- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 77
Thread: Βρείτε το επάγγελμα...
-
16-02-2010, 12:14 PM #61
Re: Βρείτε το επάγγελμα...
Το ωροσκόπιο αυτό , δείχνει ότι το άτομο έχει τον 6ο οίκο {εργασίας} στην Παρθένο, όπου μέσα βρίσκονται 4 πλανήτες. Η Σελήνη που είναι κυβερνήτης του 4ου οίκου του, ο Ποσειδώνας του 12ου οίκου του, ο Δίας του 9ου οίκου του, και η Αφροδίτη του 2ου και 7ου οίκου του. Η καριέρα χαρακτηρίζετε από τον 10ο οίκο και είναι ο Αιγόκερος με κυβερνήτη τον Κρόνο ο οποίος βρίσκετε μέσα στον 10ο .
Ο Κρόνος στον 10ο δηλώνει δυσκολίες και εμπόδια , αλλά καταξίωση σε μεγάλη ηλικία. Τις δυσκολίες τις δείχνει και η γωνία 90ο με τον Ήλιο που είναι κυβ. του 5ου, οίκος των τεχνών.
Ο Ποσειδώνας στον 6ο δηλώνει καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, και ότι έχει σχέση με την φαντασία , αλλά είναι κυβ. του 12ου και αυτό δημιουργεί εμπόδια και δυσκολίες στην επίτευξή τους. Ίσως να έπαιξε ρόλο και το σπίτι ή η μητέρα ή ο πατέρας ανάλογα γιατί η Σελήνη είναι σε συζυγία με τον Ποσειδώνα.
Ο κυβερνήτης του 6ου πάντως , ο Ερμής, δηλώνει συγγραφέας ή ρήτορας, και βρίσκετε στον 7ο στον Σκορπιό , το ηλιακό του ζώδιο. Επειδή η Παρθένος είναι το ζώδιο των υπηρεσιών, συνήθως έχουμε τους εργαζόμενους σε επαγγέλματα υπηρεσίας, αλλά με Ερμή στον 7ο, οι άλλοι, και Σκορπιό σύμβολο του σκοτεινού και κρυφού, και κυβ. 7ου Πλούτωνας στον 4ο, το σπίτι, δηλώνει εργασία πνευματική στο σπίτι που απευθύνετε προς τους άλλους, πιθανών συγγραφέας.
-
16-02-2010, 12:23 PM #62
Καλά, άργησα πολύ.
-
16-02-2010, 02:21 PM #63
Τι είναι αυτό που μου δείχνει τα πενιχρά οικονομικά της οικογένειας?
Γιατί αυτά που βλέπω δεν μου μοιάζουν αρkετά για να το αιτιολογήσω..εκτός και αν κάτι μου ξεφεύγει..
Κρόνος στον 10ο σε αντίθεση με Πλούτωνα στον 4ο ναι μου δείχνουν κάποιες οικογενειακές δυσκολίες..αλλά όχι απαραίτητα οικονομικές..ούτε ο χείρων ανάδρομος στον 2ο και στον ταύρο μου μοιάζει αρκετός.. ή μήπως παίζει τόσο σημαντικό ρόλο?
Έχουμε μια αφροδίτη κυβερνήτη ακμής 2ου οίκου στην παρθένο σε πτώση, αλλά και πάλι δεν την χτυπά άσχημα κάποιος άλλος πλανήτης για να πω ότι κάπως συνεισφέρει περισσότερο.
Είναι αυτά απο μόνα τους αρκετά?
Μου ξεφεύγει κάτι άλλο μήπως?:weird:Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
16-02-2010, 02:35 PM #64
-
16-02-2010, 02:50 PM #65
Μήπως ότι η αντίθεση αυτή (Κρόνου Πλούτωνα) είναι ακόμα πιο έντονη και αποδίδει τα στοιχεία της στο συγκεκριμένο πρόσωπο μια και είναι σε Τ τετράγωνο με τον ωροσκόπο του και μαλιστα και με τον Ουρανό που βρίσκεται ακριβώς επάνω του...? επίσης η οικοθεσία της αντίθεσης αυτής δεν υπονοεί ότι μιλάμε για μητέρα και πατέρα (4ος - 10ος οίκος?)...δε ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος βεβαιώς...
Το ίδιο και η Αφροδίτη ως δείκτης οικονομικών και κυβερνήτης του 2ου οίκου κάνει χιαστί με τον ωροσκόπο και τον ουρανό επίσης...
-
16-02-2010, 03:48 PM #66
-
16-02-2010, 04:05 PM #67
ψάχνω για συσχέτιση 8ου..αλλά..για να δούμε..
Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
16-02-2010, 04:21 PM #68
Πλούτωνας κυβερνήτης 8ου, ανάδρομος, πηγαίνει στον 4ο και κάνει τετράγωνο με ωροσκόπο. Εκεί μπορώ να συνυπολογίσω και την αντίθεση με κρόνο και ταυτόχρονα τετράγωνό του με ήλιο..κάπως μου δένει το γλυκό τώρα..
Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
16-02-2010, 04:27 PM #69
Με τη βοήθεια παράγωγων οίκων εννοείς Τίνα μου...?
-
16-02-2010, 04:37 PM #70
τους σκέφτηκα τους παράγωγους και εγώ, θεωρώ ότι είναι άκυροι εδώ όμως..αλλά αν είναι να μπλέξουμε με αυτούς καλά..σίγουρα είναι πιο απλά τα πράγματα σε πρώτη φάση..το θέμα είναι τα οικονομικά της οικογένειας του στον ''δικό'' του χάρτη, άρα αυτό που μπορεί να μας δώσει πληροφορίες είναι ο 8ος καθαρά, έτσι δεν είναι..?
δεν είναι τα δικά του αποκτήματα, είναι χρήματα, περιουσία , κληρονομικά που σχετίζονται με οικογένεια του..Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.