s
Κρόνος στον Ζυγό
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Κρόνος στον Ζυγό

Καλημερα σας!
    Αρχες Οκτωβριου που μπαινει ο Κρονος στον Ζυγο πιανει τον 4ο οικο μου οπου υπαρχει ο Διας
    Αφου ο 4ος αντιπροσωπευει την οικογενεια απο την οποια προερχομαστε αλλα και αυτην που φτιαξαμε εκει θα παρω Κρονια μαθηματα;;
    Και μηπως επειδη εχω τον γεννεθλιο Δια εκει τα μαθηματα θα ειναι λιγο πιο μαλακα;(ο τονος στην ληγουσα παρακαλω):unsure:
    Ευχαριστω οποιον ασχοληθει!:
    You have to kiss many frogs to find your prince!!!!!

Re: Κρονος στον Ζυγο

Συνήθως με αυτό προκύπτουν αυξημένες ευθύνες στο σπίτι και στην οικογένεια. Τη σύνοδο τη θεωρώ μια από τις πιο σημαντικές ενδείξεις που δείχνουν ότι ένας κύκλος ωρίμανσης και εμπειρίας κλείνει με πολύτιμα μαθήματα. Θα διαπιστώσεις ενδεχομένως ακόμα ότι ζυγίζεις υπερβολικά τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης και θα πιεστείς για αποφάσεις. Προσωρινή εσωστρέφεια, αλλά και ωρίμανση, υπευθυνότητα και περισσότερη υπομονή. Είναι μια σύνοδος που κάνει το άτομο να εκτιμήσει ιδιαίτερα την εμπειρία, το νόμο, την ηθική, την τάξη και την σοβαρότητα και εννοείται ότι το να έρθεις αντιμέτωπος με ανθρώπους που εκφράζουν όλα αυτά και να τους πολεμάς δεν θα είναι καθόλου έξυπνη κίνηση. Πρώτα το καθήκον και μετά η διασκέδαση και η χαρά σ'εκείνη τη φάση. Τη θεωρώ εποικοδομητική εποχή πάντως, παρά το ότι έχει δυσκολίες και συνήθως στο πέρασμα του χρόνου το άτομο "χτίζει" και δεν γκρεμίζει. Καλή ευκαιρία για εργατικούς και μεθοδικούς ανθρώπους, εξαιρετικά δυσάρεστη για τεμπέληδες και ανεύθυνους. :bigsmile:

Quote Originally Posted by lolitsa View Post
    Καλημερα σας!
    Αρχες Οκτωβριου που μπαινει ο Κρονος στον Ζυγο πιανει τον 4ο οικο μου οπου υπαρχει ο Διας
    Αφου ο 4ος αντιπροσωπευει την οικογενεια απο την οποια προερχομαστε αλλα και αυτην που φτιαξαμε εκει θα παρω Κρονια μαθηματα;;
    Και μηπως επειδη εχω τον γεννεθλιο Δια εκει τα μαθηματα θα ειναι λιγο πιο μαλακα;(ο τονος στην ληγουσα παρακαλω):unsure:
    Ευχαριστω οποιον ασχοληθει!:
    Και κρόνια και ...πλουτώνια μαθήματα ενδέχεται να πάρεις, καθώς ο διελ. Κρόνος θα τετραγωνίζει και τον διελ. Πλούτωνα που μάλλον βρίσκεται στον 7ο Οίκο σου
    Από εκεί και μετά, να ξέρεις ότι παίζει ρόλο και το σε ποια μοίρα έχεις την ακμή του 4ου αλλά και σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Δίας, καθώς και το αν αυτός κάνει όψη και με άλλους πλανήτες.
    Σε γενικές γραμμές, πάντως, το πιο πιθανό είναι να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να βάλεις (ή ότι υπάρχουν) κάποια όρια και στους στόχους σου και πιο γερές βάσεις σε αυτά που θες να κάνεις. Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτική στις επιλογές σου και να μην δείχνεις εύκολα εμπιστοσύνη. Κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, η επισημοποίηση ενός δεσμού είναι πιθανή.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Και κρόνια και ...πλουτώνια μαθήματα ενδέχεται να πάρεις, καθώς ο διελ. Κρόνος θα τετραγωνίζει και τον διελ. Πλούτωνα που μάλλον βρίσκεται στον 7ο Οίκο σου
    Από εκεί και μετά, να ξέρεις ότι παίζει ρόλο και το σε ποια μοίρα έχεις την ακμή του 4ου αλλά και σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Δίας, καθώς και το αν αυτός κάνει όψη και με άλλους πλανήτες.
    Σε γενικές γραμμές, πάντως, το πιο πιθανό είναι να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να βάλεις (ή ότι υπάρχουν) κάποια όρια και στους στόχους σου και πιο γερές βάσεις σε αυτά που θες να κάνεις. Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτική στις επιλογές σου και να μην δείχνεις εύκολα εμπιστοσύνη. Κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, η επισημοποίηση ενός δεσμού είναι πιθανή.
    Αγαπητε Μητσακο
    Ακμη 4ου εχω στις 19 μοιρες του Ζυγου
    Ο Διας βρισκεται στις 28 μοιρες
    Και ο Διας στον γεννεθλιο κανει εξαγωνο με τον Ερμη και αντιθεση με την Σεληνη μου
    Ο διελαυνων Πλουτωνας ειναι στον 6ο οπου και ο ηλιος μου
    Ελπιζω να μην λεω βλακειες και ευχαριστω!

Quote Originally Posted by lolitsa View Post
    Αγαπητε Μητσακο
    Ακμη 4ου εχω στις 19 μοιρες του Ζυγου
    Ο Διας βρισκεται στις 28 μοιρες
    Και ο Διας στον γεννεθλιο κανει εξαγωνο με τον Ερμη και αντιθεση με την Σεληνη μου
    Ο διελαυνων Πλουτωνας ειναι στον 6ο οπου και ο ηλιος μου
    Ελπιζω να μην λεω βλακειες και ευχαριστω!
    Καλό κι αυτό. Ο Κρόνος θα πιάσει τον 4ό σου τον ...Δεκέμβριο του 2010! Μέχρι τότε...χαλάρωσε :toung: Στη θέση σου θα κοιτούσα περισσότερο τι γίνεται με τον 6ο :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Καλό κι αυτό. Ο Κρόνος θα πιάσει τον 4ό σου τον ...Δεκέμβριο του 2010! Μέχρι τότε...χαλάρωσε :toung: Στη θέση σου θα κοιτούσα περισσότερο τι γίνεται με τον 6ο :bigsmile:
    Υπονοεις φανταζομαι τον Πλουτωνα!!!

Όνομα:
    ΑΛΕΞ

Re: Κρόνος στον Ζυγό

Γεια σας κ απο έμενα..
    θα ήθελα πολύ,μα πολύ να μάθω για τον κρόνο στον ζύγο..μιας κ το ζώδιο μου ειναι ζυγός με ωροσκόπο ζυγό..επίσης εχω αρκετούς πλανήτες στον ωροσκόπο μου..δλδ κρόνος,πλούτωνα,Δία,έρμης και φυσικά ο ήλιος μου.ολα αυτα στον πρώτο οίκο!!
    και μετά απο την ταλεπωρεία μου απο τον κρόνο στη παρθένο..με πλανήτες,Αρη κ σελήνη και ολα αυτα τον 12 οικο μου..τι αλλο με περιμενει????

ελπίζω να έγινα κατανοητή!!
    ευχαριστώ εκ των προτέρων

Quote Originally Posted by alex00 View Post
    Γεια σας κ απο έμενα..
    θα ήθελα πολύ,μα πολύ να μάθω για τον κρόνο στον ζύγο..μιας κ το ζώδιο μου ειναι ζυγός με ωροσκόπο ζυγό..επίσης εχω αρκετούς πλανήτες στον ωροσκόπο μου..δλδ κρόνος,πλούτωνα,Δία,έρμης και φυσικά ο ήλιος μου.ολα αυτα στον πρώτο οίκο!!
    και μετά απο την ταλεπωρεία μου απο τον κρόνο στη παρθένο..με πλανήτες,Αρη κ σελήνη και ολα αυτα τον 12 οικο μου..τι αλλο με περιμενει????

ελπίζω να έγινα κατανοητή!!
    ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Για τον Κρόνο στον Ζυγό γενικότερα υπάρχει ένα άρθρο στην πρώτη σελίδα, από το οποίο μπορείς να πάρεις κάποια στοιχεία διαβάζοντας το ζώδιό σου γενικότερα. Για πιο συγκεκριμένα πράγματα όμως θα πρέπει να δεις ποιους Οίκους κυβερνάνε οι πλανήτες που αναφέρεις και τις όψεις που κάνουν. Αλλά και πάλι, αυτό δεν είναι αρκετό και πολύ συγκεκριμένο, θα πρέπει να δεις τις όψεις που κάνουν αυτοί και αν αυτές οι όψεις ενεργοποιούνται και με την προοδευτική κίνηση των πλανητών.
    Ανεξάρτητα πάντως από τις όψεις, μόνο και μόνο το ότι πλησιάζεις τα 30 θα σε φέρει μπροστά σε κάποιες συνειδητοποιήσεις που θα πρέπει να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο, προκειμένου να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη μετά. :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Όνομα:
    ΑΛΕΞ

σε ευχαριστώ Μητσάκο.
    οσο για την τελευταία παράγραφω..ετσι ειναι ακριβώς!!

Καλημέρα και από μένα! Λοιπόν έχω τον Κρόνο στην τρίτη μοίρα του ζυγού, αλλά στον πρώτο οίκο (είμαι ζυγός με ωροσκόπο Παρθένο). Νόμιζα ότι είχα επιστροφή Κρόνου όσο ήταν στην Παρθένο. Να υποθέσω ότι τελικά επιστροφή Κρόνου έχω τώρα όπου ναναι? Επίσης Πλούτωνα στην 21 του ζυγού. Τώρα που ο πλούτωνας είναι στον Αιγόκερω, τον 5ο οίκο μου, τι μπορεί να σημαίνει? Μπορεί να φέρει ευθύνες και αλλαγές σε ότι αφορά σχέσεις και παιδιά? (σημ: το επάγγελμά μου έχει να κάνει με παιδιά, αλλά δε μπορώ να φανταστώ κάποια αλλαγή σαυτό ιδιαίτερη) .

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)