- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 9 of 9
-
08-03-2010, 01:22 PM #1
διελευων πλανητες απο KANTIDESA 67
Γεια σας.Στις 30 Μαιου συμφωνα με το υπολογιστικο σας προγραμμα,εχω διελευων κρονο στον 2 οικο,αντιθεση με Αφροδιτη και κρονο στον 8 οικο.Επισης διελευων ουρανο συνοδο με αφροδιτη και κρονο στον 8 οικο ΚΑΙ διελευων Δια συνοδο με αφροδιτη και κρονο στον 8 οικο παλι.Ας με βοηθησει καποιος τι σημαινει ολο αυτο.Ειμαι ιχθυς με οροσκοπο παρθενο και καθολου μα καθολου καλα τα τελευταια χρονια, απο ολες τις αποψεις.οικονομικα,αισθημα τικα,κτλ.Ευχαριστω εκ των προτερων.
-
15-03-2010, 02:12 PM #2
Re: διελευων πλανητες απο KANTIDESA 67
δεν βλεπω να μου απαντα κανεις .
-
22-03-2010, 01:00 AM #3
Η Αφρο, Διας, Κρονος ποιους οικους κυβερνουν?ετσι θα βγαλεις καποια συμπερασματα.
-
22-03-2010, 12:58 PM #4
Αφροδιτη σε συνοδο με τον κρονο στις 29 περιπου μοιρες των ιχθυων στον 8 οικο στο γενεθλιο.Και ο Διας στον 11 οικο στον καρκινο στις 25 μοιρες, στο γενεθλιο ο 7 και 8 οικος στους ιχθεις,11 στον καρκινο,εαν αυτο εννοεις.ημερ.γεννησης 23/2/1967 στις 18.00
-
22-03-2010, 01:56 PM #5
Έχεις τη δεύτερη αντίθεση του διελαύνοντα Κρόνου προς το γενέθλιο Κρόνο σου, πολύ σημαντική διέλευση. Η πρώτη αντίθεση είναι γύρω στην ηλικία των 15, πολύ κρίσιμη ηλικία για όλους, για ορισμένους πολύ δύσκολη λόγω της αντίθεσης ιδιαίτερα αν ενεργοποιούνται και άλλες γενέθλιες όψεις. Η τωρινή αντίθεση είναι το αποκορύφωμα του κύκλου που ξεκίνησε πριν από 14 χρόνια με την πρώτη επιστροφή του Κρόνου στην ηλικία των 29-30. Σαν "γύμνασμα" τρέξε 14 χρόνια πριν να δεις πώς ξεκίνησε αυτός ο κύκλος και πώς εξελίχθηκε μέχρι σήμερα όσον αφορά τη γενική δομή της ζωής σου, αλλά και όσον αφορά τα θέματα του 8ου και του 2ου οίκου, δηλαδή αυτά που νιώθεις ότι σε απασχολούν, η οικονομική και συναισθηματική σου ασφάλεια, οι αξίες της ζωής σου, καθώς και γεγονότα που έχεις απωθήσει και πιθανόν να θέλουν να βγουν στην επιφάνεια. Δες και ποιον οίκο κυβερνά ο Κρόνος, η Αφροδίτη...
Για τους κύκλους του Κρόνου κυκλοφορεί πολλή φιλολογία, ψάξε λίγο και θα βρεις διάφορα...:bigsmile:
Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
23-03-2010, 01:28 PM #6
Σε ευχαριστω για την απαντηση,με φοβιζει ολο αυτο το μαζεμα πλανητων στον 8 οικο.αν καποιος θελει να κοιταξει τον χαρτη μου.23/2/1967 στις 18.00
-
23-03-2010, 01:42 PM #7
ο διελευων διας σε συνοδο με την αφροδιτη και τον κρονο στον 8,και ο διελευων ουρανος σε συνοδο με την αφροδιτη και κρονο στον 8, τι ρολο μπορουν να παιξουν΄?Σωζουν την κατασταση η την αποτελειωνουν?
-
23-03-2010, 02:14 PM #8
Δεν τίθεται θέμα αν θα σώσουν ή αν θα αποτελειώσουν την κατάσταση... μη το βλέπεις έτσι... :bigsmile:
Η Leoma επίσης σου επισήμανε πολύ σωστά, για να πάρεις περισσότερες πληροφορίες να κοιτάξεις ποιούς οίκους κυβερνάει η Αφρο και ο Κρόνος...(δηλαδή η ακμή ποιών οίκων βρίσκεται στο ταύρο, στο ζυγό και τον αιγόκερω) επιπρόσθετα δηλαδή του ότι βρίσκονται μέσα στον 8ο σου...
οι διελεύσεις του Δία και του Ουρανού καταρχήν θα ενεργοποιήσουν τη γενέθλια συνοδο αφρο κρόνου. Ο ουρανος θα λέει στην άφρο σου να ξεφύγει από όρια και περιορισμούς, να δοκιμάσει διαφορετικά πράγματα περισσότερο στα θέματα των οίκων τους οποίους η αφρο κυβερνάει στο χάρτη σου...απο εκεί και έπειτα όμως δεν ξέρω κατά πόσο ο κρόνος που εχει δίπλα της θα την αφήσει να ακούει τις "προσταγές" του ουρανού...'η θα της κλείνει τα αυτιά...γιατί ο κρόνος θέλει την αφρο σου συμμαζεμένη και ήμερη και να παραμένει στα δοκιμασμένα...οπότε ίσως όλο αυτό τελικά να βγεί σαν μια τραμπάλα που μια θα γέρνεις προς τη μία μεριά και μιά από την άλλη...
τωρα αν βάλουμε και το Δία παρέα σε όλο αυτό...πιστεύω ότι το πέρασμα του απο εκεί θα λειτουργήσει ως μεγεθυντικός φακός της όλης κατάστασης...και ίσως να σου δώσει και μία υπέρμετρη αισιοδοξία σιγοντάροντας λίγο πολύ τον Ουρανό...νομίζω ότι τελικά είναι καλό στην προκειμένη που υπάρχει ο κρόνος από δίπλα και πολύ περισσότερο και ο διελαύνων κρόνος απέναντι...γιατί με Δία και Ουρανό πάνω από το κεφάλι της αφροδίτης σου δε ξέρω που θα πήγαινε το πράγμα... :toung:
επίσης λάβε υπόψη σου ότι όλα αυτά που συζητάμε είναι εντελώς μεμονωμένα...δηλαδή ο Δίας και ο Ουρανός θα επηρεάσουν λογικά και άλλα σημεία του χάρτη σου...οπότε το αποτέλεσμα των διελεύσεων αυτών θα είναι η συνισταμένη όλων των επιρροών συνολικά... :bigsmile:Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
23-03-2010, 07:52 PM #9
η αφροδιτη κυβερνα 3 οικο [ακμη 3 στον ζυγο] και 10[ακμη 10 στον ταυρο].ο κρονος 5 οικο[ακμη 5 στον αιγοκερο. Στον 6 κυβερνα ο ουρανος[ακμη 6 στον υδροχοο].δεν εχω ακμη οικου σε τοξοτη[διας].δηλαδη οι οικοι που επηρεαζονται ειναι πρωτιστως 2 και 8 απο τις διελευσεις και δευτερευοντως 3,10,5,6 απο τις κυριαρχιες.ΟΙ μισοι οικοι δηλαδη.παντως ευχαριστω,οσο κι αν δε μπορω να τα ξεδιαλυνω.παντως στην τραμπαλα ειμαι εδω και δυο χρονια ,και ο ουρανος με εχει κανει να βαρυγκομισω απο το 2003.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.