- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 101 to 110 of 126
Thread: Επανασύνδεση σε σύνθετο
-
31-12-2009, 11:27 AM #101
-
31-12-2009, 11:30 AM #102
Re: Επανασύνδεση σε σύνθετο
Αγαπητή PRATIMA όψεις Αφροδίτης Κρόνου δείχνουν μακροβιότητα. Η σύνοδος Κρόνου με Κρόνο σε συναστρία συνήθως δείχνει ότι τα άτομα είναι σχεδόν της ίδιας ηλικίας. Η αντίθεση δεν δείχνει απαραίτητα άσχημο τέλος όσο μια σχέση που αντέχει στον χρόνο και τις δοκιμασίες οι οποίες πιθανόν να είναι πολλές, με εκείνον που έχει τον Κρόνο να είναι λιγότερο εκδηλωτικός από τον άλλον. Ως προς την άλλη σου απορία, μάλλον κάνεις κάποιο λάθος η εγώ δεν την έχω καταλάβει σωστά, διότι ένας είναι ο σύνθετος χάρτης και όχι δύο για να τους συγκρίνουμε εκτός αν εννοείς ένα χάρτη σύνθετο σε σχέση με τον προοδευτικό του? Τέλος πάντων ζητώ συγνώμη γιατί δεν έχω καταλάβει την απορία σου.
Πολύ εύστοχη η απορία σου Μητσάκο, είμαι σίγουρη ότι πολλοί θα έχουν την ίδια απορία αλλά πιθανότατα για κάποιους λόγους να μην έχουν την επιθυμία να την εκφράσουν. Οι επανασυνδέσεις αφορούν όποιον θέλει την επανασύνδεση είτε είναι δεσμευμένος είτε όχι. Πολλοί είναι εκείνοι που διατηρούν δύο σχέσεις, με την μία να διαλύεται και να επιθυμούν την επανασύνδεση της εκ νεόυ. Σε αυτές τις περιπτώσεις όπως γνωρίζεις παίζουν αρκετά τα διπλά ζώδια και ο Ποσειδώνας συν τις ενδείξεις επανασύνδεσης που έχουν αναφερθεί παραπάνω και που είναι περιττό να αναφέρουμε πάλι.
Για εμένα όμως σε αυτές τις περιπτώσεις η καλύτερη μέθοδος είναι η ωριαία όπου εκεί τα πράγματα είναι πιο συγκεκριμένα
-
31-12-2009, 11:34 AM #103
-
31-12-2009, 11:58 AM #104
.....ναι η ωριαια γλυτωνει πολυ ψυχικο κοστος τινα!ουτε παιδευεσαι με συνθετο και συναστρια.ξερεις ναι η οχι..απλα οσοι εχουμε θεματα τα ψαχνουμε με ολους τους τροπους.να βγαλουμε απο τιν μυγα ξυγκι.οχι οτι απορριπτω τα αλλα συστηματα προβλεψεων!!!ειμαι λατρης της ωριαιας αλλα απο μακρια μιας κι ειναι δυσβατο κομματι αυτο για εμενα
....α κι οσον αφορα για καποιον που εχει μι α σχεση και θελει να δει αν θα γυρισει καποιος αλλος δεν μπορουμε απλα να κοιταξουμε τον συνθετο χαρτη της καθε σχεσης:ξεχωριστα?:unsure:
-
02-01-2010, 02:29 AM #105
-
02-01-2010, 03:15 AM #106
Kαι συνδυαστικά αλλά και μόνο ενδεικτικά. Όπως παντού έτσι και στις επανασυνδέσεις πρέπει να γνωρίζουμε το εξής: χίλιες ενδείξεις να δείχνουν επανασύνδεση, το μόνο που σημαίνουν είναι ότι συντρέχουν ευνοϊκοί όροι για να επιτευχθεί μια εν δυνάμει επανασύνδεση, εάν και μόνο εάν τα μέρη το θέλουν. Εάν ο ένας από τους δύο δεν το επιθυμεί φυσικά τίποτα δεν πρόκειται να γίνει. Μπορεί ο άλλος να το σκέφτεται μεν (όπως υποδεικνύει η αστρολογική εύνοια) αλλά μέχρι το σημείο οι δύο να ξαναβρεθούν μαζί είναι από χλωμό έως αδύνατον. Τα άστρα δεν είναι ματζούνια να τα ρίχνουμε στον καφέ ούτε η αστρολογία κάποιο είδος βουντού και τα λοιπά.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
02-01-2010, 12:47 PM #107
Ναι αλλά το θέμα είναι ότι οι χάρτες των δυο το δείχνουν αν το επιθυμούν ή όχι και ποιός το επιθυμεί. Προσωπικά πάντως πιστεύω ότι διελεύσεις και τρέχοντα αστρολογικά φαινόμενα σε σχέση με το Σύνθετο λένε πολύ περισσότερα από τις διελεύσεις ανάδρομων σε γενέθλιους οίκους. 'Ενα πρόσφατο παράδειγμα η έκλειψη αυτή που ενεργοποίησε τη Σελήνη ενός Σύνθετου στον 1ο οίκο την ώρα που όλες οι διελεύσεις από τους γενέθλιους χάρτες ήταν υπέρ της επανασύνδεσης. Μια έκλειψη επάνω σε ζωτικά σημεία του Σύνθετου μπορεί να τερματίσει οριστικά μια σχέση.
-
30-01-2010, 08:32 AM #108
.....τα μπερδεψα λιγο τοτε λογω αναδρομου ερμη αλλα τωρα ειναι ολα ξεκαθαρα σε αυτη την ζωη ακομη και το πως να γραφω εδω:nuts:.επρεπε να δωσω feedback γιατι οντως ειχα κανει αναλυσεις επι αναλυσεων για επανασυνδεση..τωρα λοιπον που αφροδιτη και ηλιος περασανε στον 5 οικο του συνθετου εγινε η επανασυνδεση.μαλλον το ξεκαθαρισμα των πραγματων..για επανασυνδεση ισως ειναι δυσκολο ακομη...αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη που μπορεσα να κουβεντιασω να ξεκαθαρισω να καταθεσω την ψυχη και να παμε αυτη την σχεση ενα βημα παραπερα απο τα εγωιστικα κινητρα...να πω εκεινη την μερα η σεληνη στον καρκινο εκανε συνοδο με αφροδιτη και ηλιο του μεσουρανηματος του συνθετου...ισως γι αυτο να υπηεχε η οικειοτητα η ασφαλεια κι η γλυκυτητα..χωρις να θελω να το τραβηξω ηθελα να θεσω μια ερωτηση που μπορει και να μην απαντηθει...γιατι θελουμε επανασυνδεση?μηπως δεν αντεχουμε την απορριψη η θελουμε να κρατησουμε το αλλο πλασμα δεσμιο μας?...εγω παντως χαρηκα κι ακομη κι αν με ποναει νομιζω σε αυτη την σχεση με πλουτωνα στον 1 και συνοδο με σεληνη ...δουλεψε σωστα..αλλαξε τον τροπο που βλεπω τις σχεσεις....δεν μπορουμε να παρουμε ολους τους ανθρωπους μαζι μας...μονο να τους κουβαλαμε στο ταξιδι της ζωης...συγνωμη για το αν βγηκα εκτος θεματος.:embarrest
-
01-02-2010, 12:04 AM #109
εγω απο που να κοιταξω για επανασυνδεση? :blink:
Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.
-
01-02-2010, 07:20 AM #110
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.