- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 17 of 17
Thread: ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
-
06-11-2008, 07:32 AM #11
-
06-11-2008, 08:05 AM #12
Re: ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
Δεν πιστευω οτι ειναι μονο ο Ν.Δ. που σε τραβαει και βγαινεις επιθετικη προς τους τριτους.Νομιζω(αν εχω κανει καλα τους υπολογισμους) οτι εχεις ενα τ-τετραγωνο με σεληνη-δια αντιθεση με αρη ,τετραγωνο με ηλιο.
Το τετραγωνο σεληνη-ηλιου δειχνει κακη σχεση με το αντιθετο φυλλο καθως και δυσκολια στην δημιουργεια υγειων σχεσεων γενικοτερα,η αντιθεση σεληνης-αρη δειχνει εναν εσωτερικο αναβρασμο που εκδηλωνετε με αψυχολογιτες αντιδρασεις,δειχνει επιθετικοτητα προς ατομα του ιδου φυλου και δυσκολια στην κατανοηση της γυναικιας φυσης σου και τελος το τετραγωνο ηλιου-αρη σου δεινει εναν δυναμισμο που σε κανουν επιρρεπει σε ρηξεις και εριδες.Και σε ολων αυτο τον συνδιασμο εμφανιζετε και ο διας να βγαλει ολη την υπερβολη του και μαλιστα σε οικους που εχουν σχεση με εσενα,τις συνεργασιες σου -γαμος και την οικογενεια σου.
Αυτα ισχυουν μονο εαν εχω κανει σωστο υπολογισμο(βαση των στοιχειων που εδωσες) και εφοσων εχω απομονωσει τις οψεις απο τον υπολοιπο χαρτη,γιατι στην αστρολογια(βαση της θεωριας περισσοτερο καταρτησμενων ανθρωπων) κοιταμε το συνολο των οψεων και οχι αυτες μεμονομενες.Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
06-11-2008, 01:54 PM #13
ΩΡΑΙΑ!!!!!! Ειμαστε στο ιδιο σημειο κοιταξα το ωροσκοπιο μου και δεν εβγαλα ακρη ο ηλιος μου ειναι σε ηρεμο ζωδιο ΙΧΘΥΣ συναισθηματικο Ο ωροσκοπος μου στον ΣΚΟΡΠΙΟ σταθερο και συναισθηματικο. Η ΣΕΛΗΝΗ μου στον πρωτο οικο μου τα συναισθηματα μου ειναι εντονα και κτητικα και μαλλον γινονται περισσοτερο εντονα αυτα τα στοιχει γιατι εχω συνοδο με τον ΔΙΑ.Τα χαρακτηριστικα μου ειναι συμμετρικα περισσοτερο προς τον ΙΧΘΥ σε μικρη ηλικια ιδιαιτερα τα ματια μου βρισκομαι αλλου ετσι μου λεγαν παντα.Στοιχεια εξωτερικα δεν εχω του ΣΚΟΡΠΙΟΥ αλλα εχω του ΤΟΞΟΤΗ γιατι ο ΔΙΑΣ μου ειναι στον ΤΟΞΟΤΗ αλλα οχι ιδιαιτερα απλα ειχα στα νιατα μου καλο σωμα γιατι εκανα γυμναστικη και ισιο το κορμι μου.Τώρα ειμαι παχια γιατι σταματησα και το εχω ριξει στο φαι νομιζω του ΤΟΞΟΤΗ παλι.Ασχουλουμαι με μεταφυσικη μου αρεσει να μαθω τι υπαρχει περα απο τον ΘΑΝΑΤΟ γιατι πιστευω οτι η ζωη εδω σε αυτη την γη ειναι οπως παει το παιδι νηπιογωγειο .δημοτικο γυμνασιο,λυκειο.Ο ΘΑΝΑΤΟΣειναι μια νεα αρχη καπου αλλου.ΟΤΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΠΑΛΙ.Δεν με ενοχλει αυτο αλλα μονο θαθελα να ξαναδω την ΜΑΝΑ μου σε αυτην την γη εστω και με αλλη μορφη.Μακαρι να ειναι αληθεια οτι οι ψυχες συναντιωνται σε καποια αλλη διασταση η σε καποια αλλη μορφη.Δεν ξερω τιποτε μονο ψαχνω.Ειναι εγωιστικο να πιστευω οτι η ψυχη μου αιωρειται καπου προτιμω να εχω αλλο σωμα και τα λαθη μου να μου δωθει η ευκαιρια να τα διορθωσω αλλα να μην ψαχνω να τα ξερω ηδη.
-
14-03-2009, 08:14 PM #14
Συγγνώμη για αυτό που θα πώ, αλλα χωρίς να γνωρίζω πολλά από αστρολογία, ας το πα΄ρουμε λίγο πιο ψυχολογικά. Κι έστω οτι ήσουνα αμαζόνα στην προηγούμενη ζωή σου η κατι τέτοιο τελος παντων. εστω οτι ήσουνα και άντρας, εγώ λέω. Ψάξου λιγο εσωτερικά μήπως σου λειπει η καταξίωση γενικά. Γιατι μαλλον απώθησες τη θηλυκή σου πλευρά θεωρώντας την αδύναμη και ανύψωσες την ανδρική σου πλευρά ως σοβαρή και αξιόλογη. Η ίδια λες οτι υποτιμάς τις γυναικες που προβάλουν τη θυληκότητα τους. Μήπως πάνω τους προβάλεις την απέχθεια που νιωθεις για τη δική σου θηλυκότητα? Κούλαρε λίγο, δεν τρέχει και τίποτα....!Κι ελπίζω να μη σε ενοχλεί που ολες εμεις που σου απανταμε είμαστε γυναικες με μια σκεπτόμενη ίσως θηλυκότητα...Ελπίζω, να μην το παρεις προσωπικά. Χωρια που μάλλον πρέπει να το ψαξεις ψυχολογικά και μετα αστρολογικά. ισως έτσι βοηθηθείς περισσότερο....
-
21-03-2009, 02:56 AM #15
Είμαι μόλις 16 χρονών αλλα πριν περιπου 1 χρόνο πέρασα την ιδια κατάσταση στη ζωη μου,και ειναι γεγονός οτι ακόμη υπάρχουν υπολοιματα αυτής της απέχθειας προς το θηλυκο γένος απο μέρους μου. Από αστρολογικής άποψης πιστευω πως η αφροδιτη και ο αρης στον κριό σε δυσαρμονικές όψεις τοσο με τον ήλιο σου οσο και με τη σελήνη και τον ωροσκόπο σου ειναι τα σημάδια αυτης της πιο μαχητικης και αν θες ανδρικης συμπεριφορας.Πιστευω πως βρισκεσαι σε διαρκη ανταγωνισμο με τον ιδιο σου τον εαυτο.Ενας ανθρωπος εχει και θυληκές και αρσενικές τάσεις μεσα του. Προσωπικα,θεωρω πως η υπερβολικη προσηλωση ειτε στη μια ειτε στην αλλη πλευρα ειναι αρνητικη. Θα συμφωνησω με την Αριανα. Αποδεξου τη θηλυκη σου πλευρα. Εχω την αισθηση οτι εχεις τσακωθει μαζι της. Ουσιαστικα ανταγωνιζεσαι τις υπολοιπες γυναικες,τις υποτιμας και απεχθανεσαι τον πιο γυναικειο τροπο συμπεριφορας γιατι δεν μπορεις να συμφιλιωθεις με αυτην την πλευρα του εαυτου σου.Οπότε εαν δεν μπορέσεις πρώτα να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου και τη φύση σου,πως θα μπορεσεις και με τις αλλες γυναίκες?Ακόμα σε ο,τι ειπες σε σχεση με το θανατο με βρισκεις συμφωνη(λες επειδη εχω και εγω ωροσκοπο σκορπιο?:toung Ο,τι πεθαινει,ξαναρχιζει.ξαναγε ννιεται,ειναι κατι που συγκαταλεγεται στις ιδιοτητες των ανθρώπων σε ψυχικο επιπεδο,επομενως γιατι και να μην ισχυει και σε πιο πρακτικο?
-
24-12-2009, 03:33 AM #16
διαβασα το σχετικο θεμα και το βρισκω εξαιρετικα ενδιαφερον!!!!!!! εχω ανησυχιες σχετικα με προηγουμενες ζωες μου.. σκεφτομαι να κανω υπνωση μηπως εκει βρεθει κατι... αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν καποιο στοιχειο στο χαρτη δειχνει την υπαρξη προηγουμενης ζωης? εχω βορειο δεσμο στον υδροχοο στο 2 οικο μου και νοτιο δεσμο στο λεοντα στον 6 οικο μου.. κυβερνητης του 10 και 11 οικου μου ειναι ο αιγοκερως και του 12 οικου μου ο υδροχοος... φανερωνουν αυτα κατι σχετικο με προηγουμενες ζωες? εχω ψαξει και εχω βρει οτι στην προηγουμενη ζωη μου ημουν υδροχοος..δεν ξερω ομως κατα ποσο ευσταθει..αν γνωριζει καποιος κατι σχετικο ας μου απαντησει...σας ευχαριστω...
-
24-12-2009, 03:39 AM #17
Διαβάστε....τα ανάλογα άρθρα εδώ
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.