s
Απορία σε γενέθλιο χάρτη - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 13 of 13
    Όνομα:
    Αντζελα

Re: Απορία σε γενέθλιο χάρτη

Με εξαίρεση τον Ποσειδώνα, ο οποίος βρίσκεται από οικοθεσία στο "σπίτι" του, όλοι οι υπόλοιποι πλανήτες από τον ¶ρη έως τον Πλούτωνα είναι σε ανάδρομη πορεία. ¶ρα εδώ έχουμε έντονο εσωτερικισμό αλλά και καρμικά χρεωστούμενα. Η σκληρή όψη του Κρόνου (και της Σελήνης) με τους Δεσμούς δείχνει οτι πιθανόν το άτομο να διδάχτηκε ή αναγκάστηκε από νωρίς να αναλάβει ευθύνες, έπρεπε να είναι πειθαρχημένο και αυτο-περιορισμένο.Συχνά η απογοήτευση είναι μέσα στο αίμα του ή έχει υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό του. Από την άλλη, και ο Ωροσκόπος Αιγόκερως δείχνει πειθαρχία ή ευαίσθητη υγεία, τα οποία ξεπερνώνται με την πάροδο των χρόνων. Τώρα, με τον Πλούτωνα στο Μεσουράνημα και τον Ερμή σε διαισθητικό ζώδιο, θεωρώ οτι θα ήταν ιδανικό το επάγγελμα του ψυχολόγου, του θεραπευτή της ψυχής, ή κάποιο επάγγελμα που απαιτεί να βγάζεις στην επιφάνεια θαμμένα μυστικά. ¶λλωστε και ο Δίας στον Σκορπιό βοηθά το άτομο να ανακαλύπτει όσα οι άλλοι κρύβουν, συν του ότι δίνει έφεση στα αποκρυφιστικά.
    Πολλές φορές η ζωή μας οδηγεί σε άλλους δρόμους από αυτούς που έχουμε επιλέξει... :bigsmile:

Αγαπητέ κύριε Ριζοπουλε,

προς Θεού δεν ήθελα να πω κάτι αρνητικό στο προηγούμενο μήνυμα
    απλά επειδή το μέλος streage ήθελε κάποιες εξηγήσεις στις αναφορές που είχαν να κάνουν με τον χάρτη μου πίστεψα ότι η όλη ανάλυση έχει να κάνει με την όψη του χάρτη μου...

Σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε μαζί μου
    Ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ αλλά χάρη σε όλους σας μπόρεσα να λύσω αρκετές απορίες που σχετιζόταν με τον χάρτη μου
    :bigsmile:

Κυρία editor,

Σας ευχαριστώ για τις επισημάνσεις σας.
    Την πρώτη φορά που έκανα τον χάρτη μου και είδα ότι έχω τόσους ανάδρομους πλανήτες εξεπλάγην…λέω εδώ κάτι γίνεται :worried:
    Πάντως στα όσα αναφέρατε που σχετίζονται με την πειθαρχεία, ανάληψη ευθυνών και για τις υψηλές απαιτήσεις που έχω από τον εαυτό μου πέσατε μέσα.
    Δεν μου συγχωρώ εύκολα λάθη και έχω την τάση να στήνω τον εαυτό μου στον τοίχο όταν δεν καταφέρνω αυτό που θέλω. Δεν ξερώ αν σε αυτό συμβάλλει ο ωροσκόπος αιγόκερως και ο παρορμητικός κριός που θέλει την επιτυχία σε ότι κάνει..
    Όσο αφορά τα ψυχολογικά επαγγέλματα που μπορεί να μην τα ακολούθησα επαγγελματικά οφείλω να πω οι περισσότεροι φίλοι μου έχουν την τάση να μου εκμυστηρεύονται τις μύχιες σκέψεις τους.. να που τελικά αξιοποιηθήκαν οι θέσεις των πλανητών

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)