- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 171 to 180 of 215
Thread: Για τον 5ο και 7ο οίκο
-
07-10-2009, 05:37 PM #171
Re: Για τον 5ο και 7ο οίκο
Καλησπέρα σας.
Εγώ έχω Κρόνο, Ουρανό και Βέρτεξ στον 5ο οίκο μου και Δία στον 7ο οίκο μου (γεννήθηκα στις 20/08/1985 04:00 π.μ. στην Αθήνα). Αυτά τι δείχνουν για τους τομείς των σχέσεων και των συναισθηματικών;
-
07-10-2009, 11:31 PM #172
Κα Μόζορα ,
σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Η προσφορά για μένα είναι ένα σημαντικό κομμάτι του εαυτού μου. Αν σταματήσω να προσφέρω, θα μοιάζει με έναν μικρό ψυχολογικό 'θανατο'. Δε μπορώ να μην προσφέρω. Αλλωστε ο τομέας με τον οποίο συντόμως θα ασχοληθώ κ έν πράξει ( πέραν της θεωρίας κ της ταπεινης μου πρακτικής εώς τώρα ) έχει να κάνει πολύ περισσότερο με την προσφορά στο ανθρώπινο είδος .. αλλά σε θέματα υγείας. Όσο για την προθυμία μου να βοηθήσω ή να μοιραστώ τις γνώσεις μου εδώ μέσα , οφειλειται στον ωροσκόπο μου προφανώς που έχει τάσεις να δασκαλεύει κ να φιλοσοφεί και την παρουσία του Ουρανού στον 1ο που δίνει τάση για αστρολογική μελέτη. :bigsmile:
Δεν αντιλέγω, σε αυτά που διευκρινήσατε. Η φίλη μας ζήτησε να μάθει απο ποιούς αντρες έλκεται. Οπως αναφέρατε κ εσείς ο ¶ρης θα μας δείξει το είδος του εραστή κ ο Ήλιος το πρότυπο του άντρα που αναζητα μια γυναίκα. Αντιλαμβάνομαι με βάση την λογική πως αρχίκα σε μια σχέση ο σύντροφος θα είναι εραστής κ μετά ( αφού το επιτρεπουν κάποιοι παραγοντες/συνθηκες/εύνοια τύχης/χαρακτήρες κτλ ) μόνο τότε θα μπορέσει να δεί τον εραστή(¶ρη) σαν μελλοντικό μακροπρόσθεσμα σύντροφο(Ήλιο). Απλά να διευκρινησω κ εγώ με την σειρά μου, ότι ο Ήλιος θα μας δείξει τον σύντροφο-σύζυγο. Θα μας δώσει περαιτέρω μεν στοιχεία για αυτόν , αφου πρώτα έχουμε εξετάσει τον κυβερνήτη του 7ου-όψεις του κ την παρουσία τυχόν πλανητών στον 7ο , όπως αντιστοιχα κ τις όψεις που δέχονται , απο την στιγμή που μιλάμε για σύζυγο.
Δηλαδή πρώτα θα κοιτάξω τον ¶ρη , μετά τον κυβερνήτη του 7ου ( κ οτι περιλαμβάνει η εξεταση του 7ου οίκου , αν πρόκειται να εξετάσω το θέμα 'γάμος-σύζυγος' ) κ μετά συμπληρωματικά θα κοιτάξω κ τον Ήλιο.
Γιατί αρχικά ο 7ος κ ο κυβερνήτης του θα μας δώσουν τα κυριοτερα στοιχεία για τον σύζυγο κ μετεπειτα η μελέτη του Ήλιου. Αλλά ό,τι αφορά τον άντρα που μας έλκει σε πρωταρχικό στάδιο , κοιτάμε το ζώδιο κ οίκο στο οποίο βρίσκεται ο ¶ρης. Και η φίλη μας ( γλυκιά astrotrella ) ζήτησε να μάθει για τους άντρες που την έλκουν. Οπότε εικάζω πως η απάντηση κ του Μητσάκου κ η δίκη μου ήταν σωστή ,ως προς την διερευνιση/εξέταση του ¶ρη στον χάρτη της κοπελιάς.Να προσθέσω οτι κ η δική σας διευκρίνιση ήταν σωστή, γιατί δεν λέμε κάτι διαφορετικό κ στην ουσία ήταν συμπλήρωση των όσων είπα στην αρχή.
Να είστε καλά!
Αθηνά
-
08-10-2009, 01:00 AM #173
Καταρχας θα ηθελα να σας ευχαριστησω και τις 2 παρα πολυ για τις πολυ κατατοπιστηκες πληροφοριες απο τα πληρως εμπεριστατομενα κειμενα σας..Αν καταλαβα καλα οσων αφορα τον Αρη και τον ανδρα που ελκυει την καθε γυναικα[ σαν εραστη]ειναι 50-50 τα χαρακτηριστικα που παιρνει απο το ζωδιο τον οικο και τις οψεις που κανει αναλογα με τους πλανητες..Που σημαινει οτι στην περιπτωση μου ελκομαι απο αντρες με στοιχεια Ιχθυειων και παραλληλα αιγοκερισια στοιχεια..Δηλαδη ευαισθητοι και συναισθηματικοι και παραλληλα δυναμικοι ,φιλοδοξοι και με κοινωνικο status[πολλα ζηταω]:bigsmile: και ετσι μπορω να τα δεχτω γιατι αν κοιταξω μονο το ζωδιο που βρισκεται ο Αρης αυτο που περιγραφει δεν παει σε εμενα..Οσων αφορα τον 7ο οικο και τον κυβερνητη ο οποιος δειχνει τον συζυγο, στην περιπτωση μου δειχνει οτι ατομo με χαρακτηριστικα Δια [κυβερνητη του οικου μου]δηλαδη Large, ευχαριστο,επιτυχημενο,καλλ ιεργημενο,δραστηριο με καλη οικονομικη κατασταση[Διας στον 2ο οικο]και με μεγαλη διαθεση για ταξιδια και διασκεδασεις ειναι οντως αυτο με το οποιο θα ηθελα να μοιραστω την ζωη μου..Μακαρι να εβγαινε αληθινο αυτο αλλα εχω και κατι αρνητικες οψεις του Δια που απο οτι καταλαβαινω χαλανε το καλο που ο υποσχεται ο ευεργετης πλανητης..Και παλι σας ευχαριστω πολυ..
-
08-10-2009, 03:50 AM #174
Απλά να διευκρινησω κ εγώ με την σειρά μου, ότι ο Ήλιος θα μας δείξει τον σύντροφο-σύζυγο. Θα μας δώσει περαιτέρω μεν στοιχεία για αυτόν , αφου πρώτα έχουμε εξετάσει τον κυβερνήτη του 7ου-όψεις του κ την παρουσία τυχόν πλανητών στον 7ο , όπως αντιστοιχα κ τις όψεις που δέχονται , απο την στιγμή που μιλάμε για σύζυγο.
Δηλαδή πρώτα θα κοιτάξω τον ¶ρη , μετά τον κυβερνήτη του 7ου ( κ οτι περιλαμβάνει η εξεταση του 7ου οίκου , αν πρόκειται να εξετάσω το θέμα 'γάμος-σύζυγος' ) κ μετά συμπληρωματικά θα κοιτάξω κ τον Ήλιο.
Γλυκεια μου Αθηνουλα, ποτε μα ποτε δεν θα κοιταξεις τον Ηλιο συμπληρωματικα. Ο τυπος ανδρων που ελκυει τις γυναικες, κατα κυριο λογο φαινεται απο τον Ηλιο και συμπληρωματικα απο τα υπολοιπα. Ο 7ος οικος για παραδειγμα μπορει να μην υποδεικνυει καθολου τον αντρα που μας ελκυει αλλα να δειχνει το πως θα ειναι ο γαμος μας. Εγω θα ελεγα οτι συμπληρωματικα κοιταμε τον Αρη.Οχι οτι ο Αρης δεν θα δωσει στοιχεια αλλα θα δωσει κυριως για τον εραστη κ την σεξουαλικοτητα μας. Υπο την εννοια οτι η σεξουαλικοτητα δεν χανεται μεσα στον γαμο,σαφως θα δωσει στοιχεια κ για τον συζυγο.
Οταν καποια ρωτα τι αντρες την ελκυουν εξαρταται απ το τι εννοει, για ερωτικο συντροφο ρωτα η για μελλοντικο συζυγο. Γιατι αν ρωτα για ερωτικο συντροφο θα εξετασουμε τον Αρη κ τον 5ο οικο.(κυβερνητη,οψεις κτλ.) Η φιλη μας που ρωτα, ειπε οτι δεν της ταιριαζει ο Αρης στους Ιχθυς, μπορει πραγματι να μην της ταιριαζει σαν ιδιοσυγκρασια, ειναι ομως βεβαιο οτι οι ερωτικες επαφες και οι ερωτικοι συντροφοι δεν θα εχουν Ποσειδωνια στοιχεια? Ειναι μολις 19 ετων, αν θυμαμαι καλα το προφιλ της. Νομιζω πως εχει ολο τον καιρο μπροστα της να ανακαλυψει αν της ταιριαζει ενας αντρας με Ποσειδωνια στοιχεια και καλο ειναι να μην βιαζομαστε να βγαζουμε συμπερασματα ειδικα για τοσο νεαρες ηλικιες.
Επισης κατι αλλο που εχω πει παλιοτερα σε αλλες αναρτησεις, απομυθοποιειστε τον Δια. Ο Διας σαν κυβερνητης 7ου εκτος απο εναν large αντρα αρκετες φορες δινει ωραιατα και πανευκολα διαζυγια. Αν οχι διαζυγια δινει ενα τοσο επιπολαιο γαμο που απλα συντηρειται χωρις ομως ουσιαστικα να παρεχει αυτα που απαιτουνται σε ενα γαμο( αξιοπιστια, υπευθυνοτητα κτλ) Ειναι ευεργετης οταν τον εκτιμας σωστα κ χωρις πολλες φανφαρες. Αν του αφεθεις του Δια, η γνωμη μου ειναι πως εχασες την ευεργεσια του , πληρωνωντας ομως λιγοτερο κοστος απ οτι με ενα εξωκρονιο Πλανητη.
-
08-10-2009, 01:06 PM #175
Σε ευχαριστω πολυ Τινα μου που ασχοληθηκες και εσυ με το θεμα μου και νομιζω οτι πλεον αρχιζω και βρισκω ακρη..Βεβαια οπως βλεπω οι αποψεις διηστανται και ο καθενας εχει δικιο οπως το σκεφτεται, ας αρκεστω βεβαια σε αυτο που ειναι λογικο στο οτι ο αντρας που με ελκυει φαινεται απο τον ηλιο και ο τυπος του εραστη φαινεται απο τα στοιχεια του ζωδιου και του οικου που βρισκεται [ετσι μπορω να το δεχτω αυτο με τον Αρη]..Αυτο που λες με τα πωσειδωνια στοιχεια εννοεις οτι υπαρχει περιπτωση να εξαπατουμε απο τους αλλους ,να αυταπατουμε μονη μου και να εξειδανικευω ανθρωπους?Εχεις δικιο σε αυτο που λες οτι ειμαι μικρη και δεν εχω την τοση μεγαλη εμπειρια αλλα οντως τετοια περιστατικα μου εχουν συμβει οπως επεισης οι σχεσεις μου ανηκαν σε ζωδια του νερου δεν ξερω αν αυτο ειναι τυχαιο.. Οσων αφορα τον Δια εννοειται πως κανεναν πλανητη δεν πρεπει να τον παιρνουμε στην πλακα ουτε σημαινει οτι οποιος εχει θετικες οψεις στο ωροσκοπιο του που τον ευνοουν οτι θα τα καταφερει σε μια ενδεχομενη ατυχια στην ζωη του.. Ισα ισα ο ανθρωπος ο οποιος εχει και καποιες δυσκολες εμπειριες στην ζωη του ειναι αυτος που ξερει να κανει υπομονη [επειδη εχει δει τα χειροτερα] ειναι αυτος ο οποιος λογικα ειναι πιο ωριμος εσωτερικα γιατι [οπως λεει και η μανα μου οσα πιο πολλα χαστουκια τρως στην ζωη τοσο πιο ευκολα στρωνεις] βεβαια μερικοι ειναι ιδιαζουσες περιπτωσεις..Ο Διας οντως δινει και μια μορφη επιπολαιτητας πραγμα το οποιο καθε αλλο παρα ευεργεσια δεν ειναι[ το αντιθετο με τον κρονο] βεβαια αλλα οποιος εχει κρονο εχει να δει πολλα συμφωνα με αυτα που λενε, γιατι συνειρμικα ολοι τον εχουμε ως τον πλανητη τιμωρο ο οποιος μας υπενθυμιζει τα λαθη μας και δεν μας αφηνει στην τυχη μας αλλα οταν το αξιζουμε μας ανταμιβει.. Αν το σκεφτεις ετσι ειναι λογικο αλλα βλεπεις εμεις οι ανθρωποι τα θελουμε ολα ευκολα και ανωδυνα ξεχνοντας οτι ειμαστε ανθρωποι και δεν υπαρχει τελειοτητα πουθενα..
-
08-10-2009, 01:36 PM #176
Η προσωπικη μου αποψη ειναι, πως τιποτα δεν τυχαιο, ετσι θεωρω, πως αφου οι σχεσεις σου ηταν με ζωδια του νερου, παιζει μεγαλο ρολο ο Αρης στους Ιχθυς ο οποιος ειναι συμβατος με τα του νερου. Η Ποσειδωνια κατασταση η οποια ανεφερα σχετιζεται με πολλα στοιχεια. Απο αντρα με Ηλιο στον Ιχθυ, μεχρι αντρα που εχει ταση να ξεφευγει απο την πραγματικοτητα με αλλους τροπους οπως ειναι για παραδειγμα το αλκοολ. Φυσικα ισχυει παντα το ενδεχομενο το οποιο αναφερεις, της εξιδανικευσης κ της εξαπατησης.
Καθε στοιχειο μεσα σε ενα χαρτη εχει τοσες πολλες ερμηνειες που θα ηταν αδικο να αποκλειουμε ενδεχομενα. Ενας Αρης σαν τον δικο σου για παραδειγμα δεν φερνει μονο ενα ευαισθητο καλλιτεχνη, φερνει κ εναν αντρα του υποκοσμου η αν οχι του υποκοσμου καποιον που κανει ενα επαγγελμα κ για καποιους λογους πρεπει να κανει καποιου ειδου παρατυπιες. Ενας φαρμακοποιος (ας μου επιτρεψουν οσα μελη κανουν αυτο το επαγγελμα) πολλες φορες γραφει συνταγες που δεν ισχυουν. Ενας ναυτικος, ενας νοσοκομος, ολα αυτα κ πολλα περισσοτερα στοιχειοθετουν ενα Ποσειδωνιο αντρα.
Καταληγουμε λοιπον στο συμπερασμα πως δεν πρεπει να βαζουμε ταμπελακια του τυπου, Ααα! Αρης στον Ταυρο? μα εμενα δεν μου αρεσουν οι Ταυροι.!! Ειναι πολυ επιφανειακο και δεν εχει σχεση με αυτο που ειναι πραγματικα η Αστρολογια. Εχε υπομονη κ μεγαλωνοντας θα δεις πως καθε εμπειρια που αποκομιζεις θα συμπληρωνει κ ενα ενα κομματακι του παζλ που λεγεται γενεθλιος χαρτης.
-
09-10-2009, 01:23 AM #177
καλησπερα σε ολους...θα μπορουσα να κανω μια δυστυχως λιγο πιο ασχετη ερωτηση παρ'ολο που ασχολουμαι με την αστρολογια καιρο...η ακμη ενος οικου...πως βρισκεται??γιατι με ενδιαφερει φυσικα να μαθω κι εγω για τον 5ο και τον 7ο μου οικο!!!
-
09-10-2009, 06:02 AM #178
Βασικό: Πήγαινε στον γενέθλιο χάρτη σου (επάνω στη σελίδα Δωρεάν Ωροσκόπιο > Γενέθλιος χάρτης - Ανάλυση από το roll down μενού) και κοίταξε από ποιό ζώδιο αρχίζει ο κάθε οίκος που σε ενδιαφέρει. Αυτή είναι η λεγόμενη ακμή του, άσχετα εάν βρίσκεται στην τελευταία μισή μοίρα ενός ζωδίου ο οίκος παίρνει όνομα και χαρακτήρα από αυτό έστω και εάν όλοι οι πλανήτες που τυχόν βρίσκονται μέσα στον οίκο «πατάνε» στο επόμενο ή στα επόμενα ζώδια.
Προχωρημένο #1: Εάν ένα ζώδιο ξεκινάει μετά την ακμή κάποιου οίκου και τελειώνει πριν την ακμή του επόμενου, εάν δηλαδή βρίσκεται ολόκληρο μέσα σε έναν οίκο, λέγεται εμπεριεχόμενο.
Προχωρημένο #2: Υπάρχουν αρκετά συστήματα οικοθεσίας που πιθανόν να δώσουν διαφορετικές ακμές για κάθε οίκο. Το πλέον διαδεδομένο και αποδεκτό είναι το Placidus. Σε περίπτωση όμως που τα αποτελέσματά του δεν σε καλύπτουν, μπορείς να πειραματιστείς και με άλλα συστήματα. Όχι όμως στην αρχή της μελέτης σου - αλλά όταν θα έχεις διαβάσει και ερευνήσει τόσο ώστε ώστε να το απορρίψεις συνειδητά.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
10-10-2009, 01:42 AM #179
-
10-10-2009, 10:21 AM #180
Και να σου πει κάποιος κάτι, χωρίς τα ζώδια της ακμής των Οίκων και τις όψεις των πλανητών, ελάχιστα θα διαφωτιστείς. Επιπλέον, Λίλιθ, βέρτεξ και Κλήρος Τύχης χωρίς εξακριβωμένη ώρα γέννησης δεν λένε τίποτα :bigsmile: Πόσο σίγουρη είσαι για την ώρα γέννησης που έχεις;
Το πόνημά μου περί τους Οίκους 5ο και 7ο το διάβασες; Αν όχι, θα το βρεις σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%E3%EF%E9.htmlΕπίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 45 users browsing this thread. (0 members and 45 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.