s
Ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5

Ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό

Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι καλό που έχω τον ανάδρομο ερμή στον σκορπιό,όπου έχω και τον ήλιο στο ίδιο ζώδιο. Είμαι γεννημένη το 198ο,βρίσκεται ακόμη σε ανάδρομη φορά;

Re: Ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό

Quote Originally Posted by frafo View Post
    Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι καλό που έχω τον ανάδρομο ερμή στον σκορπιό,όπου έχω και τον ήλιο στο ίδιο ζώδιο. Είμαι γεννημένη το 198ο,βρίσκεται ακόμη σε ανάδρομη φορά;
    Ρίξε μια ματιά σε αυτήν την ενότητα Ανάδρομοι πλανήτες - Αστρολογία για όλους , όπου μπορείς να βρεις ενδιαφέροντα στοιχεία και για τον ανάδρομο Ερμή αλλά και για τους άλλους πλανήτες όταν βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία.:bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Ο Ερμής βρίσκεται ανάδρομος δύο ή τρεις φορές κάθε χρόνο, και η ανάδρομη πορεία του κρατάει κάτι λιγότερο από μήνα. Εάν έχεις γεννηθεί κάποια στιγμή που ήταν ανάδρομος, αυτό ακολουθεί τον χάρτη και τον χαρακτήρα σου μόνιμα - δεν είναι κάτι κακό. Από το 1980 πρέπει να έχει αναποδιάσει και ορθοδρομήσει κάπου 70 φορές...

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Quote Originally Posted by frafo View Post
    Μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη δεν είναι ανάδρομος ο ερμης πλέον.
    Τωρα το ότι τον εχεις στον σκορπιο δείχνει μαλλον καχύποπτο μυαλό και εσωστρεφές άτομο που δεν εκφράζει εύκολα όσα σκέφτεται. Έχει έντονη διαίσθηση την οποία όμως πολλές φορες δεν "ακουει"

Όνομα:
    Σωκράτης

Σωστότερη ενημέρωση :toung:
    εδώ
    http://www.myhoroscope.gr/32-%E1%ED%...%EC%EF%F2.html

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Εάν έχεις γεννηθεί κάποια στιγμή που ήταν ανάδρομος, αυτό ακολουθεί τον χάρτη και τον χαρακτήρα σου μόνιμα - δεν είναι κάτι κακό. Από το 1980 πρέπει να έχει αναποδιάσει και ορθοδρομήσει κάπου 70 φορές...
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)