- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 41
Thread: ΟΨΕΙΣ ΧΕΙΡΩΝΑ
-
17-10-2009, 02:35 PM #21
Re: ΟΨΕΙΣ ΧΕΙΡΩΝΑ
Αγγελική σ 'ευχαριστώ τόοοοοοοσο πολύ !!!!!
Να είσαι καλά που αφιέρωσες κάποιο απ'τον πολύτιμο χρόνο σου για να μου απαντήσεις !
Μακάρι το τρίγωνο με τον Ήλιο μου να διοχετευόταν σε ιατρικά θέματα όπως ήθελα να ακολουθήσω αλλά τελικά έχει δυστυχώς να κάνει με τον πατέρα και πως εγώ συσχετίζω τις σχέσεις μου μαζί του ....
Πραγματικά σε όλη μου τη ζωή 'εως τώρα και ενώ δεν μου έχουν συμβεί τραγικά γεγονότα νιώθω φίλη με τον΄πόνο δεν τον φοβάμαι ,είναι στο πετσί μου (χιαστί με ωροσκόπο )
Ευχαριστώ και πάλι
¨εχεις σαν υπογραφή απόσπασμα απο το αγαπημένο μου ποίημα !!!Αφού δεν μπορούμε ν'αλλάξουμε τον κόσμο ...ας αλλάξουμε το μάτι που τον βλέπει
Ν.Καζαντζάκης
-
17-10-2009, 02:41 PM #22
Το να είσαι "φίλος' με τον πόνο είναι δύσκολο πράγματι, ο πόνος όμως είναι αναποσπαστο μέρος της ζωής μας και δεν μπορούμε να τον αποφύγουμε. Οπότε σκέψου το θετικά, είσαι πιο εκπαιδευμένη ως προς το πώς τον αντιλαμβάνεσαι!:embarrest
Το λατρεύω αυτό το κομμάτι που εχω υπογραφή
-
17-10-2009, 02:51 PM #23
Ο πόνος ως λένε είναι φορέας συνείδησης και γιατί όχι υψηλής συνειδητότητας
μέσα απο αυτόν μαθαίνω λυτρώνομαι εξελίσομαι
είναι πολύ δύσκολο για μένα όλο αυτό (είμαι και παρθένος και έχουμε και τον Κρόνο στο κεφάλι μας ) σκέφτομαι πολλές φορές πόσο ακόμα μα είναι ανεξάντλητες οι χαρές που παίρνω και ανακαλύπτω μετά .
Το βλέπω θετικά ναι και πλέον θέλω να αφυπνίσω και τους γύρω μου να μη φοβούνται τον πόνο αλλά να τον δεχτουν .
Ευχαριστώ και πάλι Αγγελική
Υ.Γ-Τελικά μάλλον είναι τονισμένος ο Χείρωνας στο Ωροσκόπιο μουΑφού δεν μπορούμε ν'αλλάξουμε τον κόσμο ...ας αλλάξουμε το μάτι που τον βλέπει
Ν.Καζαντζάκης
-
17-10-2009, 10:17 PM #24
απορία : η όψη συνόδου χείρωνα - σελήνης στον 1 οίκο σε αντρικό ωροσκόπιο μπορεί να δηλώνει ότι έλκεται από γυναίκες που έχουν μια δυσκολία στην τεκνοποίηση ή που δεν είναι εξοικειωμένες με τα μητρικά τους ένστικτα ;
-
17-10-2009, 10:31 PM #25
Δεν έχω υπόψιν μου κάτι τέτοιο, απεναντίας κάποια γυναίκα (σύζυγος ή μητέρα το πιο πιθανό, χωρίς να αποκλείεται κάποια άλλη) μπορεί να λειτουργήσει "θεραπευτικά" και να αποβάλλει από τον κάτοχο της όψης κάποιες αναστολές του, ή να του τονώσει την αυτοπεποίθηση, η οποία είναι πιθανόν περιορισμένη εξαιτίας του φόβου της απόρριψης, εκτός των άλλων. :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
17-10-2009, 10:33 PM #26
-
17-10-2009, 11:32 PM #27
-
18-10-2009, 12:03 AM #28
-
18-10-2009, 08:19 AM #29
Μια αστάθεια στις συναισθηματικές σχέσεις του ατόμου είναι πιθανή, όπως και η περίπτωση "να αγαπά αλλά να μην αγαπιέται", οπότε να είναι μαζεμένο προκειμένου να αποφύγει μια ενδεχόμενη απόρριψη. Μπορεί, ακόμα, μεγαλώνοντας να έχει άσχημες μνήμες από τις ανολοκλήρωτες σχέσεις του και αυτό να τον ταλανίζει....:bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
18-10-2009, 11:02 AM #30
Πολύ συχνά άντρες με αυτή τη σύνοδο έλκουν πληγωμένες γυναίκες, αλλά έχουν και το μεγάλο προσόν να συμπάσχουν και να κατανοούν το συναισθηματικό πόνο των άλλων, και ειδικά στον 1ο οίκο συνήθως δραστηριοποιούνται προς την κατεύθυνση της "θεραπείας", δηλαδή όχι μόνο κατανοούν, αλλά θέλουν να κάνουν κάτι γι'αυτό. 'Ομως έχει παρατηρηθεί ακόμα ότι οι όψεις Σελήνης/Χείρωνα βρίσκονται συχνά σε Ωροσκόπια ανδρών που θέλουν να κυριαρχούν τις γυναίκες και μπορεί να γίνονται ακόμα και βίαιοι, ειδικά αν συμμετέχει και ο 'Αρης, λόγω προβλημάτων που είχαν στην πρόωρη σχέση με την ίδια τους τη μητέρα. 'Ενα παράδειγμα είναι ο Charles Manson που αν και η Σελήνη τριγώνιζε το Χείρωνά του, ήταν ονομαστός γκουρού μιας ομάδας που λεγόταν "Η οικογένεια", δηλαδή κάτι που παραπέμπει στη Σελήνη, ο ίδιος όμως μισούσε τις γυναίκες και πίστευε ότι δεν έχουν ψυχή και ότι έπρεπε να ναι σκλάβες των ανδρών. Αυτός ήταν μια αρνητική εκδήλωση Σελήνης/Χείρωνα. Υπάρχουν όμως και πολλά ανδρικά Ωροσκόπια που οι άντρες συμπάσχουν με τη γυναίκα και μπορεί να λειτουργήσουν ως θεραπευτές. Το πιο συχνό είναι να αποκτούν μια τρομακτική αίσθηση των συναισθηματικών αναγκών των άλλων.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.