s
Η Τίνα απαντά, μπορεί, εύνοια, τους, ευκαιρία, αξιόλογη, καμία, ωστόσο, βόρειο, δεσμό, σελήνης, γενέθλιο, χάρτη, αντιθέτως, δυνατός, τόσο, υποσκελίζει, είναι, άρης, παρουσιάστηκε, προβλήματα, πραγματικά, συντηρούνται, κρόνο, ερώτηση, όποιος, γνωρίζει, βοηθήσει, καλημέρα, όλους, είπα, θέσω, χαρώ, διαδοχικά, τριγώνισε, αθέατη, πλούτωνα, αφροδίτη, ιχθείς, τελευταίους, ιδιαίτερα, μήνες, δίας, ήλιο" /> Αθέατη εύνοια
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

Αθέατη εύνοια

Καλημέρα σε όλους! Είπα να θέσω κι εγώ μια ερώτηση, και όποιος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει, θα χαρώ ιδιαίτερα. Τους τελευταίους 2 μήνες ο Δίας από τους Ιχθείς "τριγώνισε" διαδοχικά: τον Κρόνο, τον Πλούτωνα, την Αφροδίτη, τον Ήλιο και το Βόρειο Δεσμό σελήνης μου στο γενέθλιο χάρτη μου. Ωστόσο, καμία αξιόλογη ευκαιρία δεν παρουσιάστηκε, αντιθέτως τα προβλήματα συντηρούνται. Πραγματικά, ο ¶ρης είναι τόσο δυνατός που μπορεί να υποσκελίζει την εύνοια του Δία?

Re: Αθέατη εύνοια

Ο Δίας όταν κάνει ένα απλό πέρασμα από τους πλανήτες μας δεν φέρνει τίποτε θεαματικό. Περισσότερα πράγματα φέρνει όταν γυρίσει ανάδρομος και επαναλάβει τις όψεις του με τους γενέθλιους πλανήτες μας.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)