s
Απορια διελευσεων
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5
    Όνομα:
    Μαρια

Απορια διελευσεων

Παιδια περναει τυφωνας απ την ζωη μου κ τα σαρωνει ολα,ξεριζωνει τα παντα!
    Τι συμβαινει εκει ψηλα?...
    Ποιος η μαλλον ποιοι πλανητες με επηρεαζουν τοσο?
    Παω στοιχημα οτι ο κρονος,ο ουρανος,ποσειδωνας εχουν βαλει το χερακι τους.Δεν ξερω ομως πως να το δω...
    Οποιος θελει να με βοηθησει να εξηγησω..να καταλαβω..η ημερομηνια μου ειναι 28.01.70 ωρα
    14΄.30
    Ευχαριστω πολυ.

Re: Απορια διελευσεων

Quote Originally Posted by κορντιλια View Post
    Παιδια περναει τυφωνας απ την ζωη μου κ τα σαρωνει ολα,ξεριζωνει τα παντα!
    Τι συμβαινει εκει ψηλα?...
    Ποιος η μαλλον ποιοι πλανητες με επηρεαζουν τοσο?
    Παω στοιχημα οτι ο κρονος,ο ουρανος,ποσειδωνας εχουν βαλει το χερακι τους.Δεν ξερω ομως πως να το δω...
    Οποιος θελει να με βοηθησει να εξηγησω..να καταλαβω..η ημερομηνια μου ειναι 28.01.70 ωρα
    14΄.30
    Ευχαριστω πολυ.
    Μάλλον έτσι είναι, εφόσον ενεργοποιούνται οι 1ος, 4ος, 7ος, 10ος και 8ος. Το ...καλό είναι ότι αυτή η περίοδος κρατάει και θα ...κρατήσει, αφού και οι τρεις μέχρι να σηκώσουν το ένα ποδάρι βρομάει το άλλο,οπότε θα έχεις όλο το χρόνο να ...εισπράξεις και τις καρμικές επιταγές που σου αναλογούν :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαρια

Αχ! Παναγια μου τι με βρηκε...
    Και για ποσο θα κρατησει το....τσαμικο δηλ?...ηδη πονανε τα ποδια μου!!!!!

Quote Originally Posted by κορντιλια View Post
    Αχ! Παναγια μου τι με βρηκε...
    Και για ποσο θα κρατησει το....τσαμικο δηλ?...ηδη πονανε τα ποδια μου!!!!!
    Χωρίς πλάκα τώρα, στο μέτρο του δυνατού πάντα, αφού μπήκες στο χορό, θα χορέψεις. Το ζήτημα βέβαια είναι αν μπήκες με τη θέλησή σου ή σε τράβηξαν με το ζόρι, αν έχεις σκοπό να σύρεις εσύ το χορό ή εάν απλώς θα ακολουθείς τα βήματα των άλλων με ύφος " ώρε κατι κουρασμένα παλικάρια" :bigsmile:
    Στο λέω αυτό επειδή όσο και να σε ταρακουνήσει το πέρασμα του Κρόνου από το Ζυγό, όσο και να σου φαίνεται περίεργο, αν κρατήσεις τα βήματα του "χορού" και το ρυθμό του, στην ουσία οι προσπάθειες που θα καταβάλλεις θα είναι και αποδοτικές και μακροχρόνια τα θετικά αποτελέσματά τους. Κάποιο ...στραβοπάτημα στο χορό μπορεί να σε βγάλει από το ρυθμό σε τρία χρόνια περίπου. Όπως και να έχει, από την οικοθεσία του Ήλιου σου, σύμφωνα και με την παραδοσιακή αστρολογία, στη μέση ηλικία θα έπρεπε να περιμένεις μια σημαντική αλλαγή, είτε για το καλό είτε και το κακό. Ισχύει το προσέχουμε, για να έχουμε, και στα οικονομικά και σε όλα τα ζητήματα :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαρια

Εγω θελω να συρω τον χορο Μητσακο μου..εγω επιδιωκω τις ανατροπες...αλλα δεν μου καθονται ακομα παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες μου!! Αλαζει κατι στο αποτελεσμα? Εχουν ανοιξει παντου μετωπα που δυσκολευουν το εργο μου!!
    Απο θανατους κοντινων ανθρωπων μεχρι οικονομικα μπλοκαρισματα...ολα εναντιων μου!!
    Αυτη ειναι η ερωτηση μου.Θα με βοηθησει ο φιλτατος Κρονος να αναπνευσω ελευθερη επιτελους??(τα κακα νεα με το μαλακο..ετσι οπως ξερεις εσυ..με τον τροπο που με διασκεδαζει ταυτοχρονα)
    Ευχαριστω προκαταβολικα.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)