντισταθμιζεται η υπεραισιοδοξια με την απαισιοδοξια ή συνυπαρχουν στο ατομο κ εκφραζονται εναλλαξ αναλογως των συνθηκων, των προκλησεων κλπ??
    Tη σύνοδο Δία/Κρόνου προσωπικά δεν την θεωρώ τόσο σημαντική αν δεν συνδέεται με άλλα πιο προσωπικά σημεία του χάρτη, και σίγουρα δεν θα έκρινα με τίποτα αν ένας άνθρωπος είναι αισιόδοξος ή απαισιόδοξος από μια σύνοδο και μόνο. Ακόμα δεν έγραψα ότι την απαισιοδοξία δεν την δείχνουν κάποια ζώδια και μόνο οι όψεις. Εγώ είμαι Παρθένος αλλά αν με ρωτήσει κάποιος τί θεωρείς τον εαυτό σου Δημήτρη, αισιόδοξο ή απαισιόδοξο, θα του πω τίποτα από τα δυο, δεν ξέρω. Ξέρω ότι αυτή την εποχή είμαι πολύ απαισιόδοξος και κοιτώντας το χάρτη μου το τεκμηριώνω με το ότι ο Κρόνος διελαύνει από τη Σελήνη μου. Με κάνει πολύ ρεαλιστή και πολύ προσγειωμένο, αλλά όχι και τόσο αισιόδοξο γιατί ενεργοποιεί το γενέθλιο τετράγωνο Κρόνου/Σελήνης που είναι μια όψη απαισιοδοξίας. 'Ετσι απλά μπορείτε κι εσείς να παρατηρείτε τους χάρτες σας, και να δείτε τι γίνεται περίπου κάθε εποχή. Εγώ γενικά δεν θεοποιώ το γενέθλιο και εκτιμώ πολύ περισσότερο τους προοδευμένους χάρτες και των κατευθύνσεων, καθώς και τις διελεύσεις γιατί πιστεύω ότι το γενέθλιο δεν είναι στατικός χάρτης και ότι οι άνθρωποι αλλάζουν. Σήμερα ειμαι πολύ αισιόδοξος για κάτι που μου συνέβη πραγματικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαι και μεθαύριο. Θα εξαρτηθει, δεν είμαστε μαύρο άσπρο οι άνθρωποι. Αυτό με τους Σκορπιούς και την απαισιοδοξία τους πάντως Κοραλία εγώ προσωπικά δεν το έχω δει. Μόνο δύναμη και αισιοδοξία μου εκπέμπουν όταν τους συνανασττρέφομαι, ειδικά οι γυναίκες είναι πολύ ισχυρές, σαν να μου λένε "εγώ θα επιβιώσω με κάθε τίμημα, δεν θα σας περάσει ό,τι κι αν μου κάνετε". Από άντρες Σκορπιούς ένας αθεράπευτος αισιόδοξος που μου έρχεται στο νου είναι ο Κώστας Μητσοτάκης. :toung:

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Δηλαδή μια Σελήνη στον Αιγόκερω π.χ. δεν μπορεί να δώσει απαισιοδοξία;
    πιστέψτε με μπορεί και παραμπορεί !
    είμαι κάτοχος της σελήνης στον αιγόκερω σε μοναδικο τετράγωνο με τον ερμή ίσως γιάυτο η ξαδέρφη μου με αποκαλεί θηλυκο Καρυωτάκη
    επίσης το τετράγωνο ήλιου-ποσειδώνα ίσως ευθύνεται και φυσικά ο ωροσκόπος στον Καρκίνο !

είμαι λοιπόν απαισιόδοξη εκ φύσεως ευχαριστώ
    Αφού δεν μπορούμε ν'αλλάξουμε τον κόσμο ...ας αλλάξουμε το μάτι που τον βλέπει

Ν.Καζαντζάκης

Quote Originally Posted by Δημήτρης Στασινός View Post
    Tη σύνοδο Δία/Κρόνου προσωπικά δεν την θεωρώ τόσο σημαντική αν δεν συνδέεται με άλλα πιο προσωπικά σημεία του χάρτη, και σίγουρα δεν θα έκρινα με τίποτα αν ένας άνθρωπος είναι αισιόδοξος ή απαισιόδοξος από μια σύνοδο και μόνο. Ακόμα δεν έγραψα ότι την απαισιοδοξία δεν την δείχνουν κάποια ζώδια και μόνο οι όψεις. Εγώ είμαι Παρθένος αλλά αν με ρωτήσει κάποιος τί θεωρείς τον εαυτό σου Δημήτρη, αισιόδοξο ή απαισιόδοξο, θα του πω τίποτα από τα δυο, δεν ξέρω. Ξέρω ότι αυτή την εποχή είμαι πολύ απαισιόδοξος και κοιτώντας το χάρτη μου το τεκμηριώνω με το ότι ο Κρόνος διελαύνει από τη Σελήνη μου. Με κάνει πολύ ρεαλιστή και πολύ προσγειωμένο, αλλά όχι και τόσο αισιόδοξο γιατί ενεργοποιεί το γενέθλιο τετράγωνο Κρόνου/Σελήνης που είναι μια όψη απαισιοδοξίας. 'Ετσι απλά μπορείτε κι εσείς να παρατηρείτε τους χάρτες σας, και να δείτε τι γίνεται περίπου κάθε εποχή. Εγώ γενικά δεν θεοποιώ το γενέθλιο και εκτιμώ πολύ περισσότερο τους προοδευμένους χάρτες και των κατευθύνσεων, καθώς και τις διελεύσεις γιατί πιστεύω ότι το γενέθλιο δεν είναι στατικός χάρτης και ότι οι άνθρωποι αλλάζουν. Σήμερα ειμαι πολύ αισιόδοξος για κάτι που μου συνέβη πραγματικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαι και μεθαύριο. Θα εξαρτηθει, δεν είμαστε μαύρο άσπρο οι άνθρωποι. Αυτό με τους Σκορπιούς και την απαισιοδοξία τους πάντως Κοραλία εγώ προσωπικά δεν το έχω δει. Μόνο δύναμη και αισιοδοξία μου εκπέμπουν όταν τους συνανασττρέφομαι, ειδικά οι γυναίκες είναι πολύ ισχυρές, σαν να μου λένε "εγώ θα επιβιώσω με κάθε τίμημα, δεν θα σας περάσει ό,τι κι αν μου κάνετε". Από άντρες Σκορπιούς ένας αθεράπευτος αισιόδοξος που μου έρχεται στο νου είναι ο Κώστας Μητσοτάκης. :toung:
    Γεια σου, Δημήτρη μου.

Επειδή είμαι Σκορπιός θα μιλήσω προσωπικά. Οι άνθρωποι γύρω μου όντως με θεωρούν δυνατή και αισιόδοξη. Δυνατή είμαι, δεν έχω καταθέσει ποτέ τα όπλα σε καμιά δυσκολία μου, όμως αισιόδοξη όχι. Όταν έχω μπροστά μου μια κατάσταση η στάση μου δεν είναι "όλα θα πάνε καλά" αλλά προετοιμάζομαι πάντα για το χειρότερο ενδεχόμενο.

Γι' αυτό συχνά νιώθω ότι "σκοτώνω σπουργίτι με το κανόνι", δηλαδή ότι επιστρατεύω μεγαλύτερες δυνάμεις για να αντιμετωπίσω κάτι απ' όσο χρειαζόταν τελικά. Κι αυτό φυσικά θα το είχα αποφύγει αν είχα μια πιο αισιόδοξη στάση.

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    .....
    Γι' αυτό συχνά νιώθω ότι "σκοτώνω σπουργίτι με το κανόνι", δηλαδή ότι επιστρατεύω μεγαλύτερες δυνάμεις για να αντιμετωπίσω κάτι απ' όσο χρειαζόταν τελικά. Κι αυτό φυσικά θα το είχα αποφύγει αν είχα μια πιο αισιόδοξη στάση.
    Κοραλλία μου, με τρομάζεις :scared:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)