- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 77
Thread: Βρείτε το επάγγελμα...
-
15-02-2010, 03:28 PM #51
Re: Βρείτε το επάγγελμα...
Να δώσω και εγω συγχαρητήρια φυσικα σε όλους όσους έχουν βρει το επάγγελμα του...φως στο τουνελ*.
Έχω μια μικρή ερώτηση μονο...Τελικα μπορούμε να πούμε ότι ο Δίας δουλεψε επειδη εχει τελειώσει τις σπουδες του σαν παθολογος ? Και μόνο επειδή υπήρχε ενας Ν.Δ. σε συνδυασμό με τον πλανήτη Διας, έφερε αυτή τη καθυστέρηση ως αρνητικο καρμα καπος....ή δεν πρέπει να σκεφτο με αυτο τον τροπο? :embarrestGluck sind kleine Sterne,die mitten in den Tag fallen...Θα γινεις πιο εξυπνος,αν εχεις ενα αντιπαλο πιο ευφυεστερων (κανονες σκακι).
-
15-02-2010, 06:34 PM #52
Δεσποινάκι μου δεν μπορούσα να σου πω μπράβο για τα φάρμακα γιατί θα ήταν σαν να έλεγα το επάγγελμα, γι αυτό μην μου παραπονιέσαι.
Astro Liv ο Δίας στην Παρθένο και στον 6ο είναι σε διπλή αδυναμία, είναι όμως καλός για σπουδές που αφορούν τα επαγγέλματα της Παρθένου, για παράδειγμα θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει κτηνίατρος. ( Για την άλλη ειδικότητα που πήρε ψαχτείτε από αλλού και όχι από την Παρθένο). Ο Δίας σε σύνοδος με τον Νότιο δεσμό κατ αρχήν δείχνει μια επαναληψιμότητα, τι σημαίνει αυτό? ότι πιθανόν σε προηγούμενη ενσάρκωση έκανε το ίδιο επάγγελμα η, έκανε ένα επάγγελμα προσφέροντας έργο από το οποίο πληρωνόταν εφ όσον δούλευε σαν είλωτας. Συνήθως ο Νότιος δεσμός σε όψη με πλανήτη δείχνει κάτι δύσκολο η κάτι αρνητικό.
Αυτό που πρέπει να κάνει σε αυτή την ενσάρκωση ο άνθρωπος αυτός είναι να προσφέρει έργο η την βοήθεια του ανιδιοτελώς. Πράγματι στο παρελθόν -ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα των ασθενών του- (δούλευε σε συνοικεία φτωχή σχετικά) δεν έπαιρνε από όλους χρήματα. Επίσης από τότε που συνταξιοδοτήθηκε κοίταξε πολύ κόσμο ζωρίς να πάρει αμοιβή από κανέναν θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τιμήσει τους γονείς τους για τις θυσίες που έκαναν προκειμένου να σπουδάσει εκείνος το επάγγελμα που ήθελε.
-
15-02-2010, 06:49 PM #53
και το διοικητης ε;;
μην μου το τρως;
εγραψα διοικητης σε κτηριο με φαρμακα η σχετικο με την υγεια
Ξερεις ειναι καθαρα ψυχολογικο για μενα να παρω τα πανω μου:bigsmile:
εξξαλου μας το ειπες καθαρα σε αρκετα ποστ σου
θελω μονο το επαγγελμα του
με αγαπη
κουκι
Υ.Γ. Αντε περιμενουμε και αλλα κουιζ
να μας ξυπνανε το μυαλο μπας και ξεκολησουμε απο το φειςμπουκΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
15-02-2010, 07:50 PM #54
πιστευω να βαλετε κι αλα κουιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ ζζ
-
15-02-2010, 08:41 PM #55
-
15-02-2010, 08:48 PM #56
θα πρεπει τωρα εγω αυτο να το στραγγιξω να το δω απο εδω να το δω και απο εκει
κατι θελει να μου πει ο ΣΚΡ .....
μολις ειδα και το αλλο μνμ στο φεις μπουκ
για το θεμα αυτο..
Εχω στιψει το μυαλο μου
κατι που μου ειναι δυσκολο [λογο κρονου]
καθοτι ειναι επιπολαια και επιφανειακη μου η ματια [λογο σεληνης ].
Αλλαι η ανυσηχη φυση μου για μαθηση[τοξοτρα καραντι]επιμενει να κοιταει ξανα και ξανα
τον χαρτη του εν λογου κυριου
Δοκτορ-ΣΚΡ πες κατι παραπανω..:bigsmile::toung:
να βρουμε τι αλλο εκανε ο κυριος αυτος;
με αγαπη και ευχαριστουμε ξανα που μας τραβατε απο την αποβλακωση του φειςμπουκ
κουκιΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
15-02-2010, 10:18 PM #57
Σπουδασε ψυχολογια με ειδηκοτητα
στα ατομα που υπεφεραν απο εξαρτησεις.
6ος νοτιος δεσμος με τοσους πλανητες μεσα ειχε την γνωση μεσα του και την εδωσε σε εξαρτημενα ατομα
12ο ιχθει με τον βορειο δεσμο μαςδεινει ατομα αρρωστα
απο εξαρτησεις .ναρκωτικα,αλκολ ,ισως και σε αφροδισια νοσηματα να ειχε ειδηκοτητα
Τινακι μου για πες
αν βαδιζω σωστα
με αγαπη
κουκιΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
15-02-2010, 10:56 PM #58
-
16-02-2010, 11:56 AM #59
Καλημέρα σας,
αν και αρχάρια θα τολμήσω να πω την άποψή μου.Νομίζω ότι ο ¶ρης είναι ο πιο δυνατός πλανήτης.Ο ¶ρης στην αστρολογία κυβερνά το κεφάλΙ,επειδή είναι στο Λέοντα όμως που σχετίζεται με την καρδιά μήπως είναι καρδιολόγος?
-
16-02-2010, 12:05 PM #60
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.