- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 7 of 7
-
23-02-2010, 12:47 AM #1
Ερωτήσεις για εργασία και σχέσεις
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την υπέροχη σελίδα σας την οποία είμαι μέλος αρκετό καιρό.Θα ήθελα να μου απαντήσετε σε κάτι πολύ σημαντικό.Ειμαι γεννημένη στις 11-08-1982 ώρα 14:00 το μεσημέρι στην Λαμία και υπάρχουν 2 πράγματα τα οποία θέλω να μάθω γιατί είμαι απελπισμένη.Από τις ενδείξεις του χάρτη μου έχω προβληματιστεί για την ηλικία που θα βρω επιτέλους δουλειά για την ακρίβεια ετοιμάζομαι να κάνω ελεύθερο επάγγελμα και δεν ξέρω αν φαίνεται αυτό και αν πετύχει.Το δεύτερο πραγμα που με απασχολεί είναι εαν υπαρχουν ενδείξεις για επαφή με το εξωτερικό ή γαμος εκεί και γενικά απο τι ενδείξεις καταλαβαίνουμε κάτι τέτοιο?Συγνώμη εαν σας κούρασα αλλά ασχολούμε με την αστρολογία και της έχω απέραντη εμπυστοσύνη.Σας ευχαριστώ.:embarrest
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
28-02-2010, 12:31 AM #2
Re: Ερωτήσεις για εργασία και σχέσεις
Αγαπητή Παρασκευή,
Θα αρχίσω από το 2ο που σε απασχολεί, για να δούμε τι σχέση θα 'εχουμε με το εξωτερικό μελετάμε τον 9ο οίκο, την θέση του Δία και τις όψεις του, με τους προσωπικούς πλανήτες. Για γάμο, θα κοιτάξεις αν οι δείκτες του γάμου (7ος, Ήλιος κτλ) έχουν σχέση πάλι με 9ο η Δία.
Για την ακριβή ηλικία γάμου, θα πρέπει να κοιτάς κάθε χρόνο τα προγνωστικά συστήματα (Διελεύσεις, ηλιακή κτλ). Όμως και πάλι κατά προσέγγιση θα βρεθεί κάτι τέτοιο.
Όσο για την εργασία, μιας και ετοιμάζεσαι να την ξεκινήσεις αυτή την περίοδο θα πρέπει να κοιτάξεις τι λένε τα προγνωστικά συστήματα για την περίοδο αυτή.Το αν θα πάει καλά η εργασία η όχι θα φανεί κυρίως από τις όψεις σε σχέση με τους οίκους που σχετίζονται με τα επαγγελματικά (6ος, 10ος) αλλά και από τον άξονα των οικονομικών ( 2ος 8ος)
-
01-03-2010, 12:51 AM #3
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι για τον σύντροφό μου που προσπαθεί χρόνια να μπει στον δημόσιο τομέα και αν και έχει σπουδάσει δεν τα καταφέρνει.Εχει γεννηθεί στις 14-08-1981 στις 9:30 στην Λαμία.Θα ΄΄ηθελα να μάθω αν μπορούμε να καταλάβουμε το είδος της δουλειάς αν είναι ελεύθερο επάγγελμα ή δημοσιο'ύ'παλληλικό καθώς και ποιες ενδείξεις θα πρέπει να περιμένουμε στον προοδευτικό χάρτη όταν πρόκειται να βρούμε δουλειά.Πιο σύστημα πρόβλεψης να χρησιμοποιούμε το solar arc ή το μια μέρα ένας χρόνος?
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
01-03-2010, 02:14 AM #4
Καλησπέρα Παρασκευή!
Συνήθως τα ελεύθερα επαγγέλματα τα προσδιορίζει ο Ουρανός και μετά θα έλεγα ο ¶ρης με την έννοια ότι δεν του είναι εύκολο να συνεργάζεται με άλλους.
Ο δημόσιος τομέας σχετίζεται με τον 6ο οίκο, όσο για τα συστήματα πρόβλεψης ξεκίνα με τις διελεύσεις, στην συνέχεια με ηλιακή επιστροφή και έπειτα με τα υπόλοιπα. Το βέβαιο είναι πως όσα περισσότερα συστήματα μελετήσεις τόσες περισσότερες πληροφορίες θα πάρεις και έτσι θα έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
-
01-03-2010, 03:13 PM #5
Το solar arc είναι το ηλιακό τόξο. Το ηλιακό τόξο και οι δευτερεύουσες κατευθύνσεις βασίζονται στο "μια μέρα ένας χρόνος" αλλά καταστρώνονται με διαφορετικό τρόπο.
-
01-03-2010, 11:19 PM #6
Eυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας απλά θα ήθελα να μου πείτε όσον αφορά τον 6 οίκο υπάρχει κάποιος πλανήτης που να αποτελεί ένδειξη δουλειάς στο δημόσιο?Εγω πχ έχω την σελήνη στον ταύρο στον 6 οίκο.Παρεπιπτόντως η σελήνη είναι κυβερνήτης του 9 οίκου γιατι έχω καρκίνο εκεί
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
04-03-2010, 11:05 PM #7
Σε σχέση με το προηγούμενο μήνυμα που αφορά το εξωτερικό και τον γάμο υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στους οίκους και συγκεκριμένα:Το ζώδιο του 7ου οικου είναι ο ταύρος και δεν υπάρχει άλλος πλανήτης εκεί.Η αφροδίτη ως κυβερνήτης του 7ου βρίσκεται στον καρκίνο στον 9ο οίκο εκεί βρίσκεται και ο ήλιος στο λιοντάρι , η αφροδίτη συνδέεται με τον δία στον 12ο με τετράγωνο.Ακόμη συνδέεται με το μεσουράνημα με χιαστή με τον πλούτωνα σε τετράγωνο από τον 12ο ο οποίος είναι σε σύνοδο με Δία,με τον Ποσειδώνα από τον 2ο με χιαστή και με τον ουρανό από τον 1ο σε τρίγωνο.Εχω ωροσκόπο σκορπιό.Όλο αυτό πώς το βλέπετε ως σχέση με το εξωτερικό;Είναι δυνατή η ένδειξη.Δεν ξέρω αν βοηθάει οτι στην ακμή του 4ου υπάρχει ο υδροχόος και ο ουρανός απο τον 1ο κάνει όπως είπα και πριν τρίγωνο με την αφροδίτη από τον 9ο.Συγνώμη αν σας κούρασα ευχαριστώ :embarrest
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.