s
[Επί προσωπικού] Ετοιμαστείτε για τύχη - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Re: Ετοιμαστείτε για τύχη

Quote Originally Posted by ScP View Post
    ........
    Και μια ακόμη παρατήρηση που είχα συζητήσει με τον φίλο μου τον κλαψιάρη τον Μητσάκο που θεωρεί γούρι να λέει συνεχώς ότι δεν έχει χρήματα.
    Πολλές φορές μέσα σε μια χρονιά έχουμε συνεχή "πλανητική εύνοια". Δεν έχουμε δουλειά και ξαφνικά βρίσκουμε. είμαστε μόνοι και κάνουμε μια σχέση. Χρωστάμε και συνεχώς βρίσκουμε "από το πουθενά χρήματα" για να ξεχρεώνουμε.

Όμως αυτά δεν τα θεωρούμε τύχη, διότι πολλοί από εμάς επιθυμούμε την τέλεια δουλειά που θα μας αποφέρει χιλιάδες ευρώ το μήνα. Τον.την ιδανική σύντροφο που θα σέρνεται στα πατώματα για μας. Και τέλος ένα πορτοφόλι παραφουσκωμένο.
    ¶ρα, το ότι ξεχρεώσαμε και γλυτώσαμε πιθανούς μπελάδες δεν το θεωρούμε τύχη ή εύνοια γιατί στο μυαλό μας έχουμε την υπερβολή και τον μεγάλο πλούτο.

Το έχετε σκεφτεί; Πόσοι από εμάς είναι έτσι; :bigsmile:
    Φίλε, το θέμα "τύχη" το εντάσσω στο επίπεδο "Γκαστόνε". Αν δεν παίζει τέτοιο επίπεδο, δεν μιλάμε για "τύχη" αλλά για αποτέλεσμα που προέρχεται από δικές μου ενέργειες, και
    τις περισσότερες φορές κοπιώδεις.
    Για παράδειγμα, ο Γκαστόνε αν σκοντάψει θα πέσει μαλακά σε ένα κιούπι με λίρες, ενώ αν σκοντάψω εγώ το πιο πιθανό είναι, εκτός του ότι θα έχω πέσει στο λάκκο με τα φίδια, να έχω κτυπήσει πέφτοντας. Εμένα θα μου έρθουν λεφτά μετά από πιέσεις σε άλλους και αφού θα έχω τις ξεχάσει, γιατί θα έχει περάσει καιρός, ενώ ο Γκαστόνε θα πάρει λεφτά από τον Ουρανό.
    Εγώ πρέπει να κάνω δίαιτα και να αθλούμαι 5 ώρες τη μέρα για να διατηρώ την αθλητική κορμάρα μου που σαγηνεύει τις γυναίκες, ενώ του Γκαστόνε του κάθονται οι γυναίκες και ενώ κοιμάται, και είναι και πάπια :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Mr Admin

Σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε μαζί μου και με ενημερώσατε
    Για να είμαι ειλικρινής δεν θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ιδιαιτέρα τυχερό άτομο…
    Ανήκω στην κατηγορία τον ανθρώπων που ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ και πολλές φορές να μην κατακτούν αυτά που επιδιώκουν…
    Οπως καταλαβαινετε μετά από τόσες ήττες ήθελα να μάθω αν φταίνε η αστρολογικές όψεις του χάρτη μου ή η λανθασμένες επιλογές μου:unsure:

Όνομα:
    Σωκράτης

Για να γίνει μια ληστεία από κάποιον κακοποιό, που ίσως τον κάνει πλούσιο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ επίσης σκληρά.
    Μια απάτη, η μια υπεξαίρεση επίσης.

Καλό είναι να βάλετε τον χάρτη σας στο φόρουμ "Οι εραστές της Αστρολογίας" να ρίξουμε μια ματιά

Και για να επανέλθω στο φίλο μου τον κλαψιάρη τον Μητσάκο. Μέχρι εχθές είχε μια οικονομική δυσκολία. Σήμερα το πρωί του ήρθαν χρήματα από το πουθενά χωρίς να έχει κοπιάσει καν. Αυτό όπως μου περιέγραψε δεν το θεωρεί τύχη αλλά αποτέλεσμα των προσπαθειών του (της κλάψας) :nuts:

¶ρα, μάλλον πρέπει να οριοθετήσουμε τι ο καθένας μας θεωρεί τύχη.

Ξέρετε τι αληθινά πιστεύω. Η καθημερινότητα και η συνήθεια, έχει μετατρέψει πολλούς από εμάς σε "μίζερους". Αναπόφευκτα εάν είμαστε χωρίς σύντροφο θα κλαψουρίζουμε και ας έχουμε καλή υγεία, φίλους και κάποια χρήματα.
    Εάν έχουμε σύντροφο από την άλλη, θα κλαψουρίζουμε γιατί δεν μας δίνει αύξηση αυτός ο καπιτάλας ο διευθυντής μας στη δουλειά.

Και πάει λέγοντας....

Απλά κάποιες σκέψεις περί τύχης. Η τύχη είναι εσωτερική ισορροπία, χαμόγελο και εντιμότητα.

Προς Θεού όχι καρμικότητες και μεταφυσικές :toung:
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Mr Admin

Σας ευχαριστω που δεχεστε να δειτε τον χαρτη μου
    Η αληθεια ειναι καθοτι αρχαρια με την αστρολογια προσπαθω να μαθω οσα περισσοτερα μπορω...
    θα βαλω τα δεδομενα μου στο forum και θα περιμενω την απαντηση σας
    ευχαριστω εκ των προτερων

Υ.Γ τα δεδομενα μου τα εχω βαλει στην ενοτητα απορια για αστρολογικο χαρτη

Κατατοπιστικό. Συγχαριτήρια. Μου γεννήθηκε όμως η απορία όταν σ΄ενα χάρτη ο ήλιος είναι τρεις μοίρες μπροστα από το μεσουράνημα τι τύχη μπορεί να περιμένει σ΄ένα παιδί 3χρονο; Συγγεκριμένα το MC στις 12 και 47΄ του αιγόκερου και ο ήλιος στις 15 και 42΄. Επίσης το mc εξάγωνο με τον ουρανό στους ιχθείς. Αναφέρομαι σε υπαρκτό ωροσκόπιο. Μήπως έχει σχέση με κάποιον από τούς γονείς; Ευχαριστώ.

Quote Originally Posted by ΑΛΙΚΗ View Post
    Κατατοπιστικό. Συγχαριτήρια. Μου γεννήθηκε όμως η απορία όταν σ΄ενα χάρτη ο ήλιος είναι τρεις μοίρες μπροστα από το μεσουράνημα τι τύχη μπορεί να περιμένει σ΄ένα παιδί 3χρονο; Συγγεκριμένα το MC στις 12 και 47΄ του αιγόκερου και ο ήλιος στις 15 και 42΄. Επίσης το mc εξάγωνο με τον ουρανό στους ιχθείς. Αναφέρομαι σε υπαρκτό ωροσκόπιο. Μήπως έχει σχέση με κάποιον από τούς γονείς; Ευχαριστώ.
    Ναι, οι όψεις του ηλιακού τόξου που ενεργοποιούνται στην παιδική ηλικία είναι συνήθως εμπειρίες που ζει το παιδί μέσα στην οικογένειά του. Ειδικά η όψη του MC με τον Ήλιο μπορεί κάλλιστα να αφορούσε τον πατέρα αλλά με κάποιο τρόπο την βίωσε και το παιδί.

Ευχαριστώ πολύ. Πάντως μέχρι στιγμής δεν ενεργοποιήθηκε ακόμη. Ελπίζουμε.

Φανταστικό άρθρο! Πριν από λίγα χρόνια, μου έτυχε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για δουλειά, εκτός Αθήνας, και ήταν τότε που ο Δίας από τους Διδύμους σχημάτιζε τρίγωνο με την ακμή του MC μου στο Ζυγό!
    Όταν πέρυσι ο διελαύνων Δίας από τον Υδροχόο σχημάτισε ακριβές τρίγωνο με την ακμή του ΜC μου, γεννήθηκε το κοριτσάκι μου!
    Αυτό θα πεί τύχη!

Όταν γεννιέσαι με ακριβές τρίγωνο Πλούτωνα σε σε 5ο οίκο - MC μπορεί να θεωρηθεί "ένδειξη τύχης"?

Με την άδειά σας...

.. Αλλά θα ήθελα να εγείρω ένα θέμα που μου κέντρισε το ενδιαφέρον από το Αρχείο. Αφορά το thread του retrogate σχετικά με τον Ήλιο, Δία και Ζενίθ σχετικά με τη 'μεγάλη ευκαιρία'.

Είναι χρόνια που δουλεύω πάνω σε κάποια θέματα και είτε θα τα τολμήσω τώρα είτε μετά από μια πενταετία[...]
    Αν και εφόσον έχω ακολουθήσει σωστά τα βήματα που συστήνει ο/η κος/κα retrogate οι ενδείξεις είναι λίαν καλές για φέτος. Επειδή όμως είναι ιδιαίτερα σημαντικό θέμα για μένα θα ήθελα τη βοήθειά σας για επιβεβαίωση.

Για να ανακαλύψετε ποιος μήνας αυτής της περιόδου θα είναι ο πιο επιτυχημένος, συμβουλευτείτε τις διελεύσεις
    Μή ξέροντας πως να ΄βρω τις διελεύσεις΄, είπα να το πάω 'ανάποδα'..
    'Πήγα μπροστά' τόσες μέρες όση και η ηλικία μου το 2011 ==> ημερομηνία
    Γεννήθηκα Μάϊο στις 9 πρωινή. Για να βρω την ώρα που αντιστοιχεί στο Νοέμβριο του 2011 διπλασίασα τη διαφορά των μηνών από Μάϊο, ήτοι 11 βραδυνή ==> ώρα
    Μή ξέροντας ποιά τοποθεσία να βάλω, έβαλα την πραγματική τοποθεσία γέννησης..
    ...και δημιούργησα ένα γενέθλιο χάρτη.

Με την ίδια λογική έκανα κι άλλους για το 2012 όπως και για κάποιους συγκεκριμένους μήνες αυτού.

Οι αναζητηθείσες όψεις του άρθρου υπάρχουν σχεδόν σε όλους τους χάρτες αυτούς..

Βλέπετε κάποιο λάθος σε αυτές τις επιλογές?

Και κάτι εντελώς θεωρητικό.Ο/η αρθρογράφος αναφέρεται σε χάρτες που είχαν κάτι καλό να δώσουν στους κατόχους τους.
    Αναρωτιώμουν λοιπόν δυνάμει της διτής έννοιας των όψεων.. Θα μπορούσαν οι χάρτες ατόμων που έγιναν διεθνώς γνωστοί... ως ρεζίλιδες να έχουν όμοιες όψεις σε προοδευμένους χάρτες; Εν κατακλείδι.. η δυναμική θεωρείται δεδομένη έστω.. προς τα πάνω όμως ή προς τα κάτω;

Θα μπορούσατε να μας γράψετε το url του άρθρου ?

Μάλλον γι' αυτό μιλάτε :

Ετοιμαστείτε για τύχη
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...

Κωνσταντίνος Καβάφης

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)