- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 13
Thread: Διλήμματα
-
13-11-2009, 10:15 PM #1
Διλήμματα
Γειά σας! Εχω γεννηθεί στις 13-9-1970 Παρθένος με Ωροσκόπο στίς 21 Μοίρες των Διδύμων. Εχω στον 5ο Οίκο Αφροδίτη-Δια σε Συνοδο ,Ουρανο στις 6 Μοίρες του Ζυγου και 7ο Οίκο στον Τοξότη. Τα τελευταία δυο χρόνια αντιμετωπίζω το παρελθόν μου με πολύ σκληρό τροπο. Αν μπορούσε κάποιος να μου πεί την αποψή του αν πρεπει να μείνω στίς μόνιμες σταθερές μου η να το δω σαν μετεξέλιξη της ζωής μου.....
-
15-11-2009, 07:29 AM #2
Re: Διλήμματα
Εννοείται πως θα το δεις ως μετεξέλιξη της ζωής σου. Ο Κρόνος έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή σου τα τελευταία 2 χρόνια και μάλλον σε οδήγησε σε αναθεωρήσεις με τον Ουρανό. Η επόμενη χρονιά θα σου προσφέρει ...νέες συγκινήσεις και τροφή για σκέψη σε θέματα 5ου :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
15-11-2009, 07:32 PM #3
Σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες Μητσάκο.
-
15-11-2009, 10:00 PM #4
Α!! Ξέχασα να αναφέρω ότι το ζώδιο του Τοξότη στήν ζωή μου έχει παίξει καθοριστικό ρόλο παρότι οι διαφορές μας φαίνονται αγεφύρωτες ,εντούτοις πάντα μένει μια γλυκόπικρη αίσθηση ανικανοποίητου απο την μερια του Παρθένου πάντα, και νοσταλγία για το το τρανταχτό γελιο και την αισιοδοξία που πρέπει να ομολογήσουν οι Παρθένοι πως δεν την διαθέτουν μια και έχουμε μόνιμους προβληματισμούς και συμβατικές συμπεριφορές οι οποίες δεν μας βοηθούν καθόλου στην εξελιξη μας. Μάλλον για να το κάνω πιο προσωπικό εμένα δεν έχουν βοηθήσει καθόλου.....
-
17-11-2009, 12:35 AM #5
Καλησπέρα σε όλους! Παρ'ολη την μελέτη και την ανάγνωση κάποιων άρθρων μπερδεύομαι περισσότερο...Εκτιμώ πως σαφώς πρόκειται σε έλλειψη γνώσης άρα και αδυναμία αξιολόγησης. Εχω γεννηθεί 13/9/1970 στήν Αθήνα και ώρα 23:00. Εχω Ωροσκόπο Δίδυμο και πέμπτο Οίκο στο Ζυγό με ένα σωρό πλανήτες μέσα Αφροδίτη στο Σκορπιο,Ουρανό, Δία ο οποίος κάνει και σύνοδο με την Αφροδίτη, και έβδομο οίκο στον Τοξότη.Με μια γρήγορη ματιά ενδεχομένος μου φαίνεται δεύτερος γάμος με την επέκταση του Δια η κάνω λάθος?Σαφώς δεν έχω δυνατότητες για αξιολόγηση άλλων όψεων. Εχει κάποιος μια πιο σαφή εκτίμηση?
-
17-11-2009, 12:42 AM #6
Γειά σου, έχουμε το ίδιο ζώδιο και τον ίδιο ωροσκόπο, αλλά παρ' όλο τον συνωστισμό στον πέμπτο μας οίκο και τον Δία κυβερνήτη του έβδομου, δεν αρκεί για να συμπεράνεις έναν δεύτερο γάμο.
Πρ'επει να δεις τις 'οψεις που κάνει υποθέτω :weird:
-
17-11-2009, 12:47 AM #7
Ευχαριστώ που μου απάντησες! Μήπως μπορείς να μου πείς σε ποιές όψεις πρέπει να προσανατολιστώ? Εννοούμε του γενέθλιου Ωροσκοπίου σωστά?
-
17-11-2009, 12:55 AM #8
Ναι, για αρχή τουλαχιστον, όψεις του Δία εννοώ
-
17-11-2009, 01:23 AM #9
Ok. Θα χρειαστεί πολύ μελέτη, πάντως σε ευχαριστώ και ελπίζω να μην έχεις ταλαιπωρηθεί τοσο πολύ όσο εγώ τα τελευταία δυο χρόνια....Είναι αυτό που λένε και δεν το πίστευα μέχρι που τελικά το έζησα " Βλέπεις την τρικυμία να έρχεται την νιώθεις και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο παρά μόνο να την ζήσεις...."
-
17-11-2009, 08:15 PM #10
Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω όποιον έχει διαθεση για τον τέταρτο οίκο στον οποίο έχω ακμή στον Λέοντα στίς 29 μοίρες και πάλι πολλούς πλανήτες όπως Ηλιο,Ερμή ,Αρη και μεταξύ άλλων και τον Πλούτωνα ο οποιος τι φανερώνει? Εχω γεννηθεί 13-9-1970 και ώρα 23:00.Οι όψεις ως συνήθως αποτελούν για μένα μεγάλο πρόβλημα εις οτι αφορα την ερμηνεία.....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.