s
Θέση του Κρόνου
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 20
    Όνομα:
    ΕΦΗ

Θέση του Κρόνου

Καλημέρα σας,
    υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που δεν μπορώ να καταλάβω στην αστρολογία. Ας πούμε, ο Κρόνος έφυγε από την Παρθένο όπου με επηρέαζε θανάσιμα και πήγε στο Ζυγό όπου απ'ότι μπορώ να καταλάβω για μένα είναι καλύτερα. Κυρίως σε θέματα διάθεσης, κοινωνικότητας και κοινωνικών επαφών.
    Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν με επηρεάζει και στον τομέα των αισθηματικών σχέσεων και τι θα γίνει αυτά τα 2 χρόνια που θα μείνει εκεί. Επίσης θέλω να αρχίσω δίαιτα, να φροντίσω τον εαυτό μου και όλο το αναβάλλω...γενικά είμαι στον κόσμο μου. Σαν να ήμουν κάπου κλεισμένη και ξαφνικά βγήκα έξω και φοβάμαι μην ξανακλειστώ και τα κάνω όλα τόσο γρήγορα για να χαρώ όσα περισσότερα μπορώ. Και για αυτό ο άτιμος ο Κρόνος φταίει;;;;
    Έχω γεννηθεί 13/06/1985 01:00πμ Αθήνα

Χίλια ευχαριστώ!

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

Re: Θέση του Κρόνου

Νομιζω οτι ο κρονος θα επιρεασει οτι εχει σχεση με τον 8 ιοκο σου....

Γεια σου ! Ο κρόνος το προηγούμενο διάστημα ήταν στον 7 οίκο σου. Νομίζω ότι στη θέση αυτή δοκιμάζει προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Βέβαια ο κρόνος καταστρέφει μόνο ότι δεν στηρίζεται σε γερά θεμέλια. Τώρα ο κρόνος βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου. Όταν ο κρόνος περνά από τον όγδοο οίκο μας κάνει εσωστρεφείς και περνάμε μια κρίση με τον εαυτό μας, στην προσπαθειά μας να κάνουμε έναν απολογισμό των πράξεων μας και να δούμε αν οι επιλογέςμας είναι σωστές σε σχέση με τις επιθυμίες μας. Επίσης ο όγδοος οίκος σχετίζεται με τα οικονομικά που έχουν σχέση με άλλους (π.χ. δάνεια, κληρονομιές, εισοδήματα δικών μας προσώπων στα οποία στηριζόμαστε), έτσι πιθανόν να προκαλέσει προβλήματα σε αυτόν τον τομέα - θα πρέπει να τα καταφέρεις μόνη σου. Τα θέματα αυτά δεν σημαίνει ότι θα τα αντιμετωπίζεις όλο το διάστημα που ο κρόνος θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο, είναι μία διαδικασία που γίνεται σταδιακά. Βέβαια οι προβλέψεις εξαρτώνται και από τη όψεις κάνει ο κρόνος με τους άλλους γενέθλιους πλανήτες και φυσικά τις θέσεις όλων των υπόλοιπων πλανητών στο χάρτη σου και τις όψεις που σχηματίζουν και έτσι να υπάρχουν αρκετά ευνοικά διαστήματα για σένα.

Καλημέρα
    Έχω και εγώ μια απορία για τον Κρόνο τώρα που αλλάζει θέση και πηγαίνει στον ζυγό!
    Βασικά είμαι κριός με ωροσκόπο αιγόκερω και έχω τον Κρόνο στον ζυγό στον 9 οίκο
    Διάβασα σε ένα αστρολογικό περιοδικό ότι θα επηρεαστούν αρκετά τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού…
    Εγώ που έχω ήλιο, ωροσκόπο και Κρόνο σε παρορμητικά ζώδια τι θα γίνει θα δεχτώ όλες τις επιρροές τους;
    Δηλαδή αυτά τα χρόνια με την παραμονή του Κρόνου στον ζυγό να υποθέσω ότι θα πάρω πολλά μαθήματα (από τον Κρόνο) και μάλιστα μαζεμένα;
    Όποιος έχει την καλοσύνη ας μου απαντήσει για να ξερώ τι θα με περιμένει!!!
    :worried:

Quote Originally Posted by ouranio tojo View Post
    Καλημέρα
    Έχω και εγώ μια απορία για τον Κρόνο τώρα που αλλάζει θέση και πηγαίνει στον ζυγό!
    Βασικά είμαι κριός με ωροσκόπο αιγόκερω και έχω τον Κρόνο στον ζυγό στον 9 οίκο
    Διάβασα σε ένα αστρολογικό περιοδικό ότι θα επηρεαστούν αρκετά τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού…
    Εγώ που έχω ήλιο, ωροσκόπο και Κρόνο σε παρορμητικά ζώδια τι θα γίνει θα δεχτώ όλες τις επιρροές τους;
    Δηλαδή αυτά τα χρόνια με την παραμονή του Κρόνου στον ζυγό να υποθέσω ότι θα πάρω πολλά μαθήματα (από τον Κρόνο) και μάλιστα μαζεμένα;
    Όποιος έχει την καλοσύνη ας μου απαντήσει για να ξερώ τι θα με περιμένει!!!
    :worried:
    Το βασικό είναι να δεις τις όψεις που θα κάνει ο Κρόνος περνώντας από τον 9ο Οίκο σου, πότε θα πιάσει τον Ήλιο σου, πότε τον ωροσκόπο σου, αν σχετίζεται ο ωροσκόπος σου με τον Πλούτωνα, να συνυπολογίσεις ότι θα έχεις επιστροφή Κρόνου και να δεις αν οι όψεις που θα γίνονται τα επόμενα 2 χρόνια και κάτι συνδέονται με παρόμοιες των προοδευτικών συστημάτων πρόβλεψης. Τουτέστιν μπόλικο ψάξιμο.
    Συνοπτικά όμως, μιας και μιλάμε για διέλευση από 9ο, και εφόσον ο 9ος συνδέεται με ανώτερη μόρφωση, μακρινά ταξίδια, φιλοσοφικές ιδέες, φιλία, νόμο και θρησκεία, είναι πιθανό σε κάποιον από αυτούς τους τομείς να ξεκινήσουν κάποιες αλλαγές που θα απαιτήσουν από εσένα πιο συστηματική προσέγγιση και υπευθυνότητα, μπορεί να διαπιστώσεις ότι κάποιοι φίλοι σου δεν άξιζαν τη φιλία σου, μπορεί να ανακαλύψεις μια νέα πραγματικότητα σε σχέση με τα παραπάνω, χίλια δυο μπορεί να συμβούν :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Μητσακο ευχαριστω
    αν και με μπερδεψες με ολα αυτα ελπιζω να βγαλω κατι
    παντως ημουν σιγουρη οτι θα ερθουν αλλαγες με τον κρονο και μου τις επιβεβαιωσες
    ελπιζω οι αλλαγες να ειναι για καλο

Όνομα:
    ΕΦΗ

κάποιοι λένε πως οι αλλαγές είναι πάντα καλές...τον Κρόνο τον φοβάμαι λίγο πάντως και ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΣΩΣΤΡΕΦΗΣ....τώρα συνήλθα πάλι στα ίδια???? σνιφ!!!

.....καλημέρα, εγώ πάντως σαν Δίδυμος με ωροσκ. Παρθένο(17-6-77, 12.00μμ Αθήνα) δεν το εξέλαβα σαν μάθημα ζωής ούτε σαν ξεκαθάρισμα σχέσεων...Καταστροφή στην υπερβολή της ήταν , ακόμα και οι σχέσεις που έπρεπε να δοκιμαστούν , κατέληξαν με δραματικό τρόπο και τόνο..Δε μιλάμε απλά για συνειδητοποίηση και εσωστρέφεια!!!!Δε θέλω να προκαταλάβω τίποτα για τον Κρόνο, ίσως το δικό μου ωροσκόπιο να ήταν επιβαρημένο, τι να πω...Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι ο νέος Κρόνος που είναι "ανυποψίαστος" σχετικά και συνεχιστεί η κάτω βόλτα...

Όνομα:
    ΕΦΗ

εσυ με ωροσκοπο παρθενο εγω με ιχθυ...δεν σωζεται το βλέπω!!1

Ερωτηση: Οι ιχθεις γενικά επηρεάζονται? Και ειδικά με ωροσκόπο σκορπιο?? (μην σχολιάσετε το συνδυασμό...χαχαχα)

Quote Originally Posted by mink View Post
    .....καλημέρα, εγώ πάντως σαν Δίδυμος με ωροσκ. Παρθένο(17-6-77, 12.00μμ Αθήνα) δεν το εξέλαβα σαν μάθημα ζωής ούτε σαν ξεκαθάρισμα σχέσεων...Καταστροφή στην υπερβολή της ήταν , ακόμα και οι σχέσεις που έπρεπε να δοκιμαστούν , κατέληξαν με δραματικό τρόπο και τόνο..Δε μιλάμε απλά για συνειδητοποίηση και εσωστρέφεια!!!!Δε θέλω να προκαταλάβω τίποτα για τον Κρόνο, ίσως το δικό μου ωροσκόπιο να ήταν επιβαρημένο, τι να πω...Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι ο νέος Κρόνος που είναι "ανυποψίαστος" σχετικά και συνεχιστεί η κάτω βόλτα...
    Και όμως! Αν και από ό,τι φαντάζομαι τα σημάδια του περάσματος του Κρόνου μάλλον δεν έχουν επουλωθεί, σίγουρα και παρά τις όποιες "απώλειες" είχες, λίγο αργότερα, βοηθούντος και του Κ(Χ)ρόνου, θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις προς το συμφέρον σου (αν θες βέβαια) τα "μαθήματα" που πήρες τη συγκεκριμένη περίοδο
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)