- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 11
Thread: κλήρος τύχης
-
26-02-2009, 10:13 AM #1
κλήρος τύχης
καλημέρα σε όλους!
μπορεί κάποιος να μου πεί τι σημαίνει να έχω κλήρο τύχης στους Διδύμους με τετράγωνο με τον ήλιο, τρίγωνο με το ¶ρη και εξάγωνο με τον χείρων?
-
26-02-2009, 01:16 PM #2
Re: κλήρος τύχης
Για να μπορέσει κάποιος να σου απαντήσει ,νομίζω πως πρέπει να αναφέρεις και τους οίκους που βρίσκονται οι πλανήτες αυτοί.Πάντως σε γενικές γραμμές,ο κλήρος της τύχης στους Δίδυμους δίνει στο άτομο ευστροφία.Και επειδή αυτός είναι ο κύριος τομέας που αντλεί ευχαρίστηση,δεν χάνει ευκαιρία για μάθηση και επικοινωνία,προκειμένου να αυξήσει τις γνώσεις του.
Αρνητικό σημείο είναι η τάση που έχει να βλέπει τα πάντα διανοητικά,αποκλείοντας κατά κάποιο τρόπο το συναίσθηματικό κομμάτι.What goes around comes around
-
26-02-2009, 03:06 PM #3
Καλησπερα και παλι!Θα ηθελα να μου πειτε τι σημαίνει οταν εχεις, Κλήρος Τύχης στον Ζυγό με Τετράγωνο με τον Ερμή,
στον 5οικο??? Επισης ποιες όψεις ειναι αυτες οι οποιες ειναι ασχημες σε εναν γεννεθλιο χαρτη γενικα?? Αυτες οι οψεις οι οποιες θα δυσκολευαν ενα ατομο σε τομεις της ζωης του(π.χ Β.Δεσμος τετραγωνο Πλουτωνα)...........! Ελπίζω να μην σας μπερδεψα!!!!!!
-
27-02-2009, 10:08 AM #4
-
27-02-2009, 07:01 PM #5
Για τον κληρο τη τυχης:
Ο κλήρος της τύχης
Οσο για τις οψεις δεν θα ελεγα ασχημες ,αλλα δυσκολες ,οι οποιες πρωτα ειναι τα τετραγωνα και επειτα οι αντιθεσεις.Στο μεν πρωτο ειναι δυσκολα γιατι ειναι κατι που σου δινει το ερεθισμα συνεχως να εισαι σε μια κινητηκοτητα και υπερδιεγερση , ενω η αντιθεση εχει τα ιδια χαρακτηριστικα αλλα ειναι λιγο ποιο ευκολο να κατανοηθει και να δωσει μια ισορροπια στο ατομο.Ειναι ,για εμενα ,απαραιτητες σε εναν γεννεθλιο χαρτη γιατι δινουν το εναυσμα για την αρχη της κινητοποιησης.
Τωρα αν θελεις επιγραμματικα ολες τις δυσκολες οψεις, ειναι λιγακι δυσκολο...αλλα αν κατανοησεις τις εννοιες των οψεων μετα θα ξερεις ποιες ειναι οι ποιο δυσκολες....Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
16-03-2009, 07:13 PM #6
Γειά σας,
θα ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει να έχεις Κλήρο τύχης στον Ζυγό στον 4ο οίκο, ο οποίος να κάνει σύνοδο με την Σελήνη και τον Αρη στον Ζυγό (4ος οίκος ) και χιαστί με τον Χείρωνα (10ος οίκος) στον Ταύρο.
Δείχνει κάτι για την οικόγένεια και την σχέση με την μητέρα;
Ευχαριστώ.
-
18-03-2009, 04:46 PM #7
Γεια σας!Ηθελα να ρωτησω αν σε μια συναστρια τα ατομα εχουν κληρο τυχης στο ιδιο ζωδιο σημαινει κατι?εγω εχω κληρο τυχης στους ιχθυες οπως και ο φιλος μου,μονο που εμενα ειναι στον 3ο οικο ενω στο φιλο μου στο 10ο
-
20-03-2009, 09:34 PM #8
-
21-03-2009, 03:07 PM #9
καλημέρα σας.
Μήπως κάποιος θα μπορούσε να μου εξηγήσει τί σημαίνει η κλήρος της τύχης στον Τοξότη (9ο) και σε τετράγωνο με τον Αρη (στους Ιχθύες στον 12 οικο) και τον Πλούτωνα (στην Παρθένο στον 6 οικο).
Σας ευχαριστώ.
-
24-12-2009, 03:25 AM #10
θα ηθελα να ρωτησω τι σημαινει ο κληρος τυχης στον αιγοκερω στο 10 οικο...ευχαριστω..: nuts:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.