- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 15 of 15
Thread: Τετράγωνο Κρόνου-Πλούτωνα
-
04-11-2009, 06:48 PM #11
Re: Τετράγωνο Κρόνου-Πλούτωνα
Να σου πω, καλά κάνεις και είσαι καχύποπτη! Αλλά από όσο μου επιτρέπει η ιδιότητά μου να πω, δεν υπάρχει τρόπος μέσω του εμβολίου να μας ελέγξει κάποιος κάπως! Για τα παιδιά το συνιστώ...για ενήλικες δε θα έλεγα ότι είναι αναγκαίο...εκτός και αν γενικά το "βιογραφικό" μας μας δείχνει κάτι τέτοιο, για να το πω πιο απλά εκτός και αν γνωρίζουμε ότι είμαστε επιρρεπείς σε ιώσεις και τα σχετικα. Η γρίπη αυτή δεν είναι δήθεν καινούρια...είναι καινούρια. (πρόκειται για μια διαφορετική μετάλλαξη της ίδιας όμως ομάδας ιού με αυτή στην οποία ανήκει και ο ιός της κοινής γρίπης)
-
04-11-2009, 08:09 PM #12
-
08-11-2009, 06:48 PM #13
Ακουσα χθες στο Xardavela και CERN στις 15/16.11.09.... με το τετράγωνο πηγαίνει αστείο.:nuts:
Gluck sind kleine Sterne,die mitten in den Tag fallen...Θα γινεις πιο εξυπνος,αν εχεις ενα αντιπαλο πιο ευφυεστερων (κανονες σκακι).
-
11-11-2009, 03:57 PM #14
-
11-11-2009, 07:49 PM #15
Μ'αρέσει που πήρα μεμονομένα το τετράγωνο των δύο πλανητών. Την Κυριακή ο ¶ρης θα βρίσκεται στην 13η του Λέων και η Σελήνη θα κάνει τεράγωνο από τον Σκορπιό!!! Συν του οτι η Αφροδίτη από το ίδιο ζώδιο θα κάνει και αυτή τετράγωνο με τον ¶ρη το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 19-11 την στιγμή που η Σελήνη θα είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και θα συμμετέχει στο τετράγωνο με τον Κρόνο...
Εντωμεταξύ, ο άντρας μου έχει γενέθλια Σελήνη στην 13 του Σκορπιού και ¶ρη στην 13 του Υδροχόου, κι εγώ έχω Αφροδίτη-Ερμή στην 13 του Ταύρου. Λέω να εξαφανιστώ για λίγο για να μην ζήσω τον "εφιάλτη με τις Λεύκες"!!!:scared:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.