- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 27
Thread: Όνειρα και Αστρολογία
-
24-02-2010, 02:29 PM #1
Όνειρα και Αστρολογία
Καλησπέρα σε όλους!
Αναρωτιέμαι αν και κατά πόσο οι θέσεις των πλανητών επηρεάζουν τα όνειρά μας.
Για να γίνω λίγο πιο σαφής ανήκω στην κατηγορία ανθρώπων, που δεν πιστεύουν στις συμπτώσεις, ότι για τα πάντα υπάρχει ένας λόγος και ότι οι ανώτερες δυνάμεις γνωρίζουν καλύτερα. Μαλλόν περιττό να επιμείνω ότι τα όνειρά μου βγαίνουν. :toung:
Έχω ξεκινήσει ένα μικρό πείραμα για να βγάλω κανένα συμπέρασμα. Κρατώ "ονειρολόγιο" (κατά το ημερολόγιο :bigsmile. Γράφω τα όνειρά μου και δίπλα τις θέσεις των πλανητών.
Το έχει σκεφτεί κάποιος άλλος; Έχει διαβάσει τίποτα; Έχει πειραματιστεί; :nuts:
Φιλικότατα
super_lela
-
24-02-2010, 02:40 PM #2
Re: Όνειρα και ¶στρα
Χμμ...ωραία ερώτηση...
Κοίταξε να δεις...η αλήθεια ειναι ότι δεν εχω υπόψη μου κατά πόσο οι διελεύσεις (αν κατάλαβα σωστά σε αυτές αναφέρεσαι) επηρεάζουν τον ύπνο όσο μπορεί να επηρεάζουν τον ξύπνιο...πιθανότατα ναι, αν ενεργοποιούν αντίστοιχες όψεις που εχουν να κάνουν με αυτό που συζητάμε...αλλά αυτό που ξέρω (και ας με διορθώσουν οι πιο έμπειροι) είναι ότι άτομα με τονισμένο Ποσειδώνα έχουν κάτι με τα όνειρά τους!!! ή άτομα με περίεργο 12ο οίκο που προσδίδει μια διαίσθηση κατά κάποιον τρόπο πιάνοντας vibes που άλλοι δε μπορούν να πιάσουν...
Κάτι άντιστοιχο με αυτό που σου συμβαίνει, συμβαίνει και σε μένα..και ίσως όχι τόσο συχνά αλληγορικά αλλά κυριολεκτικά. Είδα ότι μια συνάδελφος ήταν έγκυος (δεν το ερμήνευσα σα βάρος και βάσανα που λένε), τη ρώτησα και μου είπε όχι....όπως αποδείχτηκε λίγες μέρες μετά, ήταν αλλά δε το ήξερε τότε....
τέτοια μου εχουν συμβεί πάρα πολλά σε βαθμό που εχω αρχίσει και εγώ και οι φίλοι μου να φοβούνται αλλά και να με εμπιστεύονται ταυτόχρονα πλεον σε αυτά που ονειρεύομαι...
Δε το ψάχνω παραπέρα γιατί έχω αρχίσει να σκιάζομαι κομματάκι...(δεν ειναι όλα αυτά που βλέπω ευχαριστα με εγκυμοσύνες και τα σχετικά όπως καταλαβαίνετε)
Ο Ποσειδώνας μου είναι έντονος...πιάνει αρκετούς πλανήτες και ακμές οίκων... τόσο που ώρες ώρες ξυπνάω το πρωί και νομίζω ότι έζησα μια ολόκληρη μέρα στον ύπνο μου...
Κούραση σας λέω...όχι αστεία...!
-
24-02-2010, 04:25 PM #3
Ευχαριστώ :embarrest
Ορθώς κατάλαβες, στις διελεύσεις αναφέρομαι (χάλια ο Ερμής μου). Κάτι ανάλογο συμβαίνει και σε μένα. Είχα δει πριν από χρόνια έναν φίλο μου στον ύπνο μου. Χάλια ήτανε. Παχύ τον είδα, χωρίς μαλλιά, κουρασμένος, ένα χάλι. Ξυπνάω και τον παίρνω τηλέφωνο αμέσως. Του λέω το όνειρο περιμένοντας να μου πει, όχι βρε παιδί μου, μια χαρά είμαι. Αντ' αυτού παίρνω την απάντηση: "έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα"...
Και χτες το βράδυ είδα κάτι περίεργα ξανά. Πάλι στεναχώριες έρχονται - αυτήν την φορά είδα έναν άλλο φίλο μου. Περιμένω κανέναν μήνα - στην χειρότερη - να δω τι έρχεται.
Έχω και καλύτερα! Λέω και το φλυτζάνι... (το αυγό όχι ακόμη). Ήμασταν με φίλες και πίναμε καφέ. Φυσικά και ανάμεσά μας ήταν μία που δεν πίστευε σε αυτά. Για να γελάσουμε όμως με άφησε να δω το φλυτζάνι της. Βρήκα φίλη της που είχε κάνει γυναικολογική εγχείριση - τίποτα το άμεσα σοβαρό, απλά έπρεπε να γίνει (χωρίς πλάκα την είχα δει πάνω στο γυναικολογικό κρεβάτι και τον Χάρο πίσω πάνω της.:weird
. Τελικά δεν γελάσαμε...:nuts:
αστρολογικά δεδομένα (μου):
Ποσειδώνας στον Τοξότη και στον 2ο Οίκο σε αντίθεση με τον Κρόνο και εξάγωνο με Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Πλούτωνα. ¶, κάνει και τρίγωνο με το Μεσουράνημά μου και χιαστή με τον Χείρωνα. Οπότε μάλλον είναι τονισμένος;
Στον Δωδέκατο Οίκο μου έχω τον Ερμή (καταπιεσμένη η επικοινωνία μου)
Το ονειρολόγιο μάλλον είναι καλή ιδέα. Θα ενημερώσω άμα και όταν βγάλω καμιά άκρη :bigsmile:
-
24-02-2010, 04:46 PM #4
Ξερω γυναίκα με Σελήνη στους Ιχθυεις στον 7ο και αν λαβω και τον κανόνα των 5 μοιρων μπορω να την βαλω στον 8ο, με ακμή 12ου στον Καρκίνου και πανω σε κρισμη μοιρα (26η).
Δεν υπαρπει περιπτωση να δει κάτι και να μην βγει αληθινό.Ειναι τρομερα διαισθητικό άτομο και καθε φορά που μου λεει: "Να σου πώ ενα ονειρο που είδα??" ,τρεμει το φυλλοκάρδι μου...
-
24-02-2010, 05:50 PM #5
Aν και δεν έτυχε να συνδέσω μέχρι στιγμής την αστρολογία με τα όνειρα και ειδικά αυτού του τύπου, το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον:bigsmile:...Δεν έχω τονισμένους Ιχθείς, απλά γωνιακό Ποσειδώνα. Όνειρα που κυρίως αφορούν εμένα και στενούς φίλους ναί τυχαίνει να βλέπω, συχνά με συμβολισμούς που εκείνη την ώρα δεν καταλαβαίνω, αλλά πάντως εκ των υστέρων ναί βλέπω οτι βγαίνουν. Προσωπικά θα έλεγα πιο πολύ λειτουργεί στον ξύπνιο μου..εκτός αν υποθέσουμε ότι κάνω ΚΑΙ το λεγόμενο daydreaming, με μορφή απλής διαίσθησης ή σκέψης.
Μία στενή μου φίλη πάντως Με Ποσειδώνα στον Ωροσκόπο της ( Τοξότης) είναι ο φόβος και τρόμος μου με τα όνειρα της.Βγαίνουν 99 στις 100 φορές:bigsmile:
Πάντως δηλώνω οπαδός του θέματος.:bigsmile: ( του ύπνου :embarrest )επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
24-02-2010, 06:01 PM #6
Σούπερ!
Αλλά αυτό που σκέφτομαι δεν είναι μόνο τα αστρολογικά δεδομένα αυτού που βλέπει όνειρα που βγαίνουν, αλλά την ουσιαστική επίδραση των πλανητών στα όνειρα αυτά καθεαυτά. Κατά πόσο π.χ. ένας ανάδρομος Ερμής καθυστερεί την πραγματοποίηση ενός ονείρου. Αν δηλαδή οι πλανήτες επιδρούν στα όνειρα όπως και στα "εγκόσμια". Φαντάζομαι πως ναι... αλλά όπως είπα μέχρι στιγμής μόνο φαντάζομαι.
Ίσως κάπως έτσι θα εξηγηθεί και το γιατί μερικές φορες τα όνειρα βγαίνουν, ενώ άλλες όχι ή άλλες φορές καθυστερούν. Λέω τώρα... :bigsmile:
-
24-02-2010, 06:02 PM #7
Αρκετά παρόμοια μου έχουν συμβεί και εμένα αρκετές φορές, περισσότερο τα προηγούμενα χρόνια, τα περισσότερα αλληγορικά όνειρα, αλλά αλληγορικά όχι εννοώντας ερμηνείες απο ονειροκρίτες και τέτοιες βλακειούλες..και κάποια αρκετάα κυριολεκτικά θα έλεγα σε σημείο να απορώ και εγώ..
Μου το χουν πει και εμένα αυτό φίλοι μου..''έχω αρχίσει να σε φοβάμαι..''.
Απο ποσειδώνα το έχω ξαναπει έχουμε να είμαστε καλά....
Τετράγωνο με Ήλιο, ¶ρη και ένα εξάγωνο ακριβείας με ερμή, το οποίο θεωρώ ότι παίζει τον ρόλο του.
Δεν ξέρω τι παίζει με διελεύσεις γενικά και αν επηρεάζουν και άλλες όψεις..εμένα πάντως εδω και καιρό ο ποσειδώνας συνοδεύει με ακρίβεια με τον ερμή μου και ειδικά με το πισωγύρισμά του έμεινε εκεί καιρό και είναι ακόμη.
Παρατήρησα αυτόν τον 1 χρόνο και κάτι ότι και πάλι η διαίσθηση μου ήταν αυξημένη και είδα κάποια πολύ μπαμ όνειρα ενώ είχα καιρό να θυμηθώ ένα, μιας και σπάνια τα θυμάμαι.
Τα περισσότερα που έχω δει αφορούν πολύ κοντινά μου άτομα απο την οικογένεια κυρίως ή φίλους.
Ποσειδώνας στον τοξότη και στον 4ο επίσης.
Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο ή όχι, αλλά δεν θα το μάθω κιόλας ποτέ!:bigsmile:Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
24-02-2010, 06:19 PM #8
Νομίζω ότι μια σεληνη στο 9 και ενας Ποσειδωνας στο 1 οικο, θα δώσουν όνειρα και οχι αστεία ... αλλά λενε οτι δεν είναι καλό για να αφετη υπνωτισμένος ο ανθροπως, αμα αυτες της πλανήτες ειναι σε αυτά τα σπίτια. Με μια σεληνη στο ιχθεις αλλα ενας Κρονος στο 12 οικο, τα ονειρα βγαινουν αλλα εχετε ενα ονειρα στο μηνα. :embarrest
Gluck sind kleine Sterne,die mitten in den Tag fallen...Θα γινεις πιο εξυπνος,αν εχεις ενα αντιπαλο πιο ευφυεστερων (κανονες σκακι).
-
24-02-2010, 11:11 PM #9
Ο ύπνος είναι θέμα 12ου. Ένας Ποσειδώνας εκεί ή Ιχθεις στην ακμή δίνουν βαθύ ύπνο και ανάλογα με τις όψεις και προφητικά όνειρα. Η διαίσθηση από μόνη της είναι νομίζω θέμα 8ου/9ου.
Διέλευση: μμμ. Αν περνάει Ουρανός από 8ο έχεις ισχυρή ( είναι σε έξαρση εκεί). Στο 12ο λειτουργεί μάλλον ως γρήγορα flash αλλά εκεί, από όσο γνωρίζω σχετίζεται με την προετοιμασία του εαυτού να αναδομηθεί ( θα περάσει στον 1ο και θα μας εκπλήξει).
Γενική, όμως, ερώτηση
-
25-02-2010, 12:02 PM #10
Καλημέρα σε όλους!
Η Σελήνη έχει κυρίως σχέση με τον ύπνο και τα όνειρα αλλά και ο Ποσειδώνας ως κυβερνήτης του ασυνείδητου κόσμου μας και των καταστάσεων που μεταβάλλουν ή αλλοιώνουν την συνειδητότητα μας.
Στην αστρολογία έχουν γίνει πολλές έρευνες για την σχέση της Σελήνης με τα όνειρα, οι οποίες έχουν δείξει ότι οι φάσεις της Σελήνης παίζουν ρόλο στην... παραγωγή ονείρων. Σύμφωνα με τις έρευνες αυτές η Πανσέληνος είναι η φάση της που δίνει τα περισσότερα όνειρα. Επίσης, η θέση της Σελήνης από ζώδιο και οι όψεις της έχει βρεθεί ότι επηρεάζουν το περιεχόμενο των ονείρων ενώ η πιο δύσκολη σχέση της είναι με τον Πλούτωνα δίνοντας εφιάλτες στον ύπνο μας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.