s
διαζύγιο - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 16 of 16

Re: διαζύγιο

Quote Originally Posted by WHITE.HORSE View Post
    σε κάποια συζήτηση είχα διαβάσει από επαγγελματία του χώρου να αναφέρει πως ο 7ος σε διπλό ζώδιο είναι επίσης ένα στοιχείο που δίχνει πως θα συνάψουμε γάμο με άτομο που να είχε προηγούμενο γάμο.
    έχετε υπ' όψιν για κάτι τέτοιο ?
    Το 7ο σε διπλό ζώδιο μπορεί να αποτελεί ένδειξη για δυο γάμους σ' ένα γενέθλιο ωροσκόπιο, αρκετοί όμως άνθρωποι προχωρούν σε δεύτερο γάμο χωρίς το 7ο τους να είναι σε διπλό ζώδιο. Αφορά όμως αυτό το ίδιο το άτομο και όχι τον σύντροφό του. Αν όμως μια γυναίκα έχει την τάση στο γενέθλιό της να παντρευτεί διαζευγμένο άντρα πρέπει κάπως να φαίνεται και στο δικό του ότι θα προχωρήσει σε δεύτερο γάμο.

Όνομα:
    thanasis

σε γυνεκειο θεμα οι δυσμενεις οψεις του πωσειδωνα προς τον ηλιο η τον αρη μπορουν να δωσουν σχεση με παντρεμενο η χωρισμενο η με παιδια.μια συγχυση γενικα στη ζωη του αλλου θα υπαρχει.επισης ο πωσειδωνας στον 8ο οικο μπορει να σε ελξει απο ατομο με μπερδεμενα θεματα,επισης οι ιχθεις στον 7ο κ αν ο πωσειδωνας περνει δυσκολες οψεις μπορουν να σου φερουν συντροφο που κουβαλαει θεματα.

Όνομα:
    Άννα

Μια ερώτηση-.> Στον γενέθλιο χάρτη του συζύγου μου εντόπισα με τις λίγες γνώσεις που διαθέτω όψεις διαζυγίου όπως Σελήνη σε διπλό ζώδιο στον 7ο οίκο,Ωροσκόπο σε αντίθεση με την Σελήνη,Αρη σε αντίθεση με τον ουρανό.Στον δικό μου όμως δεν εντόπισα παρόμοια δεδομένα.Σαφώς δεν δηλώνουν απαραιτητα αυτές οι όψεις διαζύγιο αλλά οποσδήποτε κατι σημαινουν.Μπορεί να με διαφωτίσει καποιος? Ημ γενν. εκείνου 9-2-1968 και ωρα 03;00 και εγώ 13-9-1970 και ώρα 23:00.:embarrest
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Quote Originally Posted by παλίρροια View Post
    Μια ερώτηση-.> Στον γενέθλιο χάρτη του συζύγου μου εντόπισα με τις λίγες γνώσεις που διαθέτω όψεις διαζυγίου όπως Σελήνη σε διπλό ζώδιο στον 7ο οίκο,Ωροσκόπο σε αντίθεση με την Σελήνη,Αρη σε αντίθεση με τον ουρανό.Στον δικό μου όμως δεν εντόπισα παρόμοια δεδομένα.Σαφώς δεν δηλώνουν απαραιτητα αυτές οι όψεις διαζύγιο αλλά οποσδήποτε κατι σημαινουν.Μπορεί να με διαφωτίσει καποιος? Ημ γενν. εκείνου 9-2-1968 και ωρα 03;00 και εγώ 13-9-1970 και ώρα 23:00.:embarrest
    http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%E3%E9%EF.html
    Αυτό, το έχεις διαβάσει; :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Αντζελα

Quote Originally Posted by KALIANA View Post
    σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!
    απλα αναρωτιομουν αν απο το χαρτη φαινεται κατι τετοιο πως λεμε π.χ ο κρονος στον 7 συνήθως δίνει γάμο σε πιο ώριμη ηλικία (ελπίζω να μην κάνω λάθος) αν φαίνεται απο κάποια όψη η τοποθέτηση ο γάμος με άτομο που είχε στο παρελθόν κάνει άλλο γάμο:bigsmile:
    Δεν είναι ακριβώς έτσι, πολλά παίζουν ρόλο. Έχω Κρόνο στον 7ο, αλλά και 3 ακόμη πλανήτες. Δεν μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες, τους προτιμάω κοντά στην δική μου. Έχω κάνει δύο γάμους και η ακμή του 7ου δεν είναι σε διπλό ζώδιο. Όντως έχω κάνει μόνο σοβαρές σχέσεις, αλλά δύσκολα πήρα την απόφαση να παντρευτώ. Οι συνθήκες όμως του 1ου γάμου ήταν αρνητικές : είχε ανάδρομο Ερμή. Πήγαν όλα στραβά την ίδια μέρα αλλά και στα υπόλοιπα χρόνια του γάμου.
    Μπορεί να αναρωτιέσαι τώρα αν υπάρχουν ενδείξεις να παντρευτείς έναν διαζευγμένο, αλλά σε αρκετά χρόνια από τώρα μπορεί να αναρωτιέσαι αν υπάρχουν ενδείξεις για διαζύγιο και δεύτερο γάμο (πράγμα που απευχομαι). Φιλική συμβουλή : Πρέπει να είσαι πολύ σίγουρη οτι αγαπάς έναν άντρα, ο οποίος να έχει βγει από έναν γάμο και να τον παντρευτείς εσύ. Τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα όσο πιστεύεις, γιατί θα πρέπει να αποδεχτείς το γεγονός οτι πριν από εσένα είχε ξαναδημιουργήσει μια οικογένεια από την οποια πιθανόν να υπάρχουν παιδιά. Αν δεν μοιράζεστε τις ίδιες εμπειρίες μπορεί να μην είσαι σε θέση να τον κατανοήσεις. Απαιτεί μεγάλη ωριμότητα και σοβαρότητα από μέρους σου. Αυτό να το έχεις πάντα στην άκρη του μυαλού σου. Και κάτι ακόμα: Βρές τις πραγματικές αιτίες που τον οδήγησαν σε έναν γάμο και μετά σε ένα διαζύγιο. Δεν θα ήθελες να τα λουστείς κι εσύ... Επομένως στον χάρτη σου, ψάξε να βρεις τι είδους άντρες ελκύεις στην ζωή σου... Από εκεί μπορεί να βρεις απαντήσεις σχετικές με το ερώτημα σου. Κατάλαβες πως το εννοώ;;;

Όνομα:
    Άννα

Μητσάκο σε ευχαριστώ που μου απάντησες! Το συγκεκριμένο αρθρο το έχω διαβάσει και απο εκεί έντόπισα τις όψεις για το συζυγό μου. Κάτι αντίστοιχο όμως δεν εντόπισα σε μένα.Δεν θέλω να σε βάλω σε κόπο να μου απαντήσεις απλά ήθελα να σε ενημερώσω οτι το εχω διαβάσει, και φυσικά να σε ευχαριστήσω πάρα πολυ.:bigsmile:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)