s
Κερδίστε τον αστρολόγο:, κουίζ, σπίτι, συσκευή, όρασης, πλανήτη, αναζητήσουμε, κλιματισμού, βάλουμε, ποιος, πλανήτες, σχετίζονται, ποιοι, πλανήτης, ποιο, ενεργοποιείται, προβλήματα, ξεφτέρια, επομένως, είστε, προηγούμενα, διαπίστωσα, δυσκολευτείτε, ούτε, χάσουμε, κλειδιά, αστρολογικό, αυτό, αυτοκινήτου" /> [Βεδική] Αστρολογικό κουίζ - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Re: Αστρολογικό κουίζ

αλλα η πρωσοπικη μου εμπειρια,εδειξε οτι και προσβολη απτον πλουτωνα του ηλιου,,δημιουργει προβλημα οραση σε πατερα...ο ιδιος στον γενεθλιο εχει συνοδο πλουτωνα ηλιου...ετσι μου επιβεβαιωνει την θεωρια οτι ο ηλιος σε θεματα αντρων ,προσβαλλομενος δημιουργει προβληματα στα ματια..ευχαριστω

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Για το 2 θα έλεγα Αφροδίτη (αγορά, άνεση, πολυτέλεια) ή Ουρανός (ξαφνικές αλλαγές). Και η περίπτωση του Κρόνου παίζει αν θεωρήσουμε υποχρεωτικό τον εγκλεισμό για να επιτευχθούν οι θερμοκρασιακές επιλογές μας.

Διόρθωση: Παίζει και ο Ποσειδώνας από την άποψη της περιβαλλοντικής ψευδαίσθησης που δημιουργούμε στον μικροχώρο μας.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Για το 2 θα έλεγα Αφροδίτη (αγορά, άνεση, πολυτέλεια) ή Ουρανός (ξαφνικές αλλαγές). Και η περίπτωση του Κρόνου παίζει αν θεωρήσουμε υποχρεωτικό τον εγκλεισμό για να επιτευχθούν οι θερμοκρασιακές επιλογές μας.

Διόρθωση: Παίζει και ο Ποσειδώνας από την άποψη της περιβαλλοντικής ψευδαίσθησης που δημιουργούμε στον μικροχώρο μας.
    Δείμωνα μου,

τι εννοείς για τον Ουρανό ξαφνικές αλλαγές; Αν είναι προγραμματισμένη η εγκατάσταση κλιματιστικού;

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Σαν ξαφνικές ή απότομες εννοώ τις μεταβολές που νοιώθουμε σε πολύ λίγο διάστημα με το άνοιγμα του κλιματιστικού. Εκεί που σκάμε στη ζέστη ή ξεπαγιάζουμε ξαφνικά δροσιζόμαστε ή ζεσταινόμαστε, το ίδιο και όταν εισέλθουμε σε ένα χώρο κλιματιζόμενο. Βέβαια και με το τζάκι ή με το καλοριφέρ έχουμε ζέστη, εκεί όμως πρέπει να κοιτάξουμε τον σημειοδότη της γης (ξύλο, δέντρα, βλάστηση) και των ορυκτών καυσίμων (πετρέλαιο, υπέδαφος) σε αντίθεση με το ηλεκτρικό ρεύμα του κλιματισμού. Αν και πάλι διαφαίνεται κάτι περίεργο στο σκεπτικό μου δεν είναι τίποτα, τριγωνίζουν οι Ερμήδες μου αυτή την εποχή - λίγη υπομονή και θα στρώσει!

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Δεσποινα

το διαβασα κοραλλακι μου εδω σε αρθρο που εχει το MyHoroscope
    ο αξονας καρκινου αιγωκερου 3η 4η
    και η 29η μοιρα του ταυρου υπαρχουν οι Πλειαδες εκει
    επωμενως
    σεληνη-κρονος ;;;
    για την οραση λεω
    δεν εκλεψα ..απλα διαβασα:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by miron View Post
    αλλα η πρωσοπικη μου εμπειρια,εδειξε οτι και προσβολη απτον πλουτωνα του ηλιου,,δημιουργει προβλημα οραση σε πατερα...ο ιδιος στον γενεθλιο εχει συνοδο πλουτωνα ηλιου...ετσι μου επιβεβαιωνει την θεωρια οτι ο ηλιος σε θεματα αντρων ,προσβαλλομενος δημιουργει προβληματα στα ματια..ευχαριστω
    Kαι ο πατέρας μου έχει επίσης σύνοδο Ηλίου Πλούτωνα στον Λέοντα, αλλά όχι απλά δεν έχει πρόβλημα στα μάτια, έχει φοβερή όραση παρά την ηλικία του και ποτέ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με αυτό το θέμα. :bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Στέλλα

Για το δεύτερο σκέφτομαι την Αφροδίτη η οποία φροντίζει για την άνεση στη ζωή μας.
    Για το τρίτο τον Κρόνο που έχει σχέση με ασθένειες και τον Ερμή γιατί τα μάτια έχουν πρωταρχικό ρόλο στην επικοινωνία.

ο πατερας σου εχει την συνοδο ηλιου -πλουτωνα στον λεοντα,ο δικος μας την εχει στον καρκινο,απεναντι απο τον κρονο του γυιου του..και τον ηλιο του γυιου του,οταν ο διελαυνον πλουτωνας αγγιξε τον ηλιο του γυιου του ,τυφλωθηκε τελειως,απο αιγοκερω καρκινο η αντιθεση..δεν σημαινει τιποτα απο μονη της καμια συνοδος...αποτι ξερω δηλ,απλα η συγκεκριμενη συνοδος προσβληθηκε και απο αντιθεση..ευχαριστω..

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Σαν ξαφνικές ή απότομες εννοώ τις μεταβολές που νοιώθουμε σε πολύ λίγο διάστημα με το άνοιγμα του κλιματιστικού. Εκεί που σκάμε στη ζέστη ή ξεπαγιάζουμε ξαφνικά δροσιζόμαστε ή ζεσταινόμαστε, το ίδιο και όταν εισέλθουμε σε ένα χώρο κλιματιζόμενο. Βέβαια και με το τζάκι ή με το καλοριφέρ έχουμε ζέστη, εκεί όμως πρέπει να κοιτάξουμε τον σημειοδότη της γης (ξύλο, δέντρα, βλάστηση) και των ορυκτών καυσίμων (πετρέλαιο, υπέδαφος) σε αντίθεση με το ηλεκτρικό ρεύμα του κλιματισμού. Αν και πάλι διαφαίνεται κάτι περίεργο στο σκεπτικό μου δεν είναι τίποτα, τριγωνίζουν οι Ερμήδες μου αυτή την εποχή - λίγη υπομονή και θα στρώσει!
    Γεια σου, Δείμονα μου.

Πόσους Ερμήδες έχεις; :bigsmile:
    Κλιματιστικό εννοούσα κρύου αέρα. Οι θερμές εστίες και τα τζάκια έχουν κυβερνήτη τον Ήλιο. Το κλιματιστικό κρύου αέρα;

Δέσποινα μου,

αυτό που λες είναι μοίρες του ζωδιακού που επηρεάζουν την όραση. Εγώ ρωτώ για τους πλανήτες που κυβερνούν τα μάτια και την όραση.

Μπράβο όμως που είσαι μελετηρή!

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)