- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 7 of 7
Thread: Ταιριάζουμε;;;
-
16-11-2009, 02:31 PM #1
Ταιριάζουμε;;;
Σε γενικές γραμμές παρατηρώ πως η πλειοψηφία των ανθρώπων ζητούν έτοιμες απαντήσεις για το αν ταιριάζουν με έναν άνθρωπο. Αν το καλοσκεφτείτε, για να συνεχίζουμε να βρισκόμαστε μέσα σε μια σχέση, κάτι θα παίρνουμε από τον άλλον, δεν νομίζω να το κάνουμε για ψυχικό... Η αστρολογική συναστρία μας βοηθά να εντοπίσουμε τα δύσκολα σημεία, τα οποία μπορεί να στέκονται εμπόδιο στο να κυλάει καλύτερα και πιο ήρεμα η κοινη μας ζωή. Τα εύκολα σημεία πιστεύω οτι τα αναγνωρίζουμε κι από μόνοι μας. Τα πάντα δουλεύονται λοιπόν, καλή θέληση να υπάρχει...Επομένως δεν θα έπρεπε να ρωτάμε αν ταιριάζουμε αλλά να ψάχνουμε να βρούμε τη χρυσή τομή. ¶λλωστε τις περισσότερες φορές ο έρωτας είναι τυφλός...!
-
19-11-2009, 08:59 AM #2
Re: Ταιριάζουμε;;;
Συμφωνώ σε ένα μεγάλο ποσοστό με τα γραφόμενα σου...Κριαροζυγούλι...αν και δεν ταιριάζουν ολοι με όλους!!!Είναι και θέμα "χημείας",δεν τα "φτιάχνουμε" όλα εμείς και δεν περνούν τα παντα απο το χέρι μας!Αν υπαάρχει όμως η σωστή μαγια,τοτε....-με λιγη προσπάθεια και απο τα δυο μέλη της σχέσης-η συνταγή θα είναι μάλλον πετυχημένη!!!:toung:
-
19-11-2009, 10:06 AM #3
Ο έρωτας ; ....και τυφλος....και κουφός επίσης!!!
δεν ακούει τη φωνούλα της λογικής που ...ξελαρυγκιάζεται να του υπενθυμίζει : "Που πας βρε Καραμήτρο???"
Πάντως ορθά ομίλησες
για μένα απο τα πλέον λειτουργικά κομματια της αστρολόγιας είναι η απλη, ξεκάθαρη συναστρια δύο γεννέθλιων ωροσκοπίωνΗ ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
μόνο η θεϊκή έχει
Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση
-
24-11-2009, 04:38 AM #4
Στο μεταξύ, τώρα μου ήρθε, αλλά θέλει πολλή έρευνα το θέμα, είναι πολύ περίεργο να ξέρεις ότι το αν θα συνεννοηθείς σε γενικές γραμμές με τον άλλον και τι είδους σχέσης θα έχεις μαζί του, εξαρτάται από τα άστρα!!!!! Βέβαια, έχει κάποια λογική, αν σκεφτείς ότι η σχέση καθορίζεται απο 2 μέρη....εσένα κι εκείνον, και εφόσον οι γενέθλιες τάσεις ισχύουν (δεν ξέρω πως αλλα το έχω παρατηρήσει απο τα ωροσκόπια ΌΛΩΝ των γνωστών μου- εγώ και τα αρχεία της CIA ένα πράγμα..)..άρα εν τέλει δεν είναι περίεργο το ότι κ η σχέση έχει εξαρχής συγκεκριμένες ευκολίες και δυσκολίες...που προκύπτουν απο τη σύνθεση δύο χαρακτήρων-αστρολογικά, απο το σύνθετο... Το ότι η ιδανική διαφορά κατά.....τον ξέχασα, ένας αρχαίος Έλληνας το έλεγε ότι είναι τα 7 χρόνια θα μπορούσε να εξηγηθεί ζωδιακα????? Ή μήπως επειδή οι κινήσεις των πλανητών δεν είναι ακριβώς περιοδικές ( και εδώ ζητάω τα φώτα σας...είναι ή όχι???γιατί πχ υπάρχουν περίοδοι που ο ¶ρης είναι σε ένα ζώδιο πολύ καιρό και στο επόμενο μένει λιγότερο...) αυτή η παραδοχή δεν ισχύει...? Πάντως αξίζει να το ψάξουμε...Αν είναι έτσι εγώ το δηλώνω πάντως, ότι θα παίρνω σβάρνα τους δήμους να ψάχνω για το soulmate μου...κάτι που μου θυμίζει ταινία επιστημονικής φαντασίας εδώ που τα λέμε ( βάσει του ατομικού σας αριθμου, θα βγάλετε δυνατούς απογόνους!) ....δράμα... αλλά απο την άλλη κάτι ήξεραν οι αρχαίοι.....σε όλα τα θέματα ...γιατί όχι κ σε αυτο...!!!
-
24-11-2009, 06:06 AM #5
Τα άστρα είναι το βιολογικό αποτύπωμα που αφήνει ο ουρανός επάνω μας την ώρα γέννησης, άρα που καθορίζει την εξέλιξη του χαρακτήρα μας. Με μόνη διαφορά ότι ο χαρακτήρας αυτός μπορεί να διαμορφωθεί από εξωτερικά γεγονότα διαφοροποιούμενος μέχρι ένα σημαντικό σημείο, και ότι οι γεννετήσιες τάσεις που δίνει ο ουρανός έχουν τουλάχιστον δύο τρόπους να διοχετεύονται - π.χ. Ήλιος = ακτινοβολία αλλά και εγωϊσμός, Σελήνη = συμπόνοια αλλά και απομόνωση, Ερμής = επικοινωνία αλλά και κενότητα, Αφροδίτη = ερωτισμός αλλά και υλισμός κλπ. Οπότε δεν είναι σίγουρο ότι μια συναστρία θα δουλέψει οπωσδήποτε για εμάς. Σε μπερδεύω? Να και ένα κερασάκι: Μπορεί όμως μια συναστρία να ενεργοποιήσει πλανητικές δυναμικές που μέχρι εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν σε ύπνωση και αδράνεια ακριβώς επειδή δεν είχαν την κατάλληλη «σκανδάλη».
Δική μου πρακτική είναι να κοιτώ τις συναστρίες αρκετά αργότερα από την επαφή μου με κάποιον ώστε να μην προκαταβάλλομαι, είτε θετικά είτε αρνητικά. Τις μεγαλύτερες έλξεις της ζωής μου τις έχω νοιώσει με ανθρώπους που η συναστρία μας είναι μάλλον αδιάφορη, και σε χάρτες χρυσάφι δεν έχει ευδοκιμήσει τίποτα. ¶ρα...
Τέλος η ηλικιακή διαφορά 7-ετίας δεν έχει πολύ ευοίωνη πρόγνωση. Διάβασε αυτό για να δεις.
Αστρολογία για όλους - View Single Post - Σαγηνευτικές σχέσεις με διαφορά ηλικίας
. Mind over matter.
.
.
> >
-
24-11-2009, 06:45 AM #6
-
24-11-2009, 09:45 PM #7
Το αν θα ενεργοποιηθεί όμως η θετική πλευρα του κάθε πλανήτη δεν είναι δουλειά κυρίως των όψεων??
Και όχι δεν με μπέρδεψες....!! Αντιθέτως! Το συγκεκριμένο post μου είχε διαφύγει-πολυ χρήσιμο.. ¶ρα πάει κ η so called χρυσή διαφορά... Και ναι αυτό που λες το έχω ζήσει.. Θετικότατες συναστρίες και...μηδέν εις το πηλίκο. Αλλά κοίτα και το σύνθετο, ίσως βρεις την απάντηση..Επίσης εσύ μπορεί να ωφεληθείς από κάποιον, αυτός όμως όχι, και ακόμα κ αν δεν ξέρει αστρολογία ενστικτωδώς να μην τον ελκύεις....έπειτα είναι κ ο βαθμός εξέλιξης του καθένα, αν εγώ ελκύομαι από το διαφορετικό, γιατί ακόμα δεν έχω βγει απο το αυγό μου κοινώς και με συνεπαίρνει το ΄΄έξω από μένα΄΄΄στοιχείο , ο άλλος μπορεί να έχει περάσει τη φάση αυτή και να θέλει να αράξει στο όμοιό του... Αυτό το λέω γιατί-άλλη μια θεωρία-αρχικά ως παιδιά μας ελκύει το όμοιο, εξού και βλέπεις τα κοριτσάκια χέρι χέρι και τα αγοράκια να παίζουν μαζί, αργοτερα το αντίθετο φύλλο, ίσως με χαρακτηριστικά διαφορετικα απο τα δικά μας-πως αλλιώς θα γνωρίσουμε χαρακτήρες?- και όταν ωριμάσουμε απο τις σχέσεις μας συνήθως καταλήγουμε σε ανθρώπους που έχουμε κοινά ενδιαφέροντα... Το όριο αυτό όμως δεν είνναι απαράιτητα χρονικό οπότε μπορεί ο άλλος να μην ελκύεται απο εμάς, παρόλο το πλήθος των προκλητικών αντιθέσεων που σχηματίζουν οι χάρτες μας, και που αν το βλέπαμε θα λέγαμε οοοοο, τι έλξη!!! Αλλά έτσι είναι η ζωή...
Τι να σου πώ, εγώ κοιτάω και τη συναστρία και το σύνθετο αρχικά να ξέρω περίπου που βαδίζω...αν με ενδιαφέρει κάποιος, ..όχι ότι θα επηρεαστώ, απλά εντοπίζω τις όψεις την ώρα που τις βιώνω.... Πχ, όντως με σελήνη αφροδίτη σύνοδο ο άλλος μου βγάζει μία γλυκύτητα,.... αλλά και εγώ πιστεύω ότι αυτά δε λένε πρακτικά τίποτα για το αν θα προχωρήσει η σχέση...δυστυχώς!!.... ¶σε τώρα έχει μπερδευτεί ο Ήλιος μου απο τον Ποσειδώνα του και εκεί που κρατούσα μεγαλο καλάθι και προσδοκίες.... βιώνω την απόλυτα πλατωνικο-φιλοσοφικό-φιλική ιστορία!!! Φρίκη!
Και να διευκρινίσω ότι άλλο η έλξη,αλλο το πως θα γίνει η αλληλεπίδραση σε περίπτωση που η ιστορία προχωρήσει...εκεί έχω καταλήξει εγώ. Για αυτό το λόγο επιβιώνουν και δύσκολες συναστρίες σε ζευγάρια ((έρωτες χωρίς ανταπόκριση, αυτοκαταστροφικές καταστάσεις)...απλά ελκύονται από κάποιον που τους δυσκολεύει η συνύπαρξη μαζί τους... Αλλά αυτό επιλέγουν...η έλξη δηλώνει προτίμηση όχι εύκολη και επιτυχημένη σχέση.
Όταν λες ότι μία συναστρία μπορεί να πυροδοτήσει διάφορα δυναμικά εννοείς πχ ένα τρίγωνο με τον ¶ρη μας οποίος μπορεί να είναι αδύναμος, άσχημα τοποθετημένος, αλλα να ενεργοποιηθεί θετικά μέσα από μία συναστρία?? Αυτό εννοούν κάποιοι όταν λένε με τον τάδε αισθάνομαι άλλος άνθρωπος, άλλαξε η ζωή μου όταν τον γνώρισα?? Χωρίς διέλευση δική μας δηλαδή, να ξεκλειδώσει κάποια καλά στοιχεία??? Λογικό καθώς με τον έρωτα ανακαλύπτουμε κάθε φορά και ένα άλλο κομμάτι του εαυτού μας...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.