s
Κρόνος διελαύνων σε γενέθλιο ωροσκόπιο - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 17 of 17
    Όνομα:
    Βίκη

Re: Κρόνος διελαύνων σε γενέθλιο ωροσκόπιο

Να εναποθέσω και γω τον πόνο μου Ο Κρόνος διελαύνει από το μεσουράνημά μου που είναι σε σύνοδο με γενέθλιους ουρανό και πλούτωνα... Οσονούπω θα κάνει και σύνοδο ακριβείας με τον ουρανό..Περαστικά μας

Όνομα:
    Αντζελα

Quote Originally Posted by slobbylilina View Post
    Ο Κρόνος μου εμφανίζει πολλές όψεις στο γενέθλιο..πολλές..
    1)Τετράγωνο με Αφροδίτη
    2)Σύνοδο με ¶ρη
    3)Εξάγωνο με Ποσειδώνα
    4)Σύνοδο με Πλούτωνα
    5)Χιαστί Χείρων (Ταύρος)
    6)Τετράγωνο Β.Δεσμός (Καρκίνος)
    7)Εξάγωνο με Ωροσκόπο (Λέων)

Σαν πολλές μου φαίνονται οι όψεις στον Κρόνο (σ'αυτόν και στον Ερμή έχω τόσες πολλές, αλλά με τον Ερμή έχουμε γίνει "φιλαράκια" καλά).
    Πάντως κατά έναν περίεργο τρόπο νιώθω ότι μπορώ να αναλάβω τις ευθύνες, αυτό που θα κοιτάξω προσέξω είναι να μην παραμελήσω δικούς μου ανθρώπους στην πορεία αυτή και να μην "ξεχάσω" να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος.......και να πετάω και πού και πού στα σύννεφα...
    Δηλαδή έχεις σύνοδο ¶ρη-Κρόνου-Πλούτωνα σε τετράγωνο με Αφροδίτη; Σε ποιά ζώδια και ποιούς οίκους;

Όνομα:
    Αντζελα

Quote Originally Posted by loulakopia View Post
    ωραια δηλαδη εμενα που κρονος μπαινει στον 2 ιοκο μου κ εκει εχω τον πλουτωνα στον σκορπιο τα ιοκονομικα θα περασουν απο σαραντα κυματα....
    Εσύ μη φοβάσαι. Με τον Πλούτωνα εκεί ξέρεις τι σημαίνουν τα πολύ πάνω και τα πολύ κάτω στα οικονομικά σου, τις αξίες σου, την ασφάλεια σου. Απλά θα προσέξεις το επόμενο διάστημα να μην κάνεις μεγάλα ανοίγματα και χωρίς πρώτα να τα έχεις "ξεψαχνίσεις".

Γεια σας. Είμαι Λέων (εκτός από τον ήλιο, έχω άρη και ερμή στον λέοντα), με ωροσκόπο καρκίνο (και αφροδίτη στον 12ο οίκο σε σύνοδο με τον ωροσκόπο), με σελήνη στο ζυγό και δία στον υδροχόο. Εμένα σε ποιους τομείς θα με βοηθήσει ο Κρόνος στο ζυγό και σε ποιους θα πρέπει να προσέχω;

Καλησπέρα! αν και έχω διαβασει αρκετά άρθρα, και έχω ζητησει διευκρινήσεις ξανά για τον κρόνο, υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω. Εχω επιστροφή Κρόνου ως ζυγός, με τον γενέθλιο κρόνο στον 1ο οίκο, στο Ζυγό, σε σύνοδο με το Δία. εδώ και 2-3 μήνες, περνάω ίσως μια από τις χειρότερες φάσεις τις ζωής μου σε όλα τα επίπεδα. Να υποθέσω ότι αυτό το κλίμα θα συνεχιστεί σε όλη την τριετία που διελάυνει ο κρόνος? επίσης, δεν καταλαβαίνω το νόημα του "περιορισμού και ευθυνών " κτλ, καθότι σε όλη μου τη ζωή αναλάμβανα ευθυνες, τέλος πάντων δε θυμάμαι ποτέ να ήμουν ξέγνοιαστη και χωρίς προβλήματα. ΠΟΣΟ χειρότερα μπορεί να είναι? όποιος γνωρίζει κα΄τι παραπάνω ας μου απαντήσει παρακαλώ!

Όνομα:
    Κατερίνα

Quote Originally Posted by Aries&Libra View Post
    Δηλαδή έχεις σύνοδο ¶ρη-Κρόνου-Πλούτωνα σε τετράγωνο με Αφροδίτη; Σε ποιά ζώδια και ποιούς οίκους;
    Αφροδίτη Αιγόκερως 26° 21' 54" R Οίκος : 6ος
    Αρης Ζυγός 16° 28' 44" Οίκος: 3ος
    Κρόνος Ζυγός 22° 14' 44" Οίκος: 3ος
    Πλούτωνας Ζυγός 26° 55' 53" R Οίκος: 3ος

Είμαι ανοιχτή σε κάθε είδους σχόλιο-ερμηνεία, εκφραστείτε ελεύθερα..
    Ρυτιδούλα? ¶σπρη τρίχα? Για κανέναν!!!

Quote Originally Posted by Aries&Libra View Post
    Εσύ μη φοβάσαι. Με τον Πλούτωνα εκεί ξέρεις τι σημαίνουν τα πολύ πάνω και τα πολύ κάτω στα οικονομικά σου, τις αξίες σου, την ασφάλεια σου. Απλά θα προσέξεις το επόμενο διάστημα να μην κάνεις μεγάλα ανοίγματα και χωρίς πρώτα να τα έχεις "ξεψαχνίσεις".

έχω στην ακμή του 2ου πλούτωνα στην παρθένο και απο την ώρα που ο κρόνος μπήκε εκεί ΄΄ενα συμάζεμα έφερε στα οικονομικά, μην σου πώ ότι είναι και η πρώτη φορά που έβαλα και χρήματα στην άκρη,καθόλου άσχημα δηλαδή

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)