s
Κερδίστε τον αστρολόγο:, είναι, επάγγελμα, σωστοί, θεωρείτε, τους, δείκτες, τέλει, καλή, επιτυχία, http://www.myhoroscope.gr/articles/images/chartfortest.gif, επάγγελμά, ποιο, αιτιολογήστε, γράψετε, δοκιμάστε, άνδρα, ενδείξεις, αποδείξεις, αναζητάμε, χάρτη, στον, παρακάτω, ανθρώπου, βρείτε, παρακαλώ, ανήκει, χάρτης, αυτού, επισημάνετε" /> [Βεδική] Βρείτε το επάγγελμα... - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 77
    Όνομα:
    Τίνα

Re: Βρείτε το επάγγελμα...

Καλησπέρα σε όλους!
    Είμαι πολύ περήφανη για εσάς το ομολογώ, τελικά όταν σας προκαλούν κάνετε πολύ καλές αναλύσεις. Όλοι έχετε πιάσει από κάτι, ο λόγος που διχάζεστε και δεν καταλήγετε σε κάποιο επάγγελμα είναι γιατί έχετε χάσει μια σημαντική λεπτομέρεια την οποία ακόμη δεν θα αποκαλύψω.

Λοιπόν να πάρουμε από την αρχή τα ποστ, δεν είναι ασφαλιστής αν και θα μπορούσε λόγω των Σκορπίστικων στοιχείων του. Πράγματι έχει καλλιτεχνικές ιδιότητες, μουσική, ζωγραφική, είναι πολυτάλαντος άνθρωπος με πολλά χομπυ και ενδιαφέροντα και ενώ σε νεαρή ηλικία ήθελε να γίνει μουσικός, εντέλει τον κέρδισε.............?????? Για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (στα νιάτα του) παρέδιδε μαθήματα μουσικής αλλά και ξένων γλωσσών.

Λιονταρινι, πάρα πολύ καλή η ανάλυση σου. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος λόγω δουλειάς ήρθε σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο. Δεν έχει αλλάξει πολλά επάγγέλματα, με εξαίρεση τα πρώτα χρόνια της ζωής του που ήδη σας είπα τι έκανε. Τώρα είναι σε σύνταξη όμως, όλα του τα χρόνια κατείχε θέση κύρους και εξουσίας. ¶ργησε να καταξιωθεί (στην πορεία θα σας εξηγήσω τον λόγο) και όντως τα παιδιά του άνετα θα τα χαρακτηρίζαμε εκκεντρικά.Κι ό ίδιος είναι εκκεντρικός σαν χαρακτήρας, ιδιαίτερα ευφυής και έχει πολύ ισχυρή προσωπικότητα.

Whisperer η σειρά σου, δεν έχει σχέση με τον κλήρο, φυσικά γνωρίζει τα πάντα περί κλήρου και έχει συγγενή Επίσκοπο, οι γνώσεις του είναι γενικές και δεν υπάρχει κάτι το οποίο να μην αναλύσει σε βάθος και με λεπτομέρεια, άλλωστε τι Σκορπιός θα ήταν με πολυαστρία στην Παρθένο. όμως σε κάτι έχει ειδικευτεί άσχετα από το εύρος των γνώσεων του. Έχει κάνει πολλά ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό τόσο για ψυχαγωγικούς λόγους όσο για επαγγελματικούς.

Βλέπω πως μέχρι τώρα υπερτερούν τα επαγγέλματα του γιατρού και του πολιτικού. Η καλή σας Κυρία Τίνα δεν θα διαχωρίσει ακόμη τίποτα για να απαντήσουν κι άλλα μέλη.
    Δέσποινα μου, έχεις απόλυτο δίκιο τα έντονα ΄ερωτικά στοιχεία δεν θα τον άφηναν να γίνει κληρικό οπως επίσης έχεις δίκιο για το εξωτερικό.

Και μια μικρή βοήθεια (όχι ότι την χρειάζεστε αλλά για να φανώ καλή), Τι είναι είναι αυτό που διαχωρίζει την ιατρική (Παρθένος 6ος) από έναν υπάλληλο του δημοσίου η να το πω αλλιώς τι είναι αυτό που διαζωρίζει μια απλή εργασία από μια θέση κύρους και επιφάνειας.

Καλή μας κυρία Τίνα..σε ευχαριστούμε για την απάντησή σου...τα έθεσες όλα πάρα πολύ όμορφα...

χμμ..τι να πω τωρα εγώ επ' αυτου του τελευταίου που μας ρωτάς...?

ισως θα έλεγα έντονοι γωνιακοί οίκοι...ειδικότερα χρωματισμένοι απο πλανήτες που εχουν να κάνουν με επιστήμες και διερεύνηση ισως...? όπως στην προκειμένη Ουρανός στον 1ο και Πλούτωνας στον 4ο?
    :embarrest

Οι μοίρες της ακμής του 6ου και του Δία έχουν ιδιαίτερη καρμικότητα, όπως και της ακμής του 7ου. Εξέχουσα προσωπικότητα

Όνομα:
    Τίνα

ισως θα έλεγα έντονοι γωνιακοί οίκοι...ειδικότερα χρωματισμένοι απο πλανήτες που εχουν να κάνουν με επιστήμες και διερεύνηση ισως...? όπως στην προκειμένη Ουρανός στον 1ο και Πλούτωνας στον 4ο

Πολύ σωστό αυτό που λες, όμως δεν ρωτώ από αστρολογικής πλευράς. Είναι κάτι το οποίο το πλησιάζετε όλοι και κανείς δεν το λέει.

Λιονταρίνι τι ακριβώς εννοείς όταν λες εξέχουσα προσωπικότητα? όσο για την καρμικότητα ακμών η πλανητών, θα έλεγα να μην μπλέξουμε τα μέλη παραπάνω αν και θα ήθελα κάποιος να μας εξηγήσει λίγο τους δεσμούς του Κυρίου αυτού.

Όνομα:
    cancerian

Ηρθε η ωρα να πω την κοτσανα μου! Μηπως ο κυριος αυτος ασχολειτω με μαθηματικα και αριθμους κ.τ.λ ?

Όνομα:
    Φωτεινή

Θα κάνω μια απόπειρα κι εγώ....:unsure:

Αν και λόγω Παρθένου, θα ταίριαζε μια θέση υπαλλήλου σε δημόσιο τομέα, θεωρώ ότι θα ήθελε κάποιο επάγγελμα που θα του έδινε την δυνατότητα να διακριθεί. Λόγω Κρόνου στον 10ο με ακμή σε Αιγόκερο, ίσως μια στρατιωτική καριέρα; λόγω Ουρανού σε Κριό και ¶ρη σε Λέοντα, νομίζω ότι θα κάλυπτε τόσο την ανάγκη για διάκριση, όσο και για περιπέτεια αλλά και τάξη στα πράγματα κα ιστην καθημερινότητα του.

Αυτό πάντως που βρήκα ενδιαφέρον στον χάρτη προσωπικά είναι ότι έχει το "υλικό"¨να ασχοληθεί με πολλά διαφορετικά πράγματα με επιτυχία.:bigsmile:

Ευχαριστούμε Τίνα για την σπαζοκεφαλιά
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    irene

μια ιδεα μοθ ηρθε θα την πω κ ασ ειναι λαθος 1 μπας και ειναι δικηγορος ? μου κανει για μεγαλο επαγγελμα! σκορπιος με κριο και πολυαστρια στον παρθενο! δεν ξερω!
    Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.

Όνομα:
    Τίνα

Γιάννη μου, οτίδηποτε ταιριάζει με τα στοιχεία του χάρτη μόνο κοτσάνα δεν είναι. Θα μπορούσε να είναι μαθηματικός η λογιστής........όμως δεν είναι.

Φωτεινούλα μου, να ήξερες πόσο δίκιο έχεις, 'οχι γιατί βρήκες το επάγγελμα του αλλά γιατί με δυο προτάσεις μας αναλύεις τον χαρακτήρα του. Έβρισκε αρκετά ενδιαφέρουσα την στρατιωτική καριέρα και αν την ακολουθούσε να είσαι σίγουρη ότι θα ήταν το πρωτοπάλλικαρο του Χίτλερ. Σε συζητήσεις του 'αλλωστε το παραδέχεται και ο ίδιος με την έννοια ότι το χάος, μόνο με στρατιωτικό και σκληρό νόμο αντιμετωπίζεται.
    Είναι πολύ πειθαρχημένος άνθρωπος και στην ζωή του επικρατεί τάξη και ασφάλεια. Και πράγματι όπως είπα και πρωτύτερα καταπιάνεται με πολλά πράγματα κάτι το οποίο φαίνεται από τον ¶ρη στον Λέοντα και στον 5ο και τα καταφέρνει εξίσου καλά σε όλα.

Ειρήνη μου δεν είναι δικηγόρος, όμως θα με ενδιέφερε να μάθω πως κατέληξες στο συμπέρασμα αυτό. Συνήθως κάποιος με πολυαστρία στην Παρθένο η τον 6ο όίκο δεν νομίζω πως διάλεγε το επάγγελμα του δικηγόρου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αρκετοί δικηγόροι δεν θα έχουν χαρακτηριστικά Παρθενίστικα.

Λοιπόν για τον Κρόνο που αναφέρατε σχεδόν όλοι να πω, πως πράγματι μετά τα 30 έφερε την καταξίωση στην ζωή του ανθρώπου αυτού. Με πολύ κούραση, κόπο, πολλές ευθύνες και αρκετή πειθαρχία από μέρους του - έχει και Ήλιο τετράγωνο Κρόνο- ., πολλές αναποδιές, καθυστερήσεις και ότι άλλο φέρνει σε αυτή την θέση ο Κρόνος. Αυτοδημιούργητος , φιλόδοξος και τρομερά μεθοδικός.

Η συνέχεια δική σας. Σας έχω δώσει την ερώτηση κλειδί και μια επιπλέον πληροφορία κλείδι. Παρόλα αυτά εξακολουθείτε να χάνετε την λεπτομέρεια.

Είναι γιατρός χωρίς σύνορα

Κυρίαρχη όψη, ο κρόνος αντίθεση πλούτωνας

Kατάσκοπος ή ντέντεκτιβ?

Όνομα:
    Δεσποινα

υπουργος υγειας

η'' δοιηκητης σε κατι που εχει σχεση με παλιο
    κτηριο με ιστορια που ηταν μεσα αυτος

ΚΟΥΚΑΚΙ:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)