- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 201 to 210 of 215
Thread: Για τον 5ο και 7ο οίκο
-
10-11-2009, 06:19 PM #201
-
23-02-2010, 10:08 PM #202
Re: Για τον 5ο και 7ο οίκο
Εγω να κανω την εξης παρατηρηση..Δεν ξερω αν μετρα τοσο το εμπεριεχομενο ζωδιο αλλα εγω εχω ακμη 5ου οικου στην Παρθενο με εμπεριεχομενο μεγαλο κομματι του ζυγου μαζι και την Σεληνη μου..Απο περσι που αρχισε να διελεαυνει τις μοιρες του 5ου οικου μου ο Κρονος μπορω να πω οτι ναι δεν πηγαιναν και τελεια τα πραγματα στα αισθηματικα μου αλλα ενταξει κατι υπηρχε που με βασανιζε με την καλη εννοια και περνουσα κ καλυτερα..Απο την στιγμη ομως που μπηκε στον ζυγο και κανει και αντιθεση με την Αφροδιτη.. Τι να πω?Απο φιλιες απο σχεσεις απο εξοδους απο ξενοιασια τπτ απο ολα αυτα.. Μονο μοναξια και ψυχικη κουραση..Μετραει το εμπεριεχομενο ζωδιο τελικα?Ισως επειδη η Παρθενος ειναι φιλικη προς το δικο μου ζωδιο για αυτο να ηταν καλυτερα τα πραγματα περσι?
-
23-02-2010, 10:54 PM #203
Αυτό που βιώνεις τώρα είναι η αντίθεση του Κρόνου με την Αφροδίτη σου στο 5ο, ανεξάρτητα από το αν είναι εμπεριεχόμενος ο Ζυγός στο 5ο σου ή όχι. Και είναι αρκετά αισθητό το πέρασμα αυτό γιατί ο Κρόνος θα την πιάσει 3 φορές με την ανάδρομη κίνησή του.
Αν θέλουμε όμως να είμαστε ακριβείς με την ορολογία, για να είναι εμπεριεχόμενο ένα ζώδιο πρέπει να βρίσκεται ολόκληρο μέσα σ' ένα οίκο, δηλαδή η ακμή του οίκου να βρίσκεται στο αμέσως προηγούμενο ζώδιο και η επόμενη ακμή στο αμέσως επόμενο ζώδιο.
-
23-02-2010, 11:30 PM #204
Οχι οχι ο ζυγος πιανει μεγαλο κομματι του 5ου αλλα κανονικα εχει ακμη στις 23,53 στον 6ο οικο..Και δεν ειναι μονο αυτο την τετραγωνιζει και ο Πλουτωνας την Αφροδιτη μου..Δεν ξερω αυτο που νιωθω τον τελευταιο καιρο ειναι μια πιεση ,μια αισθηση οτι δεν αντεχω αλλο και εχω βαρεθει οτι μενω στασιμη και κατι πρεπει να αλλαξει στην ζωη μου ειμαι απαισιοδοξη και πολυ μονη..
-
24-02-2010, 06:46 PM #205
Καλώς με και μένα στην παρέα σας!εγώ έχω ακμή 7ου στον αιγόκερω -ο οίκος είναι άδειος από πλανήτες,ο δε κυβερνήτης του οίκου κρόνος βρίσκεται στον καρκίνο στον 1ο οίκο και σχηματίζει μόνο άσχημες όψεις.
Πιο συγκεκριμένα είναι η κορυφή ενός γιόντ, με ασύμφωνες τον άρη στον υδροχόο(8ο) και τον ποσειδώνα στον τοξότη(6ο).Και δεν φτάνουν μόνο αυτά σχηματίζει επίσης ο κρόνος ένα "ωραιότατο" τετράγωνο με τον πλούτωνα στο ζυγό...
Μετά απ' όλα αυτά πιστεύω ότι επίσημη σχέση στη ζωή μου δεν πρόκειται να κάνω ποτέ...κι ας έχω ήλιο-δία σύνοδο στους ιχθείς...
-
24-02-2010, 07:41 PM #206
Καλησπερα και απο μενα:bigsmile:
Η ακμη του 7 οικου ειναι στον Αιγοκερο (πλανητης κυβερνητης Κρονος).Στον 7 οικο μου εκτος του οτι στην ακμη του βρισκεται η Αφροδιτη μου ,με μονο ασχημες οψεις σχεδον,,υπαρχει και ο Ερμης μου που βρισκεται εκει στον Υδροχοο.
Η ακμη του 5 οικου ειναι στον Σκορπιο (πλανητης κυβερνητης Πλουτωνας).Εκει βρισκεται και ο Ουρανος στον Τοξοτη.
Ο Κρονος με τον Πλουτωνα μου κανουν συνοδο στον 4 οικο μου στον Ζυγο.
Καταλαβαινω πως η συνοδος εκφραζεται και με τα θετικα αλλα και με τα αρνητικα στοιχεια τις συνοδου.
Παρολο που η φυση των δυο πλανητων ειναι ασυμφωνη- και ο Κρονος στον Ζυγο ειναι στην εξαρση του- το οτι ειναι στον Ζυγο σωζει λιγο την κατασταση?
Φιλικα:bigsmile:
-
27-02-2010, 03:09 AM #207
παιδια πολυ καλο αυτο το θεμα....πραγματικα εχω μπερδευτει με αυτο το θεμα...φυσικα και δεν εχω κανενα πλανητη ουτε στον 5ο αλλα ουτε και στον 7ο....εχω ομως ακμη 7ου οικου στους διδυμους ακμη 5ου οικου στον κριου ερμη στην παρθενο(ειμαι και παρθενος) αφροδιτη στους λεωντες(αυτο πρεπει να το σωζει λιγο το θεμα :toung α και ενα τετραγωνο πλουτωνα αφροδιτης....γενικα δεν εχω προβλημα να κανω σχεσεις...το προβλημα ειναι οτι δεν διαρκουν πολυ η η επιλογη των ατομων δεν ειναι σωστη....δεν ξερω πραγματικα..........
-
28-02-2010, 01:35 AM #208
Nα ρωτήσω κάτι και εγώ...............τί σημαίνει όταν στον 7ο οίκο έχεις Β.Δεσμό στον Ταύρο 03 μοίρες?? Η ακμή του 7 ου οίκου είναι στον Κριό στις 16 μοίρες.
Στον 5ο οίκο υπάρχει ο Δίας στον Υδροχόο στις 26 μοίρες και η ακμή του είναι στον Υδροχόο στις 22 μοίρες.
Για να το κάνω και λίγο πιο δύσκολο σε συναστρία δύο ατόμων (που έχουν σχέση) στο δεύτερο άτομο
στον 7ο οίκο υπάρχουν ο ¶ρης στον Τοξότη στις 13 μοίρες, και ο Ποσειδώνας πάλι στον Τοξότη στις 20 μοίρες. Η ακμή του 7 ου οίκου είναι στον Σκορπιό στις 25 μοίρες.
Στον 5 οίκο υπάρχει η Αφροδίτη στον Ζυγό στις 00 μοίρες, ο Δίας πάλι στον Ζυγό και στις 00 μοίρες και ο Κρόνος στον Ζυγό στος 04 μοίρες. Η ακμή αυτού του οίκου είναι στην Παρθένο στις 03 μοίρες.
Έβαλα πολλά ?? Συγγνώμη αλλά δεν τα πολυκαταλαβάινω και περίμένω να με βοηθήσετε λίγο.
Ευχαριστώ πολύ
-
11-10-2010, 06:19 PM #209
καλησπερα.εχω πλουτωνα στον 5ο οικο και διαβασα σε ενα site πολυ αρνητικα σχολια σχετικα με θεματα παιδιων....ο πεμπτος οικος μου ειναι στον ζυγο και η αφροδιτη μου κανει χιαστι με τον πλουτωνα σαν οψη...εντεινεται η αρνητικη επιρροη με αυτο ?
-
11-10-2010, 06:33 PM #210
E, αφού διάβασες στα άλλα site, διάβασε και σε αυτό :bigsmile:
http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%F7%E7%F2.html
http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%DF%E1%F2.htmlΕπίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 35 users browsing this thread. (0 members and 35 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.