Γειά σου stabie! :bigsmile:
Όπως προανέφερε ο Δείμων για τις ηλιακές επιστροφές - γιατί οι προβληματισμοί σου αφορούν χρόνια κατάσταση( όχι δεν το βλέπω σαν πάθηση
![Cheesy](/forum/images/styles/MyChristmas/smilies/xmas/cheesy.gif)
)- οπότε αυτές συμβουλέυτηκα κι εγώ.
Με βάση την Ηλιακή σου επιστροφή του '08/'09 έχουμε τα εξής :
Το πρώτο που εξετάζουμε σε μια Ηλιακή επιστροφή είναι η ακμή του ωροσκόπου της ηλιακής [σε ποιο ζώδιο πέφτει,που βρίσκεται ο κυβερνήτης του , τι όψεις κάνει με άλλους πλανήτες ( της ηλιακής κ του γενεθλίου ), αν φιλοξενείται κάποιος πλανήτης στον 1ο οίκο (ποια η φύση του , τις όψεις του με πλανήτες της ηλιακής κ του γενεθλιου - η συσχέτιση ειναι απαραίτητη ).] Δίνουμε ιδιαίτερη βαρυτητα στον 1ο οίκο(αλλά κ στην τοποθεσία του Ηλιου ), γιατι αυτος μας κατευθύνει στο τι θα μας αποσχολήσει την εν λόγω χρονιά!
Εσένα λοιπόν , ο 1ος οίκος στην περσινή Ηλιακή σου επιστροφή , πέφτει στο ζώδιο του Ζυγού κ με φιλοξενούμενη την Σελήνη στον 1ο οίκο. Ο ωροσκόπος της ηλιακής σου , πέφτει στον 7ο γενέθλιο σου (και επειδή το ζώδιο του Ζυγού σχετίζεται με τις συνεργασίες , τον γάμο, τις επαφές, την ισορροπία , την αρμονία, την ανάγκη για συνύπαρξη , την ανάγκη για εξισορρίπιση των ανθρωπινων σχέσεων ), σαφώς αυτά στα οποία θα ήταν στραμένο το ενδιαφέρων σου, θα είχαν 'ζυγίσια' φύση.
Η Σελήνη όμως στον 1ο σε κάνει πιο ευαισθητοποιημένη κ αυτό είναι το κλού της υπόθεσης. Δεν παυει να είναι μια Σελήνη στον Ζυγό , η οποία είναι εξισορροπιμένη , με όμορφα συναισθηματα ..... Αλλά είναι μια Σελήνη κ θα έχουμε όλα τα χαρακτηριστικά της Σελήνης εδω , δηλαδη η περσινή χρόνια σε βρήκε πιο ευαίσθητη . Κάποιες φορές κυκλοθυμική , πιο εσωστρεφής ( αν και η σελήνη στον ζυγό μονο εσωστρέφής δεν είναι ). Αυτό το οποίο μπορεί να μας εξηγήσει την επιρροή της Σελήνης στον 1ο, είναι η πορεία της ανα ζώδιο ( με βάση τις διελευσεις ) και φυσικά λαμβάνοντας υποψην οτι η πορεία της είναι γρηγορη. Αυτο που μπορεί να σε απασχόλεισαι πέρισυ είναι ο γάμος σου ( άν είσαι παντρεμένη ή αν σκεφτόσουν να παντρευτεις ) , μπορεί να σε απασχόλεισαι η μητρότητα ή να σου ξύπνησε το μητρικό ενστικτο ή να έκανες σχέδια για να κάνεις παιδι .. ή μπορεί να βρισκοσουν συνέχεια σε επαφή με παιδιά κ να έβγαζες το μητρικο προσωπο σε αυτά ( Σελήνη στον 1ο ) .Επισης μπορεί να σε απασχόλησε πολύ η μητέρα σου ( Σελήνη-μάνα ) ή να σε επηρέασε στην διαμορφωση του είναι σου. Πολλά μπορεί..........
Η Σελήνη σου απο την ηλιακή δέχεται όψη απο γενέθλιο Ουρανό στον Τοξότη ( ανάδρομο ) , οπότε κάποιες στιγμές θα σου έφερνε ένταση , τάση για διάσπαση , χωρισμό , τσακωμούς , περιεργα συναισθήματα.. Και όψη με γενέθλιο Δια ( που πέφτει στον 5ο της ηλιακης ) , επέκταση στις σχέσεις σου ή έντονη ανάγκη να είσαι μέσα σε σχέσεις ή τα του 5ου ( παιδιά,χομπυ,δημουργια,σχέ εις , γκομενοι κτλ). Αλλά με Β.Δεσμό σε σύνοδο με Χείρωνα απο ηλιακή στον 5ο (Υδροχόος) , κάτι ήταν επιπονο κ έπρεπε να το ξεπεράσεις ( σύν και η σύνοδος του Ποσειδώνα που αγγίζει την σύνοδο Β.Δ./Χει και βάφει με ειδιλιακούς χρωματισμούς την......... 'σχέση'!
Εχεις κ έναν Ουρανο απο την ηλιακή που πέφτει στον 1ο γενέθλιο σου , ε σε έκανε λίγο πιο περιεργη, πιο εκκεντρική , ίσως έκανες πράγματα που σου φαινονταν παλιότερα αλλόκοτα ή ασύμβατα με βάση τον χαρακτήρα σου..Και ένας σούπερ Κρόνος απο 11ο ηλιακής σε σύνοδο με την ακμή του 7ου σου! Ο Κρόνος περισυ δηλαδή έδρασε περισσότερο στα του 7ου σου , σε αυτά τα οποια αναφερθηκαμε στην αρχή.. δλδ τον γαμο , τις συνεργασίες κτλ ... Ο Κρονάκος δε, απο τις 3 μοίρες της Παρθένου , ομοιομορφα κάνει όψη με το γενέθλιο ¶ρη σου στις 2 μοιρες του Καρκίνου κ σου φέρνει μια κατάσταση του στύλ '' ένα βήμα μπρος και ένα πίσω'' .ΚΑΙ!!! Σαν να μην έφτανε όλο αυτό! Ο καημένος ο ¶ρης να δέχεται αντίθεση απο γενέθλιο Ποσειδώνα κ Πλούτωνα της Ηλιακής ( που κάνει κ σύνοδο με ακμή 4ου στην ηλιακή). Μέσω κάποιων καταστάσεων προφανώς , έπρεπε να δράσεις κ να διαμορφωθεις .. επειδή η δράση σου ήταν περιορισμένη , έγινε κάπως με έναν τρόπο πιο δύσκολο.
Ο ήλιος της ηλιακής σε σύνοδο με Αφρο ( επισης της ηλιακής ) - εεεε......... μπορεί περσυ να τρωγες πολλά γλυκά φιλενάδα! Και να πάχυνες...
Επειδή η σύνοδος γίνεται στον 9ο της Ηλιακής ίσως να σκεφτηκες να κάνεις κάποιο ταξίδι ή περσυ να βρισκοσουν στο εξωτερικό ... κ με Ερμή στον Διδυμο στον 9ο της Ηλιακής , μπορει να ήθελες να κάνεις κάποιο ταξίδι πάνω σε σπουδές ή μεταπτυχιακό ( για ένα χρόνο πχ .. γιατι ο Ερμής είναι κ ανάδρομος εκεί).
(
Ας εστιάσουμε όμως στους προβληματισμούς σου , γιατί θα φύγω με μπουνιά απο εδώ, το νιώθω.. -για το τεράστιο πόστ μου- ![Stick Out Tongue](/forum/images/styles/MyChristmas/smilies/tongue.png)
ain: )
Όσο για την φετινή σου Ηλιακή επιστροφή .. με ωροσκοπο της Ηλιακής στον Τοξότη κ σε σύνοδο με γενέθλια σύνοδο Ουρανου/MC θα σε απασχολήσει η καριέρα σου γιατι ο 1ος της ηλιακής πέφτει στον 10ο γενέθλιο ( καριέρα ) κ ίσως έχει κάποια αλλάγη σε αυτον τον τομέα. Ο Πλούτωνας της ηλιακής στον 1ο της ηλιακής ( δεν είναι απαραίτητα κακος ) , αλλά θα σου φέρει καταστάσεις μέσα απο τις οποίες θα αλλάξεις κάποια στοιχεια πάνω σου ....
Κατα τ'άλλα , ο Ηλιος στον 7ο της Ηλιακής, αλλά με Κρόνο της ηλιακής κατσικωμένο στον 7ο γενέθλιο σου θα φέρει κάποιους περιορισμούς στα του 7ου. Και μια ωραία σύνοδος Αφρο/Αρη στον 5ο της ηλιακής! Η Αφροδίτη της ηλιακής πέφτει σε ακριβή σύνοδο με την γενέθλια Αφροδίτη σου και αυτο σημαίνει οτι φέτος θα βιώσεις σημαντικά γεγονότα της φύσης αυτου του πλανήτη. Μπορειν να γνωρίσεις κ τον έρωτα της ζωής σου! (έχω κ εγώ τέτοιο φέτος
![In love](/forum/images/styles/MyChristmas/smilies/inlove.gif)
)
Και με Σελήνη της ηλιακής σε σύνοδο με Δια γενέθλιο , μπορει να κάνεις και bambino!
Αυτά όμως σε γενικές γραμμές! Γιατί η Ηλιακή επιστροφή θέλει ώρες μελέτης κ παρακολούθησης απο διελευσεις κ σε συσχέτιση και με τον γενέθλιο!
Κατα τ'άλλα θα συμφωνήσω κ με τον Μητσάκο που ανέφερε , πως και μόνο η παρουσία της αντίθεσης Κρονου-Ουρανου που πέφτει στον 7ο-1ο σου , μπορει να σε κάνει να βιώνεις τα πράγματα πιο επιπονα.
Δηλώνω παθούσα της επιροής του Κρόνου.... τόσο καιρό τώρα πια!( όταν ήταν στον Λέοντα, έτρωγε την Αφροδίτη μου , μετά που μπήκε στην Παρθένο έφαγε Αρη, Ερμή κ Ηλιο ........ και ακόμη να χορτάσει! Τώρα που θα μπεί στον Ζυγό , θα φάει κ την Σελήνη μου! Ε ρε γλέντια!!!
![Laugh](/forum/images/styles/MyChristmas/smilies/xmas/laugh.gif)
.(εχεις ακούσει που λένε '' γελάς με τον πόνο μου?'' ε αυτο κανώ εγώ με τον δικό μου!!! :banana )
Το μόνο που μπορώ να σου πω κ πέραν αστρολογικών , είναι να προσπαθείς να μην σε πέρνει απο κάτω.. και όλα θα πάνε καλά! Μετα απο μια μπόρα , έρχεται κ η λιακάδα.
Απλά η ζωή έχει κ τις δυσκολίες της κ εμείς πρεπει να φανούμε αντάξιοι αυτών κ να τις ξεπεράσουμε!
Να είσαι καλά και να προσέχεις!
Αθηνά
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.