- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 33
Thread: Αφροδίτη
-
02-12-2009, 11:22 AM #21
Re: Αφροδίτη
Εκπλικτική η επιλογή ακόμα ενός αρθρου στο site σας...συγχαρητήρια...Έχω αρχίσει να μελετάω θέματα περί αστρολογίας πολύ πρόσφατα κ μου φαίνεται όλο καί πιό ενδιαφέρουσα..'Ως αρχάρια θα ήθελα να ρωτήσω κ εγώ για την Αφροδίτη μου κ την αποκρυπτογράφιση της σύμφωνα με τόν γενέθλιο χάρτη μου,μου κίνησε πολύ το ενδιαφέρον!Βρίσκεται στόν Υδροχόο στόν πρώτο οίκο όπως κ ο ωροσκόπος μου ειναι Υδροχόος επίσης κ ο Β.Δεσμός μου Υδροχόος στον πρώτο οικο.Δεν ξέρω αν δίνω περιτές πληροφορίες αλλα όπως είπα είμαι αρχάρια:toung:...Ευχαριστώ προκαταβολικά :bigsmile:
-
13-12-2009, 03:42 PM #22
Αυτό είναι το τετράγωνο που κάνει ο Πλούτωνας με την Αφροδίτη μου από το 12ο σπίτι. Αν ο Πλούτωνας ήταν σε άλλο σπίτι, μπορεί να ήμουν πιο έντονη, παθιασμένη και ίσως με περισσότερες εμμονές, όπως περιγράφεται μερικές φορές αυτό το τετράγωνο του Πλούτωνα.
α. μία Αφροδίτη στον Ζυγό στις πρώτες μοίρες απ' ότι θυμάμαι (θα το δω και θα το διευκρινήσω) θεωρείται ως μία πάρα πολύ καλή θέση απ' όσα διαβάζω - είναι μία Αφροδίτης που της αρέσουν τα ωραία, είναι διπλωμάτης, αρμονική, όλα αυτά τα του Ζυγού κτλ. Έγω γιατί δεν την βλέπω ή δεν μπορώ να την καταλάβω αυτή την Αφροδιτή μού;;;;;
β. Μετά βλέπω ότι δίπλα της υπάρχει ο Ουρανός (ο επαναστάτης, αντισυμβατικός, ξαφνικός κτλ). και αναρρωτιέμαι τελικά μήπως φταίει αυτή η σύνοδος. Και αυτός σε μία θέση αν δεν κάνω λάθος καλή (ζυγός). Δεν θα έλεγα ότι είμαι το πλέον διπλωματικό και αρμονικό άτομο. Τις υποθέσεις μου τις χειρίζομαι (απαράδεκτα - θέλω δουλειά΄- αλλά το δουλεύω- προσπαθώ να γίνω πιο διπλωμάτης)...
γ. Και βέβαια και το τελευταίο είναι ότι έχω και έναν Πλούτωνα (Παρθένο) σύνοδο με Αφροδίτη (μία ασύμβατη σύνοδο) Η Αφροδίτη αυτή παίρνει Πλουτώνια χαρακτηριστικά;;;;;; Γι αυτό υπάρχει αυτή όλη αντίφαση;;;;;;
Επίσης εδώ μπορούμε να πάρουμε υπόψιν και τον οίκο που βρίσκεται;;; Ακμή του 2ου στην Παρθένο! Που σημαίνει ως προς την οικοθεσία είναι σε πτώση!!!! :notrust:
Προσπαθώ να καταλάβω και να προσδιορίσω το θέμα! θα ήθελα τη βοήθεά σας!!!
με εκτίμηση
-
14-12-2009, 11:27 AM #23
Όταν η Αφροδίτη κάνει όψεις με άλλους πλανήτες οι ανάγκες της τροποποιούνται ανάλογα με τους πλανήτες αυτούς. Ο Ουρανός δεν φημίζεται για την διπλωματία του ούτε ο Πλούτωνας για την αρμονία που φέρνει. Δίνουν μάλιστα και αντίθετες ανάγκες. Ο Ουρανός θέλει ανεξαρτησία ενώ ο Πλούτωνας (αν ισχύει η σύνοδος αυτή) θέλει βάθος και πάθος. Το βάθος και το πάθος σε μια σχέση σημαίνει προσκολλήσεις συναισθηματικές, πράγμα που δεν επιθυμεί ο Ουρανός.
Ο Ουρανός μαζί με την Αφροδίτη μπορεί να δείξει ένα ενδόμυχο φόβο για την δέσμευση μέσα σε μια σχέση γι' αυτό το άτομο μπορεί να επιλέγει σχέσεις που έχουν κάποιο εμπόδιο ως προς το να γίνουν δεσμευτικές. Η σύνοδος με τον Πλούτωνα (ξαναλέω, αν ισχύει) μπορεί να δείξει προσκόλληση σε σχέσεις που δεν μπορούν να προχωρήσουν σε μια ουσιαστική δέσμευση λόγω του Ουρανού.
Ο 2ος οίκος δεν είναι οίκος πτώσης για την Αφροδίτη γιατί αντιστοιχεί στον Ταύρο όπου η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης.
-
21-02-2011, 01:16 AM #24
πολύ ωραίο άρθρο!! αυτή η οπτική με ξάφνιασε πραγματικά. Πως καταλαβαίνουμε τις ερωτήσεις τις ώστε να τις απαντήσουμε; πως μπορούμε να την στολίσουμε; Με Αφροδίτη στους Ιχθύς και σε πρώτο οίκο, μάλλον ειμαι αναποφάσιστη αν τελικά κάνω το σωστό....
-
21-02-2011, 10:57 AM #25
Υπέροχο άρθρο! Ενας ύμνος στην Θεά του Ερωτα!! Εχω ωροσκόπο Ζυγό και η Αφροδιτη μου είναι στον Ταύρο στον 7ο οίκο! Αλλά έχω κι έναν Ποσειδώνα στον 1ο που κάνει αντίθεση μαζί της και μου τα χαλάει λίγο!
-
22-02-2011, 01:12 AM #26
Πράγματι, ένα πολύ ωραίο άρθρο... Όσο κι αν προσπαθώ να δουλέψω την αφροδίτη μου, τα πράγματα συνεχίζουν να είναι δύσκολα 'μαζί της'. Η αφρό μου είναι στον αιγόκερω (1ος οίκος) και τετραγωνίζεται από άρη, κρόνο, πλούτωνα στον ζυγό (9ος), αντίθεση με β.δ και σύνοδο με σελήνη! Τί να πρωτομαζέψω??????
-
22-02-2011, 01:34 AM #27
Η αφροδιτη με τον κρονο σου εχουν αμοιβαια υποδοχη. Αυτο λοιπον μην σε στεναωρει.Το αντιθετο μαλιστα.Κατι παρομοιο συμβαινει και με τον αρη σου.Αυτος υποδεχεται την αφροδιτη σου απο οικο διακυβερνησης και απο το ζωδιο της εξαρσης του.Η αφροδιτη υποδεχεται τον αρη σου απο οικο διακυβερνησης.
Σου μενει ο πλουτωνας να βαλεις σε ταξη.
-
22-02-2011, 02:53 AM #28
Είναι αλήθεια πως την όψη αφρό-κρόνου την έχω δουλέψει καλύτερα από τις υπόλοιπες (μάλλον μου ήταν πιο εύκολο, λόγω των πολλών κρόνιων στοιχείων στο χάρτη μου), η "διαμάχη" μεταξύ άρη-αφρό νομίζω πως έχει αρχίσει να καταλαγιάζει.. Όσο για αφρό-πλούτωνα, μάλλον έχεις δίκιο.... εδώ τα πράγματα είναι ζόρικα, εδώ χρειάζεται πραγματική προσπάθεια και δουλειά ειδικά πάνω στις ερωτικές σχέσεις. Η "δραματοποίηση" είναι προτιμότερο να διοχευτεύεται στην τέχνη και όχι στον έρωτα
-
22-02-2011, 03:00 AM #29
Τι να πω κι εγώ με την αφρούλα μου στον 7ο στους Διδύμους
σε αντίθεση με τον ποσειδώνα στον ωροσκόπο στον τοξότη?
Κατέβα από το σύννεφο... :nuts:Tabula rasa
-
26-09-2011, 02:54 AM #30
Αφριδιτη στον κριο παθιαρα ,στον 11ο (λιγο απομακρη και απροσιτη στην αρχη) σε τετραγωνο με τον ουρανο στον 8o που απροβλεπτα και ξαφνικα γινεται πολυ εκδηλωτικη και φλογερη, σε τετραγωνο με τον Δια στoν 2o γεναιοδωρη και υπερβολικη στην εκφραση των συναισθηματων (σε αυτο συμβαλει καταλλητικα και η σεληνη στον ζυγο στον 5ο τερμα ερωτιαρα) οταν φυσικα δεν εχει αμφιβολιες για τα συναισθηματα της και του αλλου....!:nuts:
Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.