s
Αλλαγή τομέα εργασίας!?
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 6 of 6
    Όνομα:
    Εύη

Αλλαγή τομέα εργασίας!?

Καλησπέρα σε όλους!

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν ευνοείται για φέτος και για ποια περίοδο η "αλλαγή πλεύσεως" στην καριέρα μου! :unsure:
    Έχω μια πρόταση η οποία αφορά σε κάτι που ήθελα να κάνω ανέκαθεν αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι όντως η ευκαιρία που μου χτυπάει την πόρτα ή αν είναι "οι Σειρήνες" του Οδυσσέα…
    Στον 7ο διελαύνουν αυτή την περίοδο Ήλιος, Αφροδίτη και Δίας… δεν είμαι σίγουρη αν πρέπει να παραθέσω και άλλα στοιχεία.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!
    Impossible is nothing

Re: Αλλαγή τομέα εργασίας!?

Γεια σου, Εύη μου.

Οι επαγγελματικοί οίκοι που μπορούν να δείξουν μια τέτοια αλλαγή είναι ο 6ος και ο 10ος. Τις αλλαγές όμως αυτές, και μάλιστα ποια περίοδος είναι ευνοϊκή, δεν θα τις δεις από τους τράνζιτ αλλά από τα προγνωστικά συστήματα.

Όνομα:
    Εύη

Καλησπέρα Κοραλλία!

Χμμμ…φαντάσου να μην έκανα και τα μαθήματα!:unsure:
    Είπα 7ο λόγω οίκου των συνεργασιών…λάθος να υποθέσω από την απάντησή σου…

Επίσης, όταν λες «προγνωστικά συστήματα» εννοείς ας πούμε το «ηλιακό τόξο» κτλ;

Μπορώ να βοηθηθώ από τους χάρτες που έχουμε στο site μας;

Ευχαριστώ πολύ και πάλι! :bigsmile:
    Impossible is nothing

Quote Originally Posted by piccola View Post
    Καλησπέρα Κοραλλία!

Χμμμ…φαντάσου να μην έκανα και τα μαθήματα!:unsure:
    Είπα 7ο λόγω οίκου των συνεργασιών…λάθος να υποθέσω από την απάντησή σου…

Επίσης, όταν λες «προγνωστικά συστήματα» εννοείς ας πούμε το «ηλιακό τόξο» κτλ;

Μπορώ να βοηθηθώ από τους χάρτες που έχουμε στο site μας;

Ευχαριστώ πολύ και πάλι! :bigsmile:
    Αν πρόκειται για συνεργασία, ναι κοιτάμε το 7ο. Ο τράνζιτ Δίας στο 7ο σου είναι ευνοϊκός αλλά αν θέλεις να δεις σίγουρα τι θα σου φέρει πρέπει να κοιτάξεις τα προγνωστικά συστήματα, δηλαδή το ηλιακό τόξο, τις δευτερεύουσες κατευθύνσεις και την ηλιακή επιστροφή. Οι χάρτες του σάιτ μας είναι πολύ καλοί.

Όνομα:
    Εύη

...και να βρω και κάποιον να μου τους εξηγήσει διότι προφανώς δε θα καταλάβω τίποτα...:bigsmile:

Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που θεωρείται "καλός οιωνός" για να έχω μια ιδέα; (ελπίζω να μη γίνομαι κουραστική!)
    Impossible is nothing

Quote Originally Posted by piccola View Post
    ...και να βρω και κάποιον να μου τους εξηγήσει διότι προφανώς δε θα καταλάβω τίποτα...:bigsmile:

Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που θεωρείται "καλός οιωνός" για να έχω μια ιδέα; (ελπίζω να μη γίνομαι κουραστική!)
    Ευάκι μου, μακάρι να υπήρχαν συνταγές στη αστρολογία και θα ήταν όλα πιο εύκολα! Κοίταξε βασικά όψεις των κυβερνητών και των ακμών του 6ου και 10ου ως εργασία και του 7ου ως συνεργασία. Δεν ξέρω καν την φύση της δουλειάς που θέλεις για να σου πω πιο συγκεκριμένα αλλά ούτε και τον χάρτη σου.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)