s
Κερδίστε τον αστρολόγο:, κάθε, κουίζ, πιστεύετε, ανσανσέρ, αντιδράσει, ζώδιό, ανάλογα, άτομο, μέσα, κλείνονται, ζώδια, μάθουμε, περισσότερα, παίζοντας, θέλετε, αστρολογικό, ζώδιο, άτομα, δώδεκα" /> [Βεδική] Αστρολογικό κουίζ - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 44
    Όνομα:
    Ντίνα

Re: Αστρολογικό κουίζ

Τέλειο! είναι απλά τέλειο!

Ας μιλήσω κι εγώ για τους Ζυγούς χωρίς να γενικεύω βέβαια...
    Πιστεύω πώς ένας καθαρόαιμος Ζυγός θα έβγαζε όλο του το σνομπισμό σε μια τέτοια κατάσταση. Ως γυναίκα, θα έβγαζα το κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο που ίσως κρύβουν μέσα τους όλες οι Ζυγίνες!!! Μα τί πράγματα είναι αυτά; Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό τώρα; Σε εμένα; θα έλεγε μια Ζυγίνα έχοντας ανασηκωμένη τη γαλλική της μυτούλα :bigsmile: Και ούτε λόγος βέβαια να κάτσει να ασχοληθεί για το πώς θα βγούν από αυτή την κατάσταση. Θα περίμενε πολύ απλά (όχι για πολύ αλλά απαιτώντας με πολύ γλυκό τρόπο, καθότι όμορφες οι Ζυγίνες ) να βγάλουν οι άλλοι το φίδι από την τρύπα βέβαια... :toung:
    Μπορεί να είναι λάθος όσα γράφω, αλλά πιστεύω ότι ένα κακέκτυπο ή αλλιώς η σκοτεινή πλευρά του Ζυγίσιου εαυτού μου έτσι θα αντιδρούσε σε μια τέτοια περίπτωση.

libraD
    Πάψε να προσδοκάς, και θα έχεις τα πάντα. -Βούδας-

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Eirinopoios View Post
    Συγγνώμη να κάνω μια ερώτηση οι δώδεκα χαρακτήρες θα αντιδράσουν σύμφωνα με το ζώδιο η με τον ωροσκόπο;
    Καλέ μου ειρηνοποιέ, η ερώτηση είναι εκτός θέματος. Εκτός από το χιούμορ, το κουιζ αναφέρεται σε γενικούς και ακραίους χαρακτηρισμούς για τα ζώδια και δεν περιγράφει πραγματικούς χαρακτήρες. Όλοι γνωρίζουμε ότι κάθε άτομο είναι διαφορετικό και δεν υπάρχει πιστό του αντίγραφο.
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Quote Originally Posted by Eirinopoios View Post
    Συγγνώμη να κάνω μια ερώτηση οι δώδεκα χαρακτήρες θα αντιδράσουν σύμφωνα με το ζώδιο η με τον ωροσκόπο;
    Γεια σου Κωνσταντίνο.

Δώδεκα πραγματικοί χαρακτήρες θα αντιδρούσαν με ολόκληρο τον χάρτη τους, όχι μόνο με το ζώδιο ή τον ωροσκόπο. Ο σκοπός μας εδώ είναι να απομονώσουμε την λειτουργία των 12 ζωδίων για να την αναλύσουμε καλύτερα. Σε κάθε άτομο όμως ο Ήλιος του θα λειτουργήσει συνθετικά μέσα στον χάρτη του, δηλαδή σε συνάρτηση με τους υπόλοιπους παράγοντες.

Quote Originally Posted by libraD View Post
    Τέλειο! είναι απλά τέλειο!

Ας μιλήσω κι εγώ για τους Ζυγούς χωρίς να γενικεύω βέβαια...
    Πιστεύω πώς ένας καθαρόαιμος Ζυγός θα έβγαζε όλο του το σνομπισμό σε μια τέτοια κατάσταση. Ως γυναίκα, θα έβγαζα το κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο που ίσως κρύβουν μέσα τους όλες οι Ζυγίνες!!! Μα τί πράγματα είναι αυτά; Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό τώρα; Σε εμένα; θα έλεγε μια Ζυγίνα έχοντας ανασηκωμένη τη γαλλική της μυτούλα :bigsmile: Και ούτε λόγος βέβαια να κάτσει να ασχοληθεί για το πώς θα βγούν από αυτή την κατάσταση. Θα περίμενε πολύ απλά (όχι για πολύ αλλά απαιτώντας με πολύ γλυκό τρόπο, καθότι όμορφες οι Ζυγίνες ) να βγάλουν οι άλλοι το φίδι από την τρύπα βέβαια... :toung:
    Μπορεί να είναι λάθος όσα γράφω, αλλά πιστεύω ότι ένα κακέκτυπο ή αλλιώς η σκοτεινή πλευρά του Ζυγίσιου εαυτού μου έτσι θα αντιδρούσε σε μια τέτοια περίπτωση.

libraD
    Γεια σου, Ντίνα μου.

Ναι, οι Ζυγίνες θέλουν λίγο κανάκεμα και θα μπορούσε μια Ζυγίνα να χρησιμοποιήσει μια τέτοια κατάσταση για να το πάρει με τον τρόπο της.

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο της έξαρσης της Σελήνης γι' αυτό και είναι το ζώδιο με το ισχυρότερο ένστικτο αυτοσυντήρισης, μεγαλύτερο και από του Καρκίνου. Γι' αυτό και η ροπή του προς την ασφάλεια, την ιδιοκτησία, το φαγητό, τον ύπνο κ.λπ. Αν ο Ταύρος νιώσει ότι μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλειά του από "απερισκεψίες" κάποιου, π.χ. του Κριού θα αντιδράσει στον κίνδυνο αυτό. Επίσης ο Ταύρος ανήκει στον σταθερό σταυρό και τα σταθερά ζώδια έχουν ανάγκη να ελέγχουν τις συνθήκες γύρω τους γι' αυτό θα αντιδρούσε αν ένιωθε ότι μια κατάσταση πάει να βγει εκτός ελέγχου.

Ο Δίδυμος δεν κοινωνικοποιείται παντού και πάντα και με όλους. Μπορεί να κάνει παρέα ή να καθίσει να μιλήσει με ανθρώπους απ' όλα τα κοινωνικά στρώματα και κάθε μορφωτικού επιπέδου με την προϋπόθεση να βρει κάποιο ενδιαφέρον σ' αυτούς. Αν δεν του κινήσουν το ενδιαφέρον προχωρά παρακάτω.

Τα υπόλοιπα ζώδια νομίζω τα καλύψαμε αρκετά.

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Θέλετε να μάθουμε περισσότερα για τα 12 ζώδια παίζοντας ένα κουίζ;

Δώδεκα άτομα, ένα από κάθε ζώδιο, κλείνονται μέσα σ' ένα ανσανσέρ. Πώς πιστεύετε ότι θα αντιδράσει το κάθε άτομο ανάλογα με το ζώδιό του;
    Κκαλησπέρα κι απο μένα. λοιπόν ας αρχίσουμε...
    σίγουρα ο καρκίνος θα γκρινιάζει και θα κλαίει να πάει σπίτι του. η παρθένος θα έχει βγάλει τα εισπνεόμενα απο την τσάντα και το ντετόλ την ώρα που θα κατακρίνει τον κριό για την απερισκεψία του να πατήσει πρώτος το κουμπί που δεν έπρεπε... η διδυμος θα έχει θυμηθεί χαλαρά μια ανάλογη περίπτωση που είχε τύχει στη συμπεθέρα της ξαδέρφης της πρόπερσι το καλοκαίρι και θα έχει συστηθει με όλους. ο λέοντας θα έχει έχει πάρει πολύ προσωπικά το όλο θέμα...και με μόνιμη φράση στα χείλη " παιδιά εγώ θα σας βγάλω απο δω μέσα".ο ταύρος θα τον κοιτάει περίεργα και θα σκέφτεται πόσο να στοίχισε μια τέτοια κατασκεύη λέγοντας "το δικό μου... είναι καλύτερο". ο αιγόκερος θα λέει και θα ξαναλέει πως αλλού θα έπρεπε να ήταν εκείνη την ώρα και οτι όση ώρα είναι κλεισμένος στο ασανσέρ χάνει λεφτα.. ο ζυγός θα έχει εναρμονιστεί πλήρως με το περβάλλον και θα προσπαθεί να ηρεμήσει όλους επισημαίνοντας τα καλά της υπόθεσης. ο τοξότης θα νιώθει μεν εγκλωβισμένος αλλά θα ψάχνει να βρεί τρόπο να βγουν απο κει μέσα παρέα με τον επινοητικό υδροχόο που θα σκαλίζει το κουτί με τα καλώδια. ο σκορπιός θα κοιτάει όλους με καχυποψία αφού κανείς δεν έχει σκεφτεί να χρησιμοποιήσει το...κινήτό του! έλα όμως που του αρέσουν οι ιχθείς με το μελαγχολικό ύφος απέναντι του;;;;;

Quote Originally Posted by fotik21 View Post
    ωραια λοιπον συνεχιζουμε,
    ο καρκινος.....αφου πρωτα καταραστη τη τυχη του που δεν μπορει πουθενα να βρει την ησιχια του και να μεινει λιγο μονος ,θα αρχισει να κοιταει εναν εναν τους αλλους 11 μπας και βρει τιποτα ενδιαφερον να περασει η ωρα του μεχρι να τους βγαλουν.
    αν βρει καλος , διαφορετικα θα κριτικαρη απο μεσα του τους παντες για τις ιδεες τους που θα ακουει και μετα θα προσπαθισει να παει στη πισω γωνια του ασανσερ οσο ποιο αποτραβιγμενος μπορει και θα αρχισει να πλαθει η να σκεφτετε παλιες ιστοριες του για να γεμισει τον χρονο........

Χαχαχα!!!! συμφωνώ απόλυτα ως καρκίνος!!! εννοείται, το πρώτο πράγμα που θα έκανα είναι να κοιτάξω μήπως παίζει κάτι "ενδιαφέρον" :bigsmile: Αλλιώς... αρχίζει η γκρίνια... οπότε την πατησαν όλοι!

Όνομα:
    Πόπη

λοιπον
    μαλλον οι φωτιες θα αναλαβουν Δράση που όμως θα υποστηριχθεί απο τη Γη
    για να είναι η πιο λογική και αποτελεσματική.
    Τα Νερά πιο παθητικά μπορούν να πάρουν το ρόλο τον εμψυχωτών της ομάδας
    και κυριώς να συμπαρασταθούν αν όχι το ένα στο άλλο στους υπολοίπους.
    Ο Αέρας θα μπορούσε να δώσει εναλλακτικές και πιο ασυνήθιστες λύσεις απεγκλωβισμού.

Νομίζω πως τη μεγαλύτερη ανασφάλεια θα τη νιώσει η Γη που θέλει ''να πατάει στα πόδια της''
    αν το ασανσερ σταμάτησε σε κάποιο όροφο και όχι στο ισόγειο.
    Οι Φωτιές και ο Αέρας θα είναι ιδιαίτερα ανυπόμονοι.
    Πιο ήρεμα τα Νερά με μια σχετικά πάντα γκρίνια ...
    :unsure:

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by popininja View Post
    Τα Νερά πιο παθητικά μπορούν να πάρουν το ρόλο τον εμψυχωτών της ομάδας
    και κυριώς να συμπαρασταθούν
    :unsure:
    Ε..οχι και εμψυχωτες τα νερα!! :nuts::nuts:
    και δεν νομιζω να συμπαρασταθουν στους αλλους!!:toung:
    τιποτα απο τα δυο δεν θα κανουν!

κουκι:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Σοφία

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    Ε..οχι και εμψυχωτες τα νερα!! :nuts::nuts:
    και δεν νομιζω να συμπαρασταθουν στους αλλους!!:toung:
    τιποτα απο τα δυο δεν θα κανουν!

κουκι:bigsmile:
    Εδώ υπάρχει αδικία και η σελήνη μου δεν μου επιτρέπει να κρατήσω το στόμα μου κλειστό..:toung:
    Ε όχι και δεν είναι εμψυχωτές τα νερά..! αν δεν είναι τα νερά ποιοι τότε?? οι παρτάκηδες γήινοι? οι ''στον δικό μου υπέροχο κόσμο'' αεράτοι? ή οι ξερόλες και αφ' υψηλού πύρινοι??
    όταν τα ''νερά''..περάσουν την κρισούλα, αν την πάθουν φυσικά..μια χαρά γίνονται τα κορόϊδα και συμπαραστέκονται πιο σιωπηλά και μη επιδεικτικά βέβαια στους άλλους..
    αχχχχ τα είπα...

please ας μη θεωρηθεί off topic..μη με κόψετε...
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)