s
Για τον 5ο και 7ο οίκο - Page 17
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 17 of 22 FirstFirst ... 7 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... LastLast
Results 161 to 170 of 215
    Όνομα:
    Δεσποινα

Re: Για τον 5ο και 7ο οίκο

και...οταν σας λεμε καλη πλοηγηση ...
    οταν μας συστηνεστε αυτο που θελουμε να σας πουμε ειναι ..
    να διαβαζετε τα αρθρα ..
    οπως και τα θεματα ...και να ειστε σιγουρες αγαπητες μου οτι θα βρητε πολλες απο τις απαντησεις σας ..που θελετε :bigsmile:
    Δεν γινετε να γραφετε ενα κατεβατο απο ...
    εγω εχω στον κριο τον ταδε πλανητη \το αμορε μου εχει στο 7ο το ταδε
    και παει λεγοντας ενα μακρυναρι :nuts:
    Καλα- καλα δεν εχετε δει ουτε το δωρεαν γενεθλειο σας:nuts:
    και να θελει καποιος να σας πει δυο κουβεντες τον αποκαρδιωνεται
    με την επιπολαιοτητα που ζητατε κατι ...
    Δειξτε στα μελη λιγο ορεξη για σωστη μαθηση και
    να ειστε σιγουροι οτι θα παρετε και τις απαντησεις σας:bigsmile:

φιλικα ε;:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Πως εκφραζεται ο Αρης(διδυμοι) του ανδρα στην ακμη του 4ου και 5ου οικου της γυναικας?Επισης Αφροδιτη του ανδρα(λεων) στην ακμη του 7ου της γυναικας και αντιστοιχα η Αφροδιτη της γυναικας(ζυγος) στην ακμη του 7ου του ανδρα? Αλλα!! Ο Κρονος του ανδρα ειναι στον Ζυγο και στον 7ο οικο!ειναι περιοριστικος παραγοντας?

Γεια σας,
    Τί σημαίνει στο ίδιο θέμα Πλούτωνας (ανάδρομος) και Ουρανός στον 7ο, χωρίς σύνοδο μεταξύ τους, και Λίλιθ και Βέρτεξ επίσης στον 7ο σε σύνοδο; Και Κλήρος Τύχης στον 5ο, χωρίς άλλο πλανήτη εκεί;
    Ευχαριστώ!

Γεια σας εμενα η ακμη του 5ου οικου μου ειναι στην παρθενο και εχω την σεληνη μου στον ζυγο σε τετραγωνο με τον ποσειδωνα και τον 7ο στον τοξοτη αδειο..Αυτα τα σημεια δειχνουν τι αντρες μου ταιριαζουν οι ελκονται στην ζωη μου?Ομως εγω ποτε δεν σχετιζομουν με τα συγκεκριμενα ζωδια συνηθως με του νερου αν και θαυμαζω ζωδια της φωτιας οπως ο τοξοτης για την αποφασιστικοτητα και την δραση τους..

Quote Originally Posted by astrotrella View Post
    Γεια σας εμενα η ακμη του 5ου οικου μου ειναι στην παρθενο και εχω την σεληνη μου στον ζυγο σε τετραγωνο με τον ποσειδωνα και τον 7ο στον τοξοτη αδειο..Αυτα τα σημεια δειχνουν τι αντρες μου ταιριαζουν οι ελκονται στην ζωη μου?Ομως εγω ποτε δεν σχετιζομουν με τα συγκεκριμενα ζωδια συνηθως με του νερου αν και θαυμαζω ζωδια της φωτιας οπως ο τοξοτης για την αποφασιστικοτητα και την δραση τους..
    Δες το ζώδιο που βρίσκεται ο ¶ρης σου και τις όψεις που κάνει :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Ο Αρης μου ειναι στους ιχθυεις και εχω κανει και μια τετοια δημοσιευση για αυτο το θεμα..Δεν νομιζω οτι τα χαρακτηριστικα που λεει οτι ταιριαζουν απολυτα με τον τυπο ανδρων που με ελκυει για αυτο και με δεδομενο οτι ο Αρης βρισκεται στον 10ο οικο μου που ειναι ο οικος του αιγοκερου κοιταξα τα χαρακτηριστικα του Αρη στον Αιγοκερω και ταιριαζουν περισσοτερο με εκεινου, οι δε οψεις που κανει ειναι ολες θετικες τριγωνου με δια πλουτωνα και εξαγωνου με ουρανο και πωσειδωνα..

astrotrella μου γλυκιά!
    Δεν μπορείς να τα μάθεις ΌΛΑ μέσα σε μία μέρα. Δεν είναι δυνατόν αυτό. :nuts: Εχεις μια ορμητικότητα , δεν λέω.. αλλά σήμερα νομίζω διαβάσα αρκετές φορές ποστ σου σε διάφορα θέματα. Λές και απο εκεί που περνουσες ήθελες να αφησεις το στίγμα σου κ αν τύχει να σου απαντήσει κάποιος στις 5 ερωτήσεις που εθεσες στα 5 θέματα , θα βγεις κερδισμένη αν σου απαντήσουν έστω στις 2!
    Ένα πράγμα που πρεπει να καταλάβεις όταν εξετάζουμε έναν οίκο , είναι η ακμή του πρώτα. Η ακμή είναι το σημείο απο το οποίο αρχίζει ο οίκος. Η ακμή πάντα θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο. Όπως αναφέρεις έχεις ακμή 5ου στην Παρθένο. Το επόμενο μας βήμα είναι η εξεταση του κυβερνητη του οίκου. Στην συγκεκριμένη περιπτωση εχουμε κυβερνητη τον Ερμή ( απο τον οποίο κυβερνάται η Παρθένος )( δεν ξέρω γιατι αμέσως μετά την ακμή στην Παρθένο αναφέρεις την Σελήνη, αλλά επιφυλασσομαι να ακουσω οτι κυβερνάται απο την Σελήνη η Παρθένος.. αλλεργεια με έπιασε )... Συνεχίζω γιατί ξέφυγα λίγο! :embarrest
    Το επόμενο βήμα μας , θα είναι να δούμε σε ποιο ζώδιο κ οίκο βρίκεται ο Ερμής και αφου έχουμε καταλάβει το πως δρα ο Ερμής - ποια ειναι η φυση του ΓΕΝΙΚΑ και μετα ΕΙΔΙΚΑ στο ζώδιο που είναι κ στον οικο που τον φιλοξενεί, τότε θα εξετάσουμε και τις πιθανές οψεις που μπορεί να κάνει με άλλους πλανήτες ( προσωπικους κ μη ). Για τον 5ο οίκο, στοιχεία κτλ... μπορείς να διαβάσεις εδώ: http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%F7%E7%F2.html

Το ίδιο ακριβώς θα κάνεις και για τον 7ο οίκο! Αφου έχει ακμή στο ζώδιο του Τοξοτη , θα δείς που βρισκεται ο Διας ( σε ποιο ζώδιο+οίκο είναι κ τις όψεις που κάνει ). Με ακμή 7ου στον Τοξότη , μπορει να αναζητάς εναν συντροφο φιλοσοφημένο, με καλή αισθηση του χιουμορ, που να του αρέσουν τα ταξίδια ή μπορεί η σχέση σου με αυτον να είναι σχέση δασκάλου-διδασκομενου.Πολλά μπορεί!:toung:
    Διάβασε και αυτο το άρθρο για τον 7ο οίκο: http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%F1%EF%DF.html

Αλλά επειδή ο Αρης δειχνει τους άντρες που μας έλκουν καλό θα ήταν να δεις σε ποιο ζώδιο κ οίκο βρισκεται ο Αρης κ τις όψεις που κάνει.
    Και επειδή έτυχε να διαβάσω κ το επομενο πόστ σου, ο ¶ρης στον Ιχθυ όπως λές μπορεί να μην σου ταιριάζει αλλά ειναι στον 10ο κ τον θες δυναμικό ή τελοσπάντων αυτοι που σε έλκουν μπορει να σου θυμίζουν τον μπαμπά σου ( ο 10ος είναι ο γονιός του αντίθετου φύλου απο εμάς ), οπότε και να έλκεσαι απο άτομα που σου θυμιζουν έντονα την πατρική φιγούρα. Απο την άλλη οι όψεις που κάνει ο ¶ρης , ε δεν άφησε κανα βαρυ πλανήτη δίχως όψη... (τον Κρόνο νομίζω ), σημαίνει οτι αυτοι που σε έλκουν θα έχουν περαιτέρω χαρακτηριστικά με βάση την χροιά των πλανητών , με τους οποιους έρχεται σε όψη ο ¶ρης. Ο ¶ρης σε όψη με Ποσειδώνα σημαίνει οτι ίσως έχεις την τάση να τους εξιδανικευεις όλους ( τους συντροφους σου )κτλ.Κάπως έτσι ανάλογα θα ψάξεις να βρείς κ στοιχεια για τους υπολοιπους πλανήτες , να κάνεις συσχετισμο της φύσης των πλανητών , των ζωδιων κ των οικων όπου βρισκονται.

Συχγωρεστε με εχετε δικιο αλλα η αληθεια ειναι πως μ αρεσει πολυ να ασχολουμε με την αστρολογια και την μεταφυσικη και θελω να μαθω σε συντομο χρονικο διαστημα πολλα πραγματα τα οποια αγνοουσα και για αυτο ρωταω συνεχεια διαφορα.. Τωρα πολλα πραγματα απο αυτα που μου λετε τα εχω κανει ,εχω εξετασει τις ακμες 5ου κα 7ου οικου τους κυβερνητες τις οψεις και τους πλανητες που περιεχουν εξου και η σεληνη που ανεφερα η οποια στην προκειμενη βρισκεται στον ζυγο στον 5ο οικο και εχω βρει αρκετες πληροφοριες αλλα οπως καταλαβαινεται δν ειμαι ειδικος για να μπορω να ερμηνευσω ολα αυτα..Ενταξει μπορει καποια βασικα πραγματα να τα εχω μαθει αλλα ερασιτεχνικα..Οσον αφορα αυτο που ειπατε για τον 10ο οικο οτι συμβολιζει τον γονεα του αντιθετου φιλου εχω να πω οτι το μεσουρανημα μου ειναι στους ιχθυεις το ιδιο ζωδιο που ειναι και πατερας μου εχει καποια σχεση αυτο η ετυχε?

Συχγωρεστε με εχετε δικιο αλλα η αληθεια ειναι πως μ αρεσει πολυ να ασχολουμε με την αστρολογια και την μεταφυσικη και θελω να μαθω σε συντομο χρονικο διαστημα πολλα πραγματα τα οποια αγνοουσα και για αυτο ρωταω συνεχεια διαφορα.. Τωρα πολλα πραγματα απο αυτα που μου λετε τα εχω κανει ,εχω εξετασει τις ακμες 5ου κα 7ου οικου τους κυβερνητες τις οψεις και τους πλανητες που περιεχουν εξου και η σεληνη που ανεφερα η οποια στην προκειμενη βρισκεται στον ζυγο στον 5ο οικο και εχω βρει αρκετες πληροφοριες αλλα οπως καταλαβαινεται δν ειμαι ειδικος για να μπορω να ερμηνευσω ολα αυτα..Ενταξει μπορει καποια βασικα πραγματα να τα εχω μαθει αλλα ερασιτεχνικα..Οσον αφορα αυτο που ειπατε για τον 10ο οικο οτι συμβολιζει τον γονεα του αντιθετου φιλου εχω να πω οτι το μεσουρανημα μου ειναι στους ιχθυεις το ιδιο ζωδιο που ειναι και πατερας μου εχει καποια σχεση αυτο η ετυχε?
    (Ααα τώρα σίγουρα θα σε μαλώσω! Μη μου μιλάς στον πλυθηντικό βρε! :embarrest Με κάνεις και νιώθω γιαγιούσκα! Ουτε τα πρώτα -άντα δεν πάτησα ακόμη! :toung

Με χαροποιεί ιδιαίτερα που σου αρέσει πολύ να ασχολείσαι με την αστρολογία κ την μεταφυσική!! Αλλά ένα πράγμα που θέλω να κατανοήσεις , είναι πως όσο γρήγορα και να θελήσεις να μάθεις, σίγουρα θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να κατασταλάξουν αυτές οι γνώσεις βαθειά μέσα σου! Να ξέρεις πως όσο θα μαθαίνεις και θα διαβάζεις αστρολογία , σίγουρα θα βρισκεις όλο κ κάτι καινουριο. Για παραδειγμα ενώ θα κοιτάς τον ίδιο χάρτη που έχεις κοιτάξει χιλιες φορές ως τώρα, θα δεις πως όλο κ κάτι καινουριο θα βρεις στο οποιο δεν ειχες δώσει σημασία παλιότερα.
    Όσον αφορά το ζώδιο του μεσουρανήματος με το Ηλιακό ζώδιο του μπαμπά σου, είναι απλά σύμπτωση. Αλλά γενικά το ζώδιο και οι πλανήτες στον 10ο θα μας δώσουν πληροφορίες για τον γονέα του αντιθετου φύλου απο εμάς.
    Κοίταξε γλυκιά μου, ούτε και εγώ είμαι αστρολόγος.. Εξάλλου οι περισσότεροι εδώ είμαστε μαθητούδια! Αλλά αφού έχεις θέληση και δίψα για μάθηση πάνω στην αστρολογία πιστευω πως θα τα καταφέρεις. Για όλα χρειάζεται κόπος, αλλά όταν τον συνοδευει και η θέληση , γίνεται πιο συναρπαστικό το ταξίδι!
    Να ξεθάψεις παλιά αρθα και θέματα! Υπάρχουν πάρα πολλά αρθρα στο σαιτ που σίγουρα θα σου φανουν χρησιμα και ενδιαφέροντα! Να διαβάσεις συζητησεις, να ψάξεις πάνω απο όλα! Φυσικά υπάρχουν και οι σπουδές on-line του myhoroscope που μπορείς να πάρεις πληροφορίες για αυτές από εδώ: http://www.myhoroscope.gr/135-%E1%ED...F2-online.html
    Διαφορετικά, μπορείς να προμηθευτείς αστρολογικα βιβλια και να μπείς στο παιχνίδι μόνη σου!Αφου φυσικά θα ειμαστε και εμείς κάπου δίπλα να σε στηρίζουμε στις όποιες απορίες σου δημιουργηθούν.
    Καλη επιτυχία και καλή αρχή σου εύχομαι!

Αθηνά

Αθηνούλα μου,

δεν μπορώ να μην επαινέσω την προθυμία σου να μοιράζεσαι τις γνώσεις σου και να βοηθάς άλλα μέλη. Και παρόλο που λες ότι είσαι "μαθητούδι" πρέπει να πω ότι έχεις προχωρήσει αρκετά και έχεις πιάσει το νόημα. Στοιχεία του ζωδίου σου είναι άλλωστε: η Παρθένος προσφέρει τις υπηρεσίες της και μάλιστα με σεμνότητα.

Μόνο μια διευκρίνιση θα ήθελα να κάνω στα όσα (πολύ σωστά) λες. Ο Ήλιος είναι ο τύπος του άντρα (ως πρότυπο) που ελκύει μια γυναίκα, ο ¶ρης δείχνει το είδος του εραστή. Όταν οι ανάγκες του Ήλιου και του ¶ρη είναι ασύμβατες τότε προκύπτουν διαφόρων ειδών... ασυμφωνίες ας τις πούμε.

Page 17 of 22 FirstFirst ... 7 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)