s
Τετράγωνο Κρόνου-Πλούτωνα - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 15 of 15

Re: Τετράγωνο Κρόνου-Πλούτωνα

Quote Originally Posted by Aries&Libra View Post
    Κι αν αυτό το συγκεκριμένο εμβόλιο, με πρόφαση την δήθεν καινούρια γρίπη, περιέχει κάτι άλλο με το οποίο θα μπορούν να μας ελέγξουν καλύτερα; Είμαι πολύ καχύποπτη το ξέρω, αλλά έχω την αίσθηση πως ο "πόλεμος" μπορεί να έχει και άλλη μορφή...
    Να σου πω, καλά κάνεις και είσαι καχύποπτη! Αλλά από όσο μου επιτρέπει η ιδιότητά μου να πω, δεν υπάρχει τρόπος μέσω του εμβολίου να μας ελέγξει κάποιος κάπως! Για τα παιδιά το συνιστώ...για ενήλικες δε θα έλεγα ότι είναι αναγκαίο...εκτός και αν γενικά το "βιογραφικό" μας μας δείχνει κάτι τέτοιο, για να το πω πιο απλά εκτός και αν γνωρίζουμε ότι είμαστε επιρρεπείς σε ιώσεις και τα σχετικα. Η γρίπη αυτή δεν είναι δήθεν καινούρια...είναι καινούρια. (πρόκειται για μια διαφορετική μετάλλαξη της ίδιας όμως ομάδας ιού με αυτή στην οποία ανήκει και ο ιός της κοινής γρίπης)

Όνομα:
    Αντζελα

Quote Originally Posted by whisperer View Post
    ... δεν υπάρχει τρόπος μέσω του εμβολίου να μας ελέγξει κάποιος κάπως!

Η γρίπη αυτή δεν είναι δήθεν καινούρια...είναι καινούρια.
    Νανο-τεχνολογία ίσως;;

Εσκεμμένη μετάλλαξη εννοώ

Ακουσα χθες στο Xardavela και CERN στις 15/16.11.09.... με το τετράγωνο πηγαίνει αστείο.:nuts:
    Gluck sind kleine Sterne,die mitten in den Tag fallen...Θα γινεις πιο εξυπνος,αν εχεις ενα αντιπαλο πιο ευφυεστερων (κανονες σκακι).

Όνομα:
    Αντζελα

Quote Originally Posted by Astro Liv View Post
    Ακουσα χθες στο Xardavela και CERN στις 15/16.11.09.... με το τετράγωνο πηγαίνει αστείο.:nuts:
    Είδες; Όλα τα "καλά" τα προγραμματίζουν για τότε...

Όνομα:
    Αντζελα

Μ'αρέσει που πήρα μεμονομένα το τετράγωνο των δύο πλανητών. Την Κυριακή ο ¶ρης θα βρίσκεται στην 13η του Λέων και η Σελήνη θα κάνει τεράγωνο από τον Σκορπιό!!! Συν του οτι η Αφροδίτη από το ίδιο ζώδιο θα κάνει και αυτή τετράγωνο με τον ¶ρη το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 19-11 την στιγμή που η Σελήνη θα είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και θα συμμετέχει στο τετράγωνο με τον Κρόνο...
    Εντωμεταξύ, ο άντρας μου έχει γενέθλια Σελήνη στην 13 του Σκορπιού και ¶ρη στην 13 του Υδροχόου, κι εγώ έχω Αφροδίτη-Ερμή στην 13 του Ταύρου. Λέω να εξαφανιστώ για λίγο για να μην ζήσω τον "εφιάλτη με τις Λεύκες"!!!:scared:

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)