- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 25 of 25
Thread: Τ- τετραγωνο
-
06-11-2009, 06:35 PM #21
Re: Τ- τετραγωνο
τι σημαινει αραγε ταυ τετραγωνο σεληνης ηλιου και ουρανου.ειναι τοσο τραγικο αυτο?ευχαριστω?
-
06-11-2009, 07:04 PM #22
Καλό θα ήταν για σένα τον ίδιο αλλά και για να διευκολύνεις όλη τη διαδικασία και όλους εμάς να διατυπώνεις με σαφήνεια της ερωτήσεις σου! Τι εννοείς? Τετράγωνο σελήνης ήλιου και σελήνης ουρανού? Τ τετράγωνο ανάμεσα σε αυτούς τους πλανήτες...? Μιλάς για συναστρία? για γενέθλιο?
-
06-11-2009, 07:58 PM #23
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
06-11-2009, 08:32 PM #24
Μάλιστα , κατάλαβα τώρα , σ' ευχαριστώ και πάλι :bigsmile:
-
07-11-2009, 11:24 AM #25
μιλαω για γενεθλιο.οταν λεω τετραγωνο σεληνης ουρανου και ηλιου,φαινεται ξεκαθαρα οτι εννοω μεταξυ τους.προσεχτε ομως κατι.ξερω οτι οταν μιλαμε για ταυ τευραγωνο.μιλαμε για αποσταση μεταξυ αυτων μεχρι το πολυ 2 μοιρων.ειδαλλως δεν μιλαμε για ταυ τετραγωνο.σε μενα ο ουρανος με τη σεληνη μεταξυ τους εχουν ανοχη δυο μοιρων στο τετραγωνο που σχηματιζουν,ο ηλιος ομως εχει 6 μοιρες ανοχη απο τον ουρανο μου και 8 μοιρες ανοχη απο τη σεληνη μου.θελω λοιπον να ρωτησω αν σε αυτην την περιπτωση μιλαμε για ταυ τετραγωνο η οχι.αν η απαντηση σας ειναι ναι ρωταω τι ακριβως σημαινει αυτο?αν θελει καποιος να μου απαντησει .δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος αν δεν εχει τη διαθεση.δεεν απαιτω απλα ρωταω.φιλακια σε ολους/
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.